Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 7697 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Jan,
Sandefjord

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


9 av 10

Ingrid Victoria,
Oslo

+
Rommene, aktivitetstilbudet for både store og små.
-
Noen av prisene var litt stive. F.eks på spaanlegget. Bedre muligheter for transport på kveldsstider.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


10 av 10

Gunnar Fernando,
Kråkstad

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-16


7 av 10

Jon Håvard,
Rakkestad

+
Maten. Nærme havet med delvis havutsikt
-
Bassengene var altfor kalde. Et basseng bør være åpent lengre enn kl 18, minum kl 20. Solsengen var for smale og veltet hvis du lå for langt over. Det var ikke noen vann dispensere tilgjengelig, altså ikke gratis vann som bør være overalt. Rengjøring på rommet var så som så. Jeg likte ikke så godt å bli fortalt hvor jeg måtte sitte å spise. Selvom dette sikkert var velmenende og ekstra service så liker jeg å bestemme selv. Dårlig strand med skitt og rulle stener og ingen tiltak for å forbedre dette så ut til å være gjort. Opplevde både mere service instilte og hyggelige personale på feks Kypros med ving på familie hotell der. Savnet et dypere basseng samt store sklier for store barn og voksne. Noe langt unna byen, altså Rodos by.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


9 av 10

Odd Brynjulf,
Hvittingfoss

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-16


8 av 10

Siri,
Gol

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-16


9 av 10

Jan Wibe,
Røyken

+
-
Rydde stein på stranden - den holdt ikke mål. De kunne med fordel legge ut matter på bunnen et par meter ut eller bygge en kort badebrygge med trapp til dypt vann.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


8 av 10

Ronnie,
Slemmestad

+
Beliggenhet
-
Transport til/fra hotellet til shopping

Bekreftet gjest: 2019-10-16


10 av 10

Bjørg Odrun Moen,
Fagernes

+
Maten, området og nærhet til stranden og gode senger
-
Bytte ut dårlige solsenger

Bekreftet gjest: 2019-10-16


10 av 10

Sigrun,
Kviteseid

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

669 vurderinger
Utmerket
 
412
Veldig bra
 
201
Bra
 
44
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

07.09.2019

Innlegg av 346olaf

Mr

Flott resort helt ved stranden kanten. Fekk det eg forventet og litt til. Perfekt plass for småbarnsfamilier, pensjonister og par som bare ønsker å slappe av. Velg all inclusive siden det er litt langt til nærmeste tettsted med restauranter. Svært service innstilt personell på heile resorten. Velg junior suite eller bedre om dere er eit par. Får da beste plass på resorten med utsikt til stranden og unna bråk og skriking.

 
18.08.2019

Innlegg av Marit J

Ferie

Flott hotell for familie. Fine basseng, flotte rom. God mat. Langt til resturanter på utsiden så lønner seg å ta halvpensjon eller All inclusiv. Håndkler skiftes tirsdag og lørdg. Bra aktiviteter for barn. Minimarked og minibank ved hotellet. - minus Ikke så bra solsenger. Stranda var av store rullestener så vanskelig å komme seg ut i med dårlig balanse. Likevel totalt er å anbefale. :)

 
08.08.2019

Innlegg av Morten T Hamar, Norge

BESTE HOTELLET I VERDEN ..

Kan ikke få skryte nok av hotellet og betjening her. Nok en gang suveren uke . Maten er kjempegod . Senger inne på rommet er en drøm . Kan ikke finne så mye som ett støvfnugg Er rent kjøkken på hvert rom , med alt du trenger for å lage mat selv om du vil . Badet er stort med dusj og badekar. Rommet er stort og kjempetrivelig svømme bassengene er kjemperene fine basseng til alle fra 0 til 100 år .lett å komme ned i basseng for de med rullestol . Ble vasket ute området 2 g daglig .Bassenget ble renset godt . Trivlig vaskehjelp og service vennlig .sevice i resepsjonen er helt på topp .Fikk kun ja vi hjelper deg .Ikke dyr på rom som biller el lignende . Maten er helt på topp hvor du kan finne mye mer en på andre hoteller. Kan ikke finne mer service minded personer en det som finnes på resturanten her . Raske med å spørre om det er noe du trenger . Raske med å ta bort tallerken du har brukt . Blide og høflige. Kan ikke få fullrost de nok . Hele hotellet bare skinner av det er rent . Å komme opp i Kolymbia er kos . 1.6 km. Alle i hele området er helt suverene . Åpne og 100 % ærlige . Har ikke opplevd svindelforsøk engang . Lombok med penger lå helt åpent på rommet. Samme med mobiltlf . Kunne føle seg 100 % trygg hele tiden uansett hvor man var. Dette er første gang jeg /vi har kommet tilbake til samme hotell . Har reist i mange land og vært på mange hotell men ikke noe som dette med den's luksus Vi sitter nå og bestiller opphold på Mythos Beach Resort igjen for neste år .

 
28.07.2019

Innlegg av W9127XLbonnieb Alcudia, Spania

Så fornøyd!

«Alt» var perfekt! Det eneste som manglet var at vi ønsket vi var plassert litt nærmere handlegate/ restauranter for lavterskel tilbud utenfo hotellområdet. Bra med innebasseng rett ved bassengene! Lekeområde ute! Svært idyllisk. Ville hatt dette stedet med meg til en litt livligere by!

 
27.07.2019

Innlegg av 5bj_rnars

Fin ferie

Bestillte igjennom Apollo. Bra: fint basseng, gode senger, fine, store rom, hyggelig atmosfære, bra utvalg av mat, ligger fint til ved stranden, enkelt å hente mat og drikke ved basseng, godt utvalg av det man behøver i hotelbutikken. Minigolf, bra toaletter overalt, mulighet for skygge mange steder. Ting til ettertanke: lite variert buffet, lite krydder i mat og buffet kan bli kjedelig selv om det ser vanvittig flott og fint ut, kelnerne er dårlige på bestilling av drikkevarer og opprydding. Stranden er steinete og vond å gå på. Umulig å holde balansen med et par unger på slep i vannet. Flisene ved bassengområdet blir ekstremt varme tross lyse farger. Selv om det er et barnehotell vil jeg si at opplegget rundt barn er dårlig. Det skjer lite i forhold til andre hoteller hvor det er langt mer å gjøre for de minste. Wifi og gsm fungerer dårlig flere steder på hotellet. Betjeningen smiler lite og virker stresset. Underholdnings scene kunne vært gjort så mye større og bedre. Det er kun en liten plattform på en smal terrasse. Det blir liten plass for dansere og plass til få publikummere. Store muligheter til å utvide dette på nedre plattform.