Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 2540 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Rita,
Ålgård

+
Mange fasiliteter og god frokost
-
Kommer ikke på noe

Bekreftet gjest: 2019-08-18


5 av 10

,

+
-
Reparere ødelagte ting, helst før gjestene ankommer.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Gorm,
LANGHUS

+
flotte bassengområder
-
kan bli flinkere til å påse at voksen/stillebassenget ikke benyttes av foreldre med spedbarn/babyer og ungdommer som leker. Synes dette bassenget bør være mer forbeholdt voksne da de er store og flottemråder på andre deler av bassengområdet for barn og barnefamilier

Bekreftet gjest: 2019-08-14


6 av 10

Milla,
Hordaland

+
Store rom, bra bassengområde og Internettet på rommet ble godkjent av ungdommen!
-
Maten må bli bedre, og tilby blant annet biff. Har spist bedre mat på andre 4 og 5 stjerners hoteller. Mye rester fra middagen dagen før til lunsj dagen etter. Må rense det største bassenget bedre, fordi vi så hvor skitne de var på bunnen, og nå ett par dager etter hjemkomsten har den minste fått øregangsbetennelse. Best å reise hit for familier med barn under 10 år.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


9 av 10

Ingvild,
Oslo

+
Bra med solsenger, store fine basseng, flinke instruktører på trening, hyggelige ansatte. Bra at det ikke var masse fikk på stranden.
-
Ha ett rom for barn mellom 8-13 år hvor de kan treffes og spille spill, perle eller bare henge. Gjerne med en ansatt som kan være der 1-2 timer. Det er gode alternativer for de minste og nok å finne på for de voksne, men lite for de litt eldre barna. Ikke alltid så lett å finne noen å leke med når de ikke de ikke har ett samlingssted.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Simen,
Sandefjord

+
Bassengene,wifi, mat, is og rom.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Thor,
Elverum

+
Mat, rom, basseng, treningstimer
-
Rengjøring av tallerkner. Styrkerom hadde mange defekte apparater. Audio på rommet er gammeldags, få inn en Bluetooth høyttaler.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Ingrid,
Langesund

+
Fint rom, rent og ordntlig
-

Bekreftet gjest: 2019-08-14


7 av 10

,

+
god service og vennlig personell. Basengområdet og apollo sitt opplegg på anlegg var kjempebra.
-
Rom standard var ikke i forhold til hva en betalte for. Var en rekke feil og mangler på rom. fra dører som ikke låste seg, dårlig tv signal, kjøleskap som ikke lukka skikkelig. Gulvet var skittent selv om de hadde vasket. Mistenker de bruker same klut utenfor som inne.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

Maja,
Oslo

+
Personalet på Myhtos Beach
-

Bekreftet gjest: 2019-08-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

663 vurderinger
Utmerket
 
409
Veldig bra
 
199
Bra
 
43
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

07.09.2019

Innlegg av 346olaf

Mr

Flott resort helt ved stranden kanten. Fekk det eg forventet og litt til. Perfekt plass for småbarnsfamilier, pensjonister og par som bare ønsker å slappe av. Velg all inclusive siden det er litt langt til nærmeste tettsted med restauranter. Svært service innstilt personell på heile resorten. Velg junior suite eller bedre om dere er eit par. Får da beste plass på resorten med utsikt til stranden og unna bråk og skriking.

 
18.08.2019

Innlegg av Marit J

Ferie

Flott hotell for familie. Fine basseng, flotte rom. God mat. Langt til resturanter på utsiden så lønner seg å ta halvpensjon eller All inclusiv. Håndkler skiftes tirsdag og lørdg. Bra aktiviteter for barn. Minimarked og minibank ved hotellet. - minus Ikke så bra solsenger. Stranda var av store rullestener så vanskelig å komme seg ut i med dårlig balanse. Likevel totalt er å anbefale. :)

 
08.08.2019

Innlegg av Morten T Hamar, Norge

BESTE HOTELLET I VERDEN ..

Kan ikke få skryte nok av hotellet og betjening her. Nok en gang suveren uke . Maten er kjempegod . Senger inne på rommet er en drøm . Kan ikke finne så mye som ett støvfnugg Er rent kjøkken på hvert rom , med alt du trenger for å lage mat selv om du vil . Badet er stort med dusj og badekar. Rommet er stort og kjempetrivelig svømme bassengene er kjemperene fine basseng til alle fra 0 til 100 år .lett å komme ned i basseng for de med rullestol . Ble vasket ute området 2 g daglig .Bassenget ble renset godt . Trivlig vaskehjelp og service vennlig .sevice i resepsjonen er helt på topp .Fikk kun ja vi hjelper deg .Ikke dyr på rom som biller el lignende . Maten er helt på topp hvor du kan finne mye mer en på andre hoteller. Kan ikke finne mer service minded personer en det som finnes på resturanten her . Raske med å spørre om det er noe du trenger . Raske med å ta bort tallerken du har brukt . Blide og høflige. Kan ikke få fullrost de nok . Hele hotellet bare skinner av det er rent . Å komme opp i Kolymbia er kos . 1.6 km. Alle i hele området er helt suverene . Åpne og 100 % ærlige . Har ikke opplevd svindelforsøk engang . Lombok med penger lå helt åpent på rommet. Samme med mobiltlf . Kunne føle seg 100 % trygg hele tiden uansett hvor man var. Dette er første gang jeg /vi har kommet tilbake til samme hotell . Har reist i mange land og vært på mange hotell men ikke noe som dette med den's luksus Vi sitter nå og bestiller opphold på Mythos Beach Resort igjen for neste år .

 
28.07.2019

Innlegg av W9127XLbonnieb Alcudia, Spania

Så fornøyd!

«Alt» var perfekt! Det eneste som manglet var at vi ønsket vi var plassert litt nærmere handlegate/ restauranter for lavterskel tilbud utenfo hotellområdet. Bra med innebasseng rett ved bassengene! Lekeområde ute! Svært idyllisk. Ville hatt dette stedet med meg til en litt livligere by!

 
27.07.2019

Innlegg av 5bj_rnars

Fin ferie

Bestillte igjennom Apollo. Bra: fint basseng, gode senger, fine, store rom, hyggelig atmosfære, bra utvalg av mat, ligger fint til ved stranden, enkelt å hente mat og drikke ved basseng, godt utvalg av det man behøver i hotelbutikken. Minigolf, bra toaletter overalt, mulighet for skygge mange steder. Ting til ettertanke: lite variert buffet, lite krydder i mat og buffet kan bli kjedelig selv om det ser vanvittig flott og fint ut, kelnerne er dårlige på bestilling av drikkevarer og opprydding. Stranden er steinete og vond å gå på. Umulig å holde balansen med et par unger på slep i vannet. Flisene ved bassengområdet blir ekstremt varme tross lyse farger. Selv om det er et barnehotell vil jeg si at opplegget rundt barn er dårlig. Det skjer lite i forhold til andre hoteller hvor det er langt mer å gjøre for de minste. Wifi og gsm fungerer dårlig flere steder på hotellet. Betjeningen smiler lite og virker stresset. Underholdnings scene kunne vært gjort så mye større og bedre. Det er kun en liten plattform på en smal terrasse. Det blir liten plass for dansere og plass til få publikummere. Store muligheter til å utvide dette på nedre plattform.