1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Mari,
Gjøvik

+
Bassenget
-
Innsjekk var klomsete og trengt, jobb med effektivitet

Bekreftet gjest: 2019-06-19


9 av 10

Karl ,
Ålesund

+
Veldig grundig rengjøring, kanskje litt sen men verdt den ekstra tiden de brukte på å vaske alle rommene
-

Bekreftet gjest: 2019-06-19


9 av 10

Drammenseren,
Drammen

+
Bassengområdet, restauranter og hageområdet med lekeplass.
-
Informere om at manga av rommene har dårlig utsikt rett mot store trær osv

Bekreftet gjest: 2019-06-17


8 av 10

Susanne,
Skedsmo

+
Behagelig bassengområde som ikke var for stort og folksomt, fine toalettfasiliteter, mattilbud i umiddelbar nærhet, mulighet for sen utsjekk. Hyggelig personale.
-
Noen moderniseringsbehov, hotellet og området bærer litt preg av å ha hatt sin storhetstid for en del år siden. Kan med fordel fornye møblement både på hotellets område og rommene.

Bekreftet gjest: 2019-06-17


8 av 10

Selma,
Hommersåk

+
Det beste var rommet, basseng område og frokost var også godt.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-16


8 av 10

Martin,
Röros

+
Frukosten
-
Minigolfbanan

Bekreftet gjest: 2019-06-16


8 av 10

Lisbeth,
Porsgrunn

+
Helhetsinntrykket, både inne og i uteområdene
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

Sissel Nordnes,
Tromsø

+
Et fantastisk bassengområde! Smilende og hyggelig personale. Vil spesielt nevne damen(e) som holdt leiligheten i orden. Alle hilste og smilte når jeg møtte dem i gangen/trappa.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

Evad,
Säffle

+
Rent o snyggt. Trevlig personal.
-
Mjukare sängar. Torkställning på balkongen.

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

Berly,
Bergen

+
Alt var bare så perfekt på hotellet, bassenget, personalet, hotellet var så nydelig og så fantastisk.
-
Synes det var litt synd med underholdningen der at musikken var litt for lav når det var sanggrupper som opptrede.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1037 vurderinger
Utmerket
 
464
Veldig bra
 
423
Bra
 
114
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

13.06.2019

Innlegg av Daddisen Knarvik, Norge

Njaaa....

Jeg er så delt i mine følelser etter en ukes ferie på Dionysos hotell. Positivt : Store rom Stort og fint bassengområde Restaurant, kafe og alt du trenger på hotellets område Nært til stranden Flinke vaskedamer som jobber hardt Men... det var mye som overskygget det positive Negativt: Kakerlakker på rommet Rommene er mer slitt enn bildene viser. Det trengs en oppussing av hotellet. Det er ikke lov å henge hånddukene over gjerdet på balkongen - noe som er ok men da bør det være ett stativ å henge våte klær på. På badet tørker de ikke pga dårlig ventilasjon. GRUSOM seng! I alle dager, verre enn de i Thailand og de sover på betong senger. The pool guy - har aldri følt meg mer uvelkommen på ett hotell. Han går rundt og kjeftet på folk hele dagen. Barn får ikke hoppe og leke i bassenget. Med ett så stort og fint basseng område burde det vært ett område der barn kan få leke og herje litt. Ikke bare våre barn men alle barn ble hysjet på all day long. Det henger skilt overalt på hotellet ang regler. Så mye regler! Jeg tenker at folk flest vet hvordan man skal oppføre seg og de fleste kan oppdra barna sine uten en illsint mann som løper etter de konstant. Frokosten var helt ok. Det tok lang tid når man bestilte mat i lunsj restauranten. Den mexikanske restauranten var helt håpløs. Ikke god mat og overdrevet dyrt. Solsengene er så trangt plassert at men ligger nesten opp på ukjente mennesker Det er ikke basseng håndduker på hotellet. Noe jeg er vant til når man er på 4 * hotell. Det skjer heller ikke så mye rundt hotellet. Ta lokalbussen eller taxi inn til rodos by, der er det mer liv. Jeg har lest andre reviews her på siden og er forberedt på ett sur svar fra ledelsen, da det ikke virker som at de kan ta konstruktiv kritikk i det hele tatt. Reiser du med barn? Velg ett annet hotell, finnes mange flotte hotell på Rhodos.

 
10.06.2019

Innlegg av Caroline T

Verdt pengene

Fint familievennlig hotel, litt tilbaketrukket fra ixia. Også fint utgangspunkt for de som ønsker utflukter. Her har de lagt vekt på fellesområdene. Fin park med frodig beplantning, og enkel lekeplass for barn. Kjempe fint bassengområde passende både for familier og voksne som liker litt liv rundt seg. Masse solsenger. Minus at de ikke hadde håndklær til solsengen. Baren hadde underholdning hver dag, og veldig gode drinker med eller uten alkohol. Tre gode restauranter på hotellet. Rommet vårt kunne trengt en oppussing,med ett slitent bad og dårlig innredet kjøkken. Savnet en dyne, istedet for ett gammelt teppe. Men resten av hotellet veide igrunn opp for dette. Hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales.

 
26.05.2019

Innlegg av Anikva83

Flott familie hotell

Vi hadde en flott uke på Dionysos med familien vår på fem. Fikk hjelp med å frakte bagasjen bort til rommet vårt, fra en hyggelig mann som jobbet i lobbyen på hotellet, noe vi satte veldig pris på etter en lang reise. Vi var heldig med været, og ungane kosa seg mye rundt bassenget, vi fikk alltid solsenger, og han som jobbet rundt bassenget, var behjelpelig med å skaffe solsenger, når vi trengte det. Vi hadde bare frokost på hotellet denne gangen. Frokost buffeten hadde godt utvalg, til både store og små. De som jobbet i frokostbuffeten var veldig hjelpsomme, og fant barnestol til gutten vår på 3år,og vi fikk alltid raskt bord, tross for at vi var 5 stykker. Rengjøring på rommet var veldig bra, og vi fikk rene håndklær vær dag, og renholderen som hadde ansvar på vårt rom (11B), hilste hyggelig på oss hver dag, og var veldig hyggelig med barna våre. Alt i alt så hadde vi 1 flott uke, og vil anbefale hotellet til andre barnefamilier. Det eneste som gjør at de ikke får full pott er at det er mye traffik støy fra veien nedenfor hotellet,og området rundt hotellet er veldig trafikkert, og det skjer ikke så mye i område rundt hotellet(Ixia) , så det ble en del taxiturer til Rhodos by. De hadde litt rare regler om at barnevognen ikke kunne være på rommet,noe vi ikke har opplevd på hotell tidligere.

 
22.05.2019

Innlegg av Cfroenningen Aurlandsvangen, Norge

Ikke helt 4 stjerner...

Etter mye leting bestemte vi oss til slutt for dette hotellet som virket veldig bra. Men det er nok litt å ta tak i her... bassengområdet er veldig fint, men det er litt lite solsenger i forhold til kapasiteten på hotellet. Generelt er hotellet også litt utadert.. sengene er stein harde! Disse burde nok skiftes ut etterhvert. Rommet ellers var greit. Bra reingjøring. Maten på hotellet er helt ok. Hovedresturanten var best syntest vi. Restauranten med bassenget var ikke suksess.. da min samboer blei skikkelig dårlig etter et måltid der. Frokosten var rar og kjedelig, veldig gode brød. Men det var det. Veldig lite pålegg utvalg, bare ost skinke og salami. Veldig lite og/eller hermetisk frukt.. og alle dessertene som de hadde er noe du kan kjøpe på butikken selv, er nok ikke fra noe bakeri iallefall. Hotellet syntes jeg har en rar service da det er veldig merkelige regler.. da vi ankom hotellet var det kaos da resepsjonisten skulle hjelpe alle samtidig og ikke en og en, de fant i tillegg ikke rommet vårt eller bookingen vår, Før 5 personer hadde leitet. Tror ikke vi kommer tilbake. Men vi hadde en helt ok uke.. tross alt litt forvirring. Hotellet skal få pluss for å passe på pusekattene rundt hotellet. Det er koselig Alt i alt er ikke dette helt min forventing av et hotell med 4 stjerner

 
20.05.2019

Innlegg av Lishak Stavanger

Nydelige basseng

Flott stort rom, vi var her 1 uke i mai 2019. Har aldri sett maken til basseng-området, fantastisk. Veldig god frokost. Kanskje personalet i resepsjonen skulle vært på et smilekurs ? Ellers ingenting negativt.