Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 119 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Marie,
Lillehammer

+
Gode senger
-
Hver ettermiddag/kveld banket rengjøringspersonell på døra, og åpnet den kort tid etter, uansett om du svarte. Spurte om trengte mer håndklær - man fikk jo nye under rengjøring hver dag. Dette var irriterende og virket meningsløst, måtte sørge for å alltid ha ‘do not disturb’ hengende på døra hvis man var i rommet. Fikk daglig nye håndklær selv om de har miljøvernpolicy om gjenbruk av disse, snodig.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


8 av 10

Svein ,
Stavanger

+
Personalet.
-
Ingen tørkemuligheter på balkongen. Tørkestativ og regulerbare stoler hadde vært kjekt...eller solsenger på balkongen.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


10 av 10

Andrè,
SANDEFJORD

+
Alt var bare helt perfekt. Alt fra servicen som overgikk det meste, til det fantastiske bassenget utenfor.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Erling,
Hareid

+
Mykje bra
-
Lage bedre til ved sjøen. Nedanfor hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


9 av 10

Yvonne,
Sola

+
Veldig god service, rent, gode fasiliteter, men frokosten var nok det aller beste!
-

Bekreftet gjest: 2019-07-14


10 av 10

Aldor,
Skodje

+
Frokosten med ekte appelsinjuice
-

Bekreftet gjest: 2019-07-10


10 av 10

Bjørn,
Bærum

+
Flott hotell med hyggelige og hjelpsomme ansatte. Ikke beste beliggenhet og stranden kunne vært bredere.
-
Sluket på badet var nesten tett på begge rommene vi hadde og badekaret ble halvfullt med vann når vi dusjet. Dette ble ikke rettet opp mens vi var der.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


10 av 10

Eileen,
Søfteland

+
Servicen (med unntak av restauranten i første etasje)
-
Det bør ikke stå direkte feil hos Apollo om hvor mange senger det er i Superior Suite Servicen i restauranten i første etasje var treg den ene gangen vi prøvde den

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

,

+
Serviceen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Frode,
Ålesund

+
Fint hotell med Ok beliggenhet. Aldri kø hverken til frokost eller andre plasser. Alltid ledige solsenger ved baseng.
-
Opplevde et par ganger feil med heiser.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

3854 vurderinger
Utmerket
 
3215
Veldig bra
 
512
Bra
 
98
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

18.08.2019

Innlegg av FRG47 Ålesund, Norge

Hotellet med stor H

Dette er absolutt det beste hotellet jeg har bodd på. En blir møtt av «pikkoloer» som tar deg i mot og sørger for at du får nyttig informasjon om hotellet og rommet samt at bagasjen havner på rommet. Ved innsjekk får en tilbud om juice eller sprudlende vin mens en venter. Vi bestilte to ordinære dobbeltrom, men fikk to suiter med dør imellom slik at vi hadde ca 100 m2 å boltre oss på. Rommene var flotte, rene og ble skikkelig rengjort hver dag. I tillegg kom betjeningen i løpet av ettermiddagen og tilbød ekstra håndduker om det var behov. Hotellområdet var stort, flott, praktisk og holdt godt i orden. Mange fasiliteter som en kan lese om. Frokosten var ypperlig med et rikholdig utvalg som tilfredsstiller de aller fleste. Vi reiste sammen med en annen familie slik at vi var et følge på totalt 9 personer. Det var ingen problem å sette sammen bord slik at vi ble sittende sammen. Dette var ordnet til hver frokost. Betjeningen var alltid hyggelig og blide med et ønske om å gjøre det beste for deg. Mer en nok ansatte gjorde at vi aldri måtte vente på noe. Vi prøvde både barene og flere restauranter på hotellet og var alltid fornøyd med mat og service. Om det er noe en kan påpeke så er det strandområdet nedenfor hotellet. Ikke av det beste. Hotellet kunne med fordel ha etablert en egen strandsone med snackbar på lik linje som flere hoteller i samme området har gjort. Alt i alt et herlig hotell.

 
16.08.2019

Innlegg av 904camillas Fjellhamar, Norge

Fantastisk opphold!

Vi har bodd 1 uke på Atrium. Helt fantastisk opphold! Bildene lyver ikke, hotellet er gjennomført 100 %. Betjeningen er one of a kind. Ble møtt med utrolig god service allerede da vi sjekket inn 01:30 på natten. Rommene er akkurat som på bildene, aircondition fungerte ypperlig. Veldig god frokost, vi spiste ikke på hotellets andre restauranter da vi ønsket å sjekket ut Rhodos by på kvelden. Utmerket service ved poolen. Du kunne laste ned en app som gjorde at du kunne bestille mat og drikke rett fra appen, uten å måtte reise deg opp fra solsengen. Maten og drikken ble servert til deg kort tid etter at du la inn en bestilling i appen. Helt genialt! Hotellet har eget supermarked, frisør og små klesbutikker. Hotellet har også spa(vi fikk complementary entrance av hotellet), og godt utstyrt treningsstudio. Det er kort vei inn til Rhodos sentrum med taxi.

 
14.11.2018

Innlegg av Sara N Oslo, Norge

Heeeelt topp

Flott hotell, god mat, flotte rom med utsikt mot have og solnedgang,fine ansatter som bidra til en perfekt opphold, super renhold og bytting av håndkle to ganger om dagen ved behov. Barnevennlig.Vi hadde det helt perfekt!

 
17.08.2018

Innlegg av heleneb583

Excellent service!

Hotellet ligger på en fredelig og rolig plass, ikke langt å gå til sjøen. Kun en kort kjøretur før du er i Rhodos by,taxi er billig. Hotellet har alle fasiliteter. Det som for oss var helt unikt, var den fantastiske servisen!!! Vær litt obs når du reserverer rom,- selv om det står med hav utsikt så kan det være du kun ser litt av havet og mest av bassengene. Undersøk derfor for sikkerhets skyld hvilken utsikt du reelt vil få.

 
26.07.2018

Innlegg av Kristina M

Fantastisk!

Alt med dette hotellet er gjennomført 100%. Bildene lyver ikke! Hotellet er faktisk så flott som det ser ut på bildene. Betjeningen er helt fantastisk: de er serviceinnstilte, hyggelige, utrolig behjelpelige og høflige. Betjeningen skiller seg ut! Rommene er store, luftige, luksuriøse og velduftende. Det er stille og rolig på rommene, så du får en god natts søvn. Aircondition fungerer ypperlig. Rent og pent, ryddehjelp kommer hver dag, gjerne to ganger om dagen hvis du trenger nye håndklær. Fyller på med ny velduftende såpe hver dag, som dufter spa. Maten: både buffet og a la carte restaurant var helt fantastisk! Etter min smak en 5 stjerners. På bakkeplan har hotellet en butikk hvor du får kjøpt alt fra solkrem, solhatter, vesker, snacks, drikke, mat etc. Det er også en klesbutikk der som selger typisk eksklusive klær fra Hellas. Mellom disse butikkene som er i hver sin ende, har hotellet en restaurant som man enten kan sitte ned og spise, eller bestille for å spise ved bassenget. I denne etasjen er det også et treningsstudio som inneholder akkurat det du trenger for ei økt, og spaområde.I spa tilbyr de et godt utvalg av massasje og behandlinger, og/eller du kan ta boblebad og svømme rundt inne i spaet. Uteområde med hage og poolområde: Uteområdene var store, med solsenger rundt bassengene med en poolbar i midten. Rolig og god atmosfære. Hver dag kl 12 kan man være med på vanngymnastikk med instruktør. Vi spiste lunsj på solsengene en dag. Da bestilte vi fra en av kelnerne som gikk rundt bassenget og serverte. Da kunne vi få både lett snacks fra poolbaren eller skikkelig mat fra uterestauranten. Helt ypperlig mat! Hotellet ligger beleilig til, litt utenfor sentrum. Det er et rolig område, hvor du finner roen. Samtidig er det bare et steinkast unna sentrum. Det er noen restauranter og butikker 2 min fra hotellet, og en steinstrand over veien for butikkene. Det er en egen skranke med to personale som hjelper deg med å leie bil. Bilene står utenfor hotellet. Anbefales! Vi leide bil en dag og kjørte til Lindos. På veien stoppet vi innom flere steder som personalet hadde anbefalt oss å besøke. Fin måte å utforske øya på. 2 min å gå gjennom hotellets fine hage og ned en gangvei, så er du på bussholderplassen som fører deg til sentrum av Rhodos, hvor det bugner av liv. Billig med buss, og enkelt å finne frem. Den stopper midt i sentrum. Bussen tar ca 15-20min inn til sentrum. Kort oppsummert: ANBEFALES!