Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger ca. 5 kilometer fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oceanis Park er du alltid i nærheten til et avkjølende, deilig bad. Bassengområdet har to ferskvannsbasseng og et separat barnebasseng. Foretrekker du stranda ligger det en rullesteinstrand ca. 50 meter fra hotellet. Både ved bassenget og på stranda tilbys gratis solsenger og parasoller.

I hotellets bufférestaurant, Ocean Restaurant, serveres frokost, lunsj og middag, den sistnevnte med ulike temaer. Lettere retter, snacks og avkjølende drikker i Pergola Snackbar, og etter maten kan du nyte kaffe og kaker i Coffee Shop. Avslutt kveldene med en god drink på Lobby Bar.

Hotellet har et godt utvalg av aktiviteter og velvære. Her finnes både treningsrom og tennisbane (mot avgift). Du kan også spille biljard (gratis), bordtennis (mot avgift) eller velge blant flere vannaktiviteter på stranda (mot avgift, ikke i hotellets regi). Seks ganger i uka arrangeres lysanimasjonsshow, og en gang i uka arrangerer hotellet gresk aften med musikk og dans.

Ønsker du å utforske mer av Rhodos og Ixia i løpet av ferien anbefaler vi at du leier bil. Hotellet har også sykkelutleie. Resepsjon med lobby. Det er et minimarked på hotellet. Vaskeriservice, blomsterhandler og skjønnhetssenter mot avgift. Ca. 50 meter fra hotellet går det daglig busser til Rhodos by.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i Ocean Restaurant kl. 7.00-10.00.
 • Sen enklere frokostbuffé i Ocean Restaurant kl. 10.00-10.15.
 • Lunsjbuffé i Ocean Restaurant kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i Ocean Restaurant kl. 19.00-21.30.
 • Snacks i Pergola Snack Bar kl. 10.30-11.30 & 15.00-16.00.
 • Iskrem til barna i Pergola Snack Bar kl. 11.00-12.00 & 15.00-16.00.
 • Kaker og bakverk i Coffee Shop kl. 10.00-11.00 & 16.00-18.00.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 10.15-18.00 i Pergola Snack Bar.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl 18.00-23.00 i Lobby Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt