Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 1070 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Pasurak ,
FØTFE

+
Personal, service, mat
-
En del solsenger er sliten/ødelsgt. Senger på sivetromet er harde, bør byttes ut eller ha overmaddrass

Bekreftet gjest: 2019-08-18


7 av 10

Else ,
Trondheim

+
Veldig bra rom med topp utsikt.
-
Vi savnet vannkoker.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


7 av 10

,

+
-
Dusjene må forbedres. Blir oversvømmelse hver gang man dusjer.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

Gerd,
TRONDHEIM

+
Fantastisk hyggelig betjening som gjorde alt for at vi skulle ha det bra!! Alltid blid og smilende! (Den gamle mannen utmerket seg spesielt ☺️), Stort utvalg av mat hver dag! Vi bodde i øverste etasje med en fantastisk nydelig utsikt til havet!! Hit vil vi komme tilbake!!
-
Kan nevne at tørkestativet på altanen var istykker. Den må skiftes ut. Kunne vært lengre slange på dusjen på badet, eller montert annerledes. Kunne vært litt kaldere i restauranten pga varmen. Det var aircondition der, men kunne vært noen vifter i tillegg montert i taket.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


8 av 10

Michael,
Oslo

+
Plassering av rommet. Stille og rolig, innerst i blindvei.
-
Signalforsterker til Internett. Veldig dårlig nett innerst på området. Ny stekepanne.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

,

+
Clean, excellent stuff, excellent food
-
0

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Grete,
Trondheim

+
Store fine rom. Perfekt med 4 ordinære senger i 2 roms lgh. Veldig god service fra personalet.
-
Internett var fryktelig trekt, men dette er jo et kjent problem de fleste steder.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Fredrik,
Stavanger

+
Servicen var helt fantastisk! De ansatte sørget virkelig for at vi hadde det bra til enhver tid ved å følge oss opp på ting vi lurte på, og de hilset alltid når vi møtte på dem!
-
Det eneste negative jeg kan påpeke i løpet av oppholdet var at det ble litt mye pommes frites servert sammen med maten, da de ikke hadde noe annet alternativ til det.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


10 av 10

Eva,
Langlie

+
Meget hyggelig betjening. Blir alltid møtt med et smil. Alltid en klæm ved ankomst og avreise av flere av de ansatte.
-
Synes kanskje ikke de innfødte skal få komme inn og bade i bassengene når de ikke kan rette deg etter hotellets regler og respekt for andre gjester og deres private saker. Vet flere var og klaget på dette, det eneste som ble gjort var at de fikk tilsnakk, men fortsatte etter at den som ga de beskjed snudde ryggen til. ( Synes dette kanskje bør taes videre av Apollo mot hotellet da dette var ganske ubehagelig for oss gjester som var i nærheten). Burde også vært litt bedre tilrettelagt og variert mat for barn, ble litt ensformig.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


8 av 10

Hege,
Kragerø

+
Beliggenheten, god service, alltid tilgjengelige solsenger.
-
Aercondition på begge rom

Bekreftet gjest: 2019-08-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

197 vurderinger
Utmerket
 
52
Veldig bra
 
79
Bra
 
50
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

08.08.2019

Innlegg av 859j_rgene Mo i Rana, Norge

Helt ypperlig!

Hotellet var 4 stjerener som beskrevet. Vi ble veldig positive ved ankomst . Hyggelig personale , rent og ryddig , fine lokaler og flott rom. Vi var på all inclusive og maten var bra-variert mat noe som alle liker lo😀 Solsenger til alle ved bassengene hver dag. Supermarked rett ved inngangen til hotellet med diverse nyttige varer😀 ok drink tilbud i baren og snackbaren på dagtid helt ok🙂 vil anbefale stedet for barnefamilier og ungdommer på tur . Full score fra meg Enjoy!

 
07.07.2019

Innlegg av Kenneth L

Veldig bra!

Var på ferie i en uke. Leilighet med all - inclusive. Fikk en gigantisk leilighet. God standard. Veldig hyggelig betjening. Bra renhold av rom. Svært bra buffet som heldigvis var veldig gresk - inspirert. OK bassenger. Nært sentrum og det er lett å komme seg dit med buss og taxi. Skal jeg trekke for noe blir det drikken. Vi drikker ikke alkohol, men de som gjør det blir nok litt skuffet. Hørte noen mente at ølet var utblandet. Kun lokale merker med sprit. Coctail var ikke inkludert i prisen. Ingen originale bruser, men kun lokale ukjente merker. Jeg vil veldig gjerne dra tilbake til den plassen. Anbefales varmt.

 
22.05.2019

Innlegg av Betty G Sandnes, Norge

Mye mygg!

Koselige folk,god mat. Men etter første natten hadde vi over 50 myggstikk, og har bare fått mer. Har vert inne hver kveld,å kjøpt allt det er av anti myggmiddel. Sengene er utholdelig harde. Vi sjekker ut etter 3.dag. litt domt da vi har betalt all inclusive. Grunnen til myggen er nåkk gliper i døra fra gangen. Vi venter nå på lege som kan ta en titt på oss og få noe hjelp.

 
03.10.2018

Innlegg av Anne Synnøve H

Ferie

Flott og stor leilighet. Rent og ordentlig. Service minded og hyggelig personale. To fine svømmebasseng og poolbar hvor de serverer drikke og småretter. En avslappet atmosfære her, ikke masete. Serverer buffé hver kveld, rimelig mat. Kort vei til stranda (rett over gata) Dette stedet kan anbefales på det varmeste :-)

 
24.09.2018

Innlegg av LeneG116

Ferie

Veldig fint hotel med store rom og veldig god service, maten i hotelbaren var god (spiste ikke på restauranten,siden jeg ikke hadde all inklusive).Nærmt stranden og barer og restauranter. Veldig hyggelige mennesker