1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Berit,
Namsos

+
Beliggenhet, treningsmuligheter ,mat og drikke.
-
Veldig dårlig solsenger. Kjøp nye !

Bekreftet gjest: 2017-10-19


8 av 10

Kjell,
Oslo

+
Romslig og luftig. Fine forhold og omgivelser og nærhet til stranda. Fine treningsforhold og tilbud. Innbukking flyreisen på hotellet.
-
Noen flere retter på restauranten. Treningstilbud for pensjonister.

Bekreftet gjest: 2017-10-19


9 av 10

Per Harald,
Raufoss

+
Stilleområdet og nærhet til sjøen.
-
Jobbe litt med å forbedre sandstranda med å fylle på ny sand,

Bekreftet gjest: 2017-10-19


9 av 10

,

+
Vi hadde en flott leilighet med fin utsikt. God standard. Reisefølget var godt fornøyd med maten, vi spiste frokost og middag på buffeten og lunsj på restauranten ved relax-bassenget.
-
Hovedbassenget på området var litt kaldt. Middagsbuffeten kunne være litt støyete når det var som travlest.

Bekreftet gjest: 2017-10-19


10 av 10

Eva,
Gjøvik

+
Var stort - men bygd som landsby. Virket derfor mindre. Nydelig beplantning. Blomster. Var lovet delvis hav utsikt. Den var jo fantastisk! Beliggenheten var flott - rett på stranda. Tok morgenbad i havet hver morgen kl. 7.15. Nydelig! Fantastisk frokostbordet. Her manglet intet! Flott renhold av hele anlegget! Rikelig med solsenger!
-
Nydelig strand, men litt store steiner når du kom uti. Vanskelig å gjøre noe med, kanskje? Savnet en dusj ved relax - bassenget. Mange gikk i havet og bada - for deretter å ta neste bad i bassenget. Sand......

Bekreftet gjest: 2017-10-19


10 av 10

Liv,
Mjøndalen

+
Veldig nytt og pent, reint og ryddig, hyggelig betjening. Gode senger, kort vei ned på stranden.
-

Bekreftet gjest: 2017-10-19


9 av 10

Mehdi,
Stavanger

+
Food, indoor pool, greek dance, training activities
-

Bekreftet gjest: 2017-10-15


8 av 10

Bjørg,
Hommersåk

+
At hovmesteren og betjeningen i spisesalen var imøtekommende i forhold til vårt ønske om at familien på 11 personer fikk sitte samlet under måltidene. Hyggelig betjening i pol-baren.
-
Vi måtte vente 1-2 timer etter ankomst før vi fikk tildelt leiligheten. Det bør kunne bli bedre! Savnet mer underholdning på kveldene, særlig for barna, 1/2time barnediskotek 2 kvelder bør utvides til hver kveld. Gjerne underholdning hver kveld på et slikt hotell.

Bekreftet gjest: 2017-10-15


8 av 10

Åshild,
Haugesund

+
Heilheten
-
?

Bekreftet gjest: 2017-10-15


9 av 10

Andreas,
Sotra

+
Fantastisk bra anlegg med kort vei til alt. Flotte bassengområder, god mat, hyggelig personale, bra underholdning for barna, treningsopplegg og mykje meir. Flotte og reine rom, og pinadø NRK på fjernsynet. Kven skulle trudd det? Og WiFi overalt - ungdommen streamet filmer på telefonen ved bassenget og på stranda...
-
Angrer på vi bare bestilte en uke...

Bekreftet gjest: 2017-10-15


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

593 vurderinger
Utmerket
 
372
Veldig bra
 
169
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

20.10.2017

Innlegg av arild_steine Oslo, Norway

En liten himmelsk opplevelse

Etter en lang og kald sommer i Norge, var dagen endelig kommet for å reise til Rhodos. Til Mythos Beach Resort, som er vårt ferieparadis på jord. 20. september opprant og vi reiste fra Gardermoen i regn og sludd. Temperatur ca 3 grader - og bare noen få små timer senere, landet vi på Diagoras International, i ca 27 grader og sol. Det første som møter deg, når du kommer til Mythos Beach, er frisk og kald drikke og en hyggelig gest, som ønsker deg velkommen tilbake. Deretter faller alt på plass, når man setter øynene i de bugnende fatene i bufetten. Med utsikt over bassengene og havet i det fjerne, er dette en perfekt måte å starte en tre ukers ferie på. Men bagasjen må plasseres og rommene må inspiseres - og for en lykke. Store deilige rom, med to store terrasseåpninger. Og vipps står du ved bassengkanten med utsikt over poolbaren, som med sine lekkerheter bare er et par gangsteg unna.Og til venstre, bølgende Egeerhav som roper kom, kom. Med 27 - 30 grader i lufta og 26 grader i havet, er det virkelig å anbefale å ta en tur til Rhodos i september/oktober. Og pulsen på Mythos Beach Resort senkes automatisk til feriemodus. Her er det kjempe godt å være, både for kropp og sjel. Vår datter, på to og et halvt år trives som en liten prinsesse, med både en flott lekepark og lekebasseng. Og ikke minst Polly & Minos alle arrangementer, som for eksempel "Mini disco" på kvelden. Da den er ferdig, er det en liten kropp som lengter etter en god og myk seng med masse lekebamser i. For å sove en lang natt, for så å være med på bassengtrim, og Strech og Dance trim, sammen med mamma. Tre ukers ferie, går raskt. men som kjent, tiden går raskt i godt selskap. Og takk til Mythos Beach Resort for måten dere tar oss imot, og behandler oss på i ferien. Vi ses neste år!

 
06.10.2017

Innlegg av Jørgen F

Hittil beste all inclusive-opplevelse

Bodde på hotellrom med to barn, og opplevde rommet som stort nok og med behagelige senger til alle. Standarden er middelhavet+ på rommet forøvrig. Personalet er hyggelige og serviceinnstilt. Spesielt i poolbar og lobbybar, der de har et glimt i øyet og tar seg tid til barna. Bassengområdet er velholdt og variert, men bassengene kunne vært dypere med maks dybde på 1.40 etter hva jeg har sett. Det er også et innendørs basseng, men selv i uke 40 er det ikke behov for dette. Vi opplevde at det blåser en del mer i bassengområdet enn på stranda. Stranda er forøvrig "Blue flag"-sertifisert og med god standard. Selv jeg som foretrekker fin ørkensand overlevde greit den grove sanden med noe rullestein. Maten er den beste vi har opplevd på all inclusive noen gang, med godt utvalg generelt og god variasjon på middagene. Selv temakveldene er en ålreit opplevelse. Hvem hadde vel forventet anstendig meksikansk mat på en gresk øy 🙂 Det er noe støyete i buffetrestauranten, og et par katter som tråkker rundt ute, men det er det negative jeg har å si om den. Lokal drikke inkludert byr som ventet ikke på noen høydare når det gjelder vin. Ølen er en god tørsteslukker, og spriten er nok litt svakere enn normalt. Men det kompenseres med 50/50 blandingsforhold i gin and tonic. Brus, iste, juice er lokalt i smak, men ålreit. Ellers er utvalget snacks ålreit, og pluss for fersk gyros og nystekte crêpes med sukker eller nutella i poolbaren. Vann leveres på flasker, noe som er lett å sette pris på. Alt i alt er sted vi gjerne kommer tilbake til 🙂

 
02.10.2017

Innlegg av MetteFH Østlandet, Norge

Apollo treningscamp (KK-camp)

Et fantastisk flott sted å være. Flott hotell med fine treningsfasiliteter, god service og ikke minst veldig god mat. Det finnes flere typer rom og leiligheter alt etter hva du og dine trenger. Jeg kan anbefale all inclusive konseptet på dette hotellet, har sjelden fått så mye god mat på et all inclusive sted. Personalet på hotellet var alle vennlige, høflige og serviceinnstilte. Veldig bra!!

 
17.08.2017

Innlegg av 911bergen Bergen, Norge

Et fantastisk fotell

Utsøkt mat, rene rom med god standard, og de ansatte er helt fantastiske. Svømmelæreren Malin er en av de beste som jeg har sett. Vi reiste mye med dette hotellet skiller seg ut på mange måter. Vi kommer tilbake også neste år!

 
06.08.2017

Innlegg av

Hotell Mythos beach, Rhodos

Fint hotell med mange fine fasiliteter. God mat i restaurantene. Slitte solsenger som burde skiftes. Koselig landsby i nærheten med butikker og restauranter. Langt med buss til Rhodos by, anbefaler å leie bil istedenfor til samme pris som billettene.