Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 809 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Cathrine ,
Hamar

+
Fine basseng
-
Tørkestativ på balkongen. Vanskelig å forbedre men stranden var ikke så fin . Mye høye bølger, bør komme tydelig frem i beskrivelse for de som reiser med barn.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


9 av 10

,

+
sevise og hotellet i seg sjøl men med har vært der fire ganger før vi viste ka me gikk til
-
kommer ikke på noget

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Bente,
Rogaland

+
Veldig rent og pent!!! Absolutt alt fungerte!! Rolig fin atmosfære.
-
Kanskje litt oppgradering av rommene. Men som sagt, rommene var gullende rene, og det er det aller viktigste!!

Bekreftet gjest: 2019-08-11


6 av 10

,

+
Rengjøring
-
Bedre senger. Oppgradering av hotellrom

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Tone,
Gjøvik

+
Bassenget, veldig fint uteområde. God mat, likte spesielt godt den meksikanske restauranten og souvlaki-«restauranten». Ryddig og rent overalt.
-
Bytte senger, de var litt harde. Vi spurte om å få overmadrasser allerede første dagen, noe vi fikk, men sengene var fortsatt litt harde. Noe slitt leilighet.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


10 av 10

Ylva,
Jessheim

+
Personalet, maten, atmosfæren, nesten alt
-
Bedre senger!! De var veldig harde og skaffe tynne dyner

Bekreftet gjest: 2019-08-07


1 av 10

john einar,
Kristiansund

+
Basseng. Nærhet til strand.
-
Fleksibilitet mtp halvpensjon. Ikke extra fee for hver minste ting. The pool guy bør være litt mer smidig. Opplyse om alle ulempene med halvpensjonen.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


7 av 10

Finn ,
Stavanger

+
Bra bassengområde, veldig bra frokost med kjempestort utvalg, god mat i Pool-restauranten og hyggelige ansatte. Også bra beliggenhet i forhold til stranden og Rhodos by.
-
Maten på den meksikanske restauranten kunne vært bedre, samt litt mer oppmerksomme servitører generelt. Oppgradering på badet hadde vært bra, badekaret var slitt, manglet emalje flere steder i midten. Også litt dårlig med lys i trappegangen i det bygget vi bodde i.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


8 av 10

,

+
Oppfylte våre behov for denne ferine med to 8 åringer som storkoste seg.
-
Pool mannen ødela hele ferine med sin pekefinger og strenge tone. Var ikke noe hyggelig I det hele tatt. Uansett hva vi gjorde så var han der med en negative kommentar. Han hadde ikke entusiasme I arbeidet sitt.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


9 av 10

Liv,
Trøndelag

+
Rengjøringspersonalet.
-
Madrassene var ikke til å ligge på. Ferien ødelegges ved dårlig søvn. Det er opplyst at det er kvalitetsmadrasser, men det er det ikke. Det er opplyst at det er minigolf på hotellet og det var en av grunnene til at vi valgte hotellet. Skuffelsen var stor da minigolfbanen ikke var fullstendig og flere like baner. Bør utbedres eller strykes som tilbud på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1108 vurderinger
Utmerket
 
504
Veldig bra
 
444
Bra
 
119
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

08.08.2019

Innlegg av Nina S

Flotters

Fantastisk hotell med flott service, hyggelig atmosfære, nydelig mat og fine rom. Dette må være et fantastisk hotell for barnefamilier, da hotellet er bygget rundt bassenget og ikke dypere enn 1.45 m på det dypeste,om jeg ikke husker helt feil. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

 
13.06.2019

Innlegg av Daddisen Knarvik, Norge

Njaaa....

Jeg er så delt i mine følelser etter en ukes ferie på Dionysos hotell. Positivt : Store rom Stort og fint bassengområde Restaurant, kafe og alt du trenger på hotellets område Nært til stranden Flinke vaskedamer som jobber hardt Men... det var mye som overskygget det positive Negativt: Kakerlakker på rommet Rommene er mer slitt enn bildene viser. Det trengs en oppussing av hotellet. Det er ikke lov å henge hånddukene over gjerdet på balkongen - noe som er ok men da bør det være ett stativ å henge våte klær på. På badet tørker de ikke pga dårlig ventilasjon. GRUSOM seng! I alle dager, verre enn de i Thailand og de sover på betong senger. The pool guy - har aldri følt meg mer uvelkommen på ett hotell. Han går rundt og kjeftet på folk hele dagen. Barn får ikke hoppe og leke i bassenget. Med ett så stort og fint basseng område burde det vært ett område der barn kan få leke og herje litt. Ikke bare våre barn men alle barn ble hysjet på all day long. Det henger skilt overalt på hotellet ang regler. Så mye regler! Jeg tenker at folk flest vet hvordan man skal oppføre seg og de fleste kan oppdra barna sine uten en illsint mann som løper etter de konstant. Frokosten var helt ok. Det tok lang tid når man bestilte mat i lunsj restauranten. Den mexikanske restauranten var helt håpløs. Ikke god mat og overdrevet dyrt. Solsengene er så trangt plassert at men ligger nesten opp på ukjente mennesker Det er ikke basseng håndduker på hotellet. Noe jeg er vant til når man er på 4 * hotell. Det skjer heller ikke så mye rundt hotellet. Ta lokalbussen eller taxi inn til rodos by, der er det mer liv. Jeg har lest andre reviews her på siden og er forberedt på ett sur svar fra ledelsen, da det ikke virker som at de kan ta konstruktiv kritikk i det hele tatt. Reiser du med barn? Velg ett annet hotell, finnes mange flotte hotell på Rhodos.

 
10.06.2019

Innlegg av Caroline T

Verdt pengene

Fint familievennlig hotel, litt tilbaketrukket fra ixia. Også fint utgangspunkt for de som ønsker utflukter. Her har de lagt vekt på fellesområdene. Fin park med frodig beplantning, og enkel lekeplass for barn. Kjempe fint bassengområde passende både for familier og voksne som liker litt liv rundt seg. Masse solsenger. Minus at de ikke hadde håndklær til solsengen. Baren hadde underholdning hver dag, og veldig gode drinker med eller uten alkohol. Tre gode restauranter på hotellet. Rommet vårt kunne trengt en oppussing,med ett slitent bad og dårlig innredet kjøkken. Savnet en dyne, istedet for ett gammelt teppe. Men resten av hotellet veide igrunn opp for dette. Hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales.

 
26.05.2019

Innlegg av Anikva83

Flott familie hotell

Vi hadde en flott uke på Dionysos med familien vår på fem. Fikk hjelp med å frakte bagasjen bort til rommet vårt, fra en hyggelig mann som jobbet i lobbyen på hotellet, noe vi satte veldig pris på etter en lang reise. Vi var heldig med været, og ungane kosa seg mye rundt bassenget, vi fikk alltid solsenger, og han som jobbet rundt bassenget, var behjelpelig med å skaffe solsenger, når vi trengte det. Vi hadde bare frokost på hotellet denne gangen. Frokost buffeten hadde godt utvalg, til både store og små. De som jobbet i frokostbuffeten var veldig hjelpsomme, og fant barnestol til gutten vår på 3år,og vi fikk alltid raskt bord, tross for at vi var 5 stykker. Rengjøring på rommet var veldig bra, og vi fikk rene håndklær vær dag, og renholderen som hadde ansvar på vårt rom (11B), hilste hyggelig på oss hver dag, og var veldig hyggelig med barna våre. Alt i alt så hadde vi 1 flott uke, og vil anbefale hotellet til andre barnefamilier. Det eneste som gjør at de ikke får full pott er at det er mye traffik støy fra veien nedenfor hotellet,og området rundt hotellet er veldig trafikkert, og det skjer ikke så mye i område rundt hotellet(Ixia) , så det ble en del taxiturer til Rhodos by. De hadde litt rare regler om at barnevognen ikke kunne være på rommet,noe vi ikke har opplevd på hotell tidligere.

 
22.05.2019

Innlegg av Cfroenningen Aurlandsvangen, Norge

Ikke helt 4 stjerner...

Etter mye leting bestemte vi oss til slutt for dette hotellet som virket veldig bra. Men det er nok litt å ta tak i her... bassengområdet er veldig fint, men det er litt lite solsenger i forhold til kapasiteten på hotellet. Generelt er hotellet også litt utadert.. sengene er stein harde! Disse burde nok skiftes ut etterhvert. Rommet ellers var greit. Bra reingjøring. Maten på hotellet er helt ok. Hovedresturanten var best syntest vi. Restauranten med bassenget var ikke suksess.. da min samboer blei skikkelig dårlig etter et måltid der. Frokosten var rar og kjedelig, veldig gode brød. Men det var det. Veldig lite pålegg utvalg, bare ost skinke og salami. Veldig lite og/eller hermetisk frukt.. og alle dessertene som de hadde er noe du kan kjøpe på butikken selv, er nok ikke fra noe bakeri iallefall. Hotellet syntes jeg har en rar service da det er veldig merkelige regler.. da vi ankom hotellet var det kaos da resepsjonisten skulle hjelpe alle samtidig og ikke en og en, de fant i tillegg ikke rommet vårt eller bookingen vår, Før 5 personer hadde leitet. Tror ikke vi kommer tilbake. Men vi hadde en helt ok uke.. tross alt litt forvirring. Hotellet skal få pluss for å passe på pusekattene rundt hotellet. Det er koselig Alt i alt er ikke dette helt min forventing av et hotell med 4 stjerner