1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Bjørg,
Hommersåk

+
At hovmesteren og betjeningen i spisesalen var imøtekommende i forhold til vårt ønske om at familien på 11 personer fikk sitte samlet under måltidene. Hyggelig betjening i pol-baren.
-
Vi måtte vente 1-2 timer etter ankomst før vi fikk tildelt leiligheten. Det bør kunne bli bedre! Savnet mer underholdning på kveldene, særlig for barna, 1/2time barnediskotek 2 kvelder bør utvides til hver kveld. Gjerne underholdning hver kveld på et slikt hotell.

Bekreftet gjest: 2017-10-15


8 av 10

Åshild,
Haugesund

+
Heilheten
-
?

Bekreftet gjest: 2017-10-15


9 av 10

Andreas,
Sotra

+
Fantastisk bra anlegg med kort vei til alt. Flotte bassengområder, god mat, hyggelig personale, bra underholdning for barna, treningsopplegg og mykje meir. Flotte og reine rom, og pinadø NRK på fjernsynet. Kven skulle trudd det? Og WiFi overalt - ungdommen streamet filmer på telefonen ved bassenget og på stranda...
-
Angrer på vi bare bestilte en uke...

Bekreftet gjest: 2017-10-15


9 av 10

Anders,
Bergen

+
-
Her burde det vært et felt som het "Mindre bra med hotellet". Da ville jeg skrevet: Beliggenhet - øde, ingenting i nærheten. Derfor kommer vi ikke til å reise til dette hotellet igjen.

Bekreftet gjest: 2017-10-15


6 av 10

Robert,
Holum

+
-
Gjør badene på familierommene tilgjengelig for rullestolbrukere. Badet er stort nok, men der må settes inn bredere dør og fjerne dusjkabinett!

Bekreftet gjest: 2017-10-15


10 av 10

Arild,
Son

+
Personal, bufetten og tilgjengelighet av faciliteter.
-
Skiftebord på herretoalettet. Seil mit sola over lekeplassen og lekebassenget.

Bekreftet gjest: 2017-10-11


10 av 10

,

+
Bassengene og maten
-
Bedre spa avdeling

Bekreftet gjest: 2017-10-09


9 av 10

Asbjørn,
2920 Leira

+
-
Det kom en full buss med 50 passasjerer til Mythos Beach Hotel kl 0100 om natten til 2. oktober, og det var kun én person til å sjekke inn. Det tok en hel time å få rom, og med sovende barn på armen ble dette en stor påkjenning. Resepsjonisten brukte lang tid på å forklare alle gjestene hvor på anlegget de skulle bo. På flyplassen stakk en Apollo representant hodet inn i bussen og sa at "en Apollo guide ville ta i mot oss på hotellet". Dessverre viste denne ansatte liten interesse for de 50 nyankomne, gjorde intet for å hjelpe til, helt til vi ba om hjelp til å finne rett rom samt hjelp med bagasjen. Apollo guiden burde selv innsett at gjestene trengte hjelp til å finne fram på dette store anlegget midt på natten, selv om det ikke var hans hovedjobb. Og et burde vært to personer på jobb i resepsjonen!!!! Liten ekstra kostnad i forhold til hva vi alle hadde betalt denne uken med så store pristillegg.

Bekreftet gjest: 2017-10-09


8 av 10

Aurora,

+
Fine leiligheter, fint basseng- og strandområde. Pluss med innendørsbasseng så sent i sesongen.
-

Bekreftet gjest: 2017-10-09


9 av 10

Joakim,
Oslo

+
Vennlig service Vakker plass Mange forskjellige soner (barn, ro, hav, trening) Fantastisk mat
-
Bedre renhold rundt utebassengene. Lyddemping i spillerom i kjelleren.

Bekreftet gjest: 2017-10-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

590 vurderinger
Utmerket
 
370
Veldig bra
 
166
Bra
 
42
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

12.10.2017

Innlegg av Malin L

Trist og langt under standard

Vi dro hit en uke i høstferien og var veldig misfornøyde med alt som hadde med Apollo å gjøre. De var ofte forsinket, hadde beregnet feil på bussplasser og var sjeldent mulig å få tak i utenom 1 "servicetime" om dagen. Deres ekskursjoner (en busstur med guide) kostet 8 ganger så mye som å ta turen med Rodos' egne busser. Dykking, båttur og diverse andre ekskursjoner de hadde reklamert om på forhånd hadde de avlyst uten videre. Hoteller var generelt helt ok. God service og bra beliggenhet. Ellers var bassenget iskaldt, og maten alt for dyr i forhold til standarden. Frokostbuféen hadde godt utvalg men mye hadde dårlig standard og smakte ikke som det skulle. "Gelatoen" ved bassengbaren var tydelig kunstig, og smakte ren gift. I tillegg ble et par solbriller stjålet fra hotellrommet, noe som ikke går på forsikring fordi de dessverre ikke var låst inn i safen (noe som ikke burde være nødvendig på et charterhotel) Vi var fantastisk glade for at vi ikke hadde reist med all inclusive da dette ga oss sjansen til å forlate hotellet for lunsj og middag. Kolymbia, byen rett ved, hadde et par fantastiske restauranter som holdt utrolig god standard. Ellers hadde vi også et par gode utflukter til Rhodos og Lindos, og var veldig glade for at vi slapp hotellet.

 
06.10.2017

Innlegg av Jørgen F

Hittil beste all inclusive-opplevelse

Bodde på hotellrom med to barn, og opplevde rommet som stort nok og med behagelige senger til alle. Standarden er middelhavet+ på rommet forøvrig. Personalet er hyggelige og serviceinnstilt. Spesielt i poolbar og lobbybar, der de har et glimt i øyet og tar seg tid til barna. Bassengområdet er velholdt og variert, men bassengene kunne vært dypere med maks dybde på 1.40 etter hva jeg har sett. Det er også et innendørs basseng, men selv i uke 40 er det ikke behov for dette. Vi opplevde at det blåser en del mer i bassengområdet enn på stranda. Stranda er forøvrig "Blue flag"-sertifisert og med god standard. Selv jeg som foretrekker fin ørkensand overlevde greit den grove sanden med noe rullestein. Maten er den beste vi har opplevd på all inclusive noen gang, med godt utvalg generelt og god variasjon på middagene. Selv temakveldene er en ålreit opplevelse. Hvem hadde vel forventet anstendig meksikansk mat på en gresk øy 🙂 Det er noe støyete i buffetrestauranten, og et par katter som tråkker rundt ute, men det er det negative jeg har å si om den. Lokal drikke inkludert byr som ventet ikke på noen høydare når det gjelder vin. Ølen er en god tørsteslukker, og spriten er nok litt svakere enn normalt. Men det kompenseres med 50/50 blandingsforhold i gin and tonic. Brus, iste, juice er lokalt i smak, men ålreit. Ellers er utvalget snacks ålreit, og pluss for fersk gyros og nystekte crêpes med sukker eller nutella i poolbaren. Vann leveres på flasker, noe som er lett å sette pris på. Alt i alt er sted vi gjerne kommer tilbake til 🙂

 
02.10.2017

Innlegg av MetteFH Østlandet, Norge

Apollo treningscamp (KK-camp)

Et fantastisk flott sted å være. Flott hotell med fine treningsfasiliteter, god service og ikke minst veldig god mat. Det finnes flere typer rom og leiligheter alt etter hva du og dine trenger. Jeg kan anbefale all inclusive konseptet på dette hotellet, har sjelden fått så mye god mat på et all inclusive sted. Personalet på hotellet var alle vennlige, høflige og serviceinnstilte. Veldig bra!!

 
17.08.2017

Innlegg av 911bergen Bergen, Norge

Et fantastisk fotell

Utsøkt mat, rene rom med god standard, og de ansatte er helt fantastiske. Svømmelæreren Malin er en av de beste som jeg har sett. Vi reiste mye med dette hotellet skiller seg ut på mange måter. Vi kommer tilbake også neste år!

 
06.08.2017

Innlegg av

Hotell Mythos beach, Rhodos

Fint hotell med mange fine fasiliteter. God mat i restaurantene. Slitte solsenger som burde skiftes. Koselig landsby i nærheten med butikker og restauranter. Langt med buss til Rhodos by, anbefaler å leie bil istedenfor til samme pris som billettene.