Reisemål – Rhodos

feriesteder sortert etter

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene ved stranden, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom gamlebyen. Med Apollo ka...

Mer om Rhodos By 21 hoteller fra 2 598 NOK

Reis til de herlige badebyene Kolymbia og Afandou og bli kjent med Rhodos' lengste strand! Her er solstoler og parasoller og hyggelige strandbarer hvor du kan ta en lett lunsj når sulten melder seg. Vannet er krystallklart og holder en herlig temperatur!

Mer om Afandou & Kolymbia 3 hoteller fra 3 748 NOK

Reis til fredfulle Kalithea og Faliraki og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element.

Mer om Kalithea & Faliraki 9 hoteller fra 3 198 NOK

De hyggelige småstedene Lardos, Kiotari og Pefkos har flere fine badebukter med grov sand eller rullesteiner – i Pefkos er der sågar en liten sandstrand. Stemningen er avslappet og fredelig; hit reiser du for virkelig å slappe av.

Mer om Lardos, Kiotari & Pefkos 6 hoteller fra 2 315 NOK

Velkommen til Rhodos og en av Hellas' mest kjente byer – Lindos. Her venter kritthvite hus langs smale smug, templer fra antikken og vidunderlige strender. Apollos hoteller i Lindos er av det mer luksuriøse slaget og byr på et meget komfortabelt opphold.

Mer om Lindos 2 hoteller fra 6 398 NOK

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hoteller i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Mer om Ialyssos & Ixia 13 hoteller fra 2 745 NOK