Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Belair Beach ligger nært strand og sentralt i Ixia på vestsiden av Rhodos. Her er det et bassengområde med utsikt over havet, to basseng og to barnebasseng samt en pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Vil du heller tilbringe dagene på stranda er solsengene og parasollene mot avgift. Strandhåndklær mot depositum.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag samt en bar. Pent antrekk gjelder i restauranten (menn må ha langbukser). Dagaktiviteter flere dager i uka samt gresk aften en kveld i uka.

Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis treningsrom. Biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Til Ialyssos er det ca. 3,5 kilometer og til Rhodos by er det ca. 5 kilometer. Støy fra flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Verdt å vite

Støy fra flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt