1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Atrium Platinum

Valentines tilbud! 

Bestill dette hotellet mellom 13. og 15. februar med valgfri ankomst sommeren 2019 og få gratis inngang til hotellets spa. Tilbudet gjelder voksne og unge over 14 år. Voksne over 18 år får dessuten 1 times gratis hydroterapibehandling.

Velkommen til stilige Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferietilværelse med herlige basseng, fine restauranter og Rhodos største spa. Hvorfor ikke bestille en juniorsuite eller et deluxerom?


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom med eget basseng for for 1-3 personer. Juniorsuite for 2-4 personer. Juniorsuite med eget basseng for 2-4 personer. Supersuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 56 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Service og mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atrium Platinum er det et stort, herlig bassengområde med barnebasseng samt gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som serverer småretter.

Noen av Ixias beste restauranter ligger på hotellet. I hovedrestauranten Archipelagos serveres buffé til frokost og lunsj. Til middag er det i tillegg til buffé et utvalg av hovedretter. Den greske restauranten Porfyra er åpen til middag, bordreservasjon. Hotellets asiatiske restaurant Koi serverer middag. I alle restaurantene gjelder pent antrekk og for gutter og menn over 12 år gjelder langbukser. Ved bassenget ligger restauranten Elia & Tramonto som er åpen til lunsj og middag og serverer med mat fra middelhavslandene. Bar.

Gratis WiFi i fellesområdene. Hotellet har et stort spa (aldersgrense 14 år) med ulike behandlinger mot avgift. Frisør. Gratis tennis og squash, utstyr kan leies. Gratis trimrom (aldersgrense 14 år) og bordtennis. Biljard mot avgift. Dykking og vannaktiviteter på stranden mot avgift. Vei må krysses for å komme til stranden. Undergang finnes.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.
Måltidene serveres i restaurant Archipelagos.

Verdt å vite

Hotellet har i flere år blitt tildelt TripAdvisors pris Travellers' Choice i kategorien beste luksushotell samt TripAdvisors Certificate of Excellence.