Reisetips Hellas

Hellas – reisetips

Vi er ekstra glade i Hellas! Det var hit våre aller første reiser gikk og siden den gang har de klassiske øyene blitt et favorittreisemål for nordmenn. Mange har funnet sine helt spesielle steder og reiser tilbake år etter år, og vi fortsetter å lete etter nye steder slik at du kan finne ditt ferieparadis. Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.
  

Bestill ferie til Hellas

 

Elafonissi-stranden på Kreta

De 10 beste strendene i Hellas

Her kommer en liste for deg som elsker langstrakte strender og krystallklart vann! Strendene er blitt valgt ut av et tusentalls besøkende og vunnet TripAdvisors Travellers’ Choice for 2016. Du kan reise til  9 av 10 av disse strendene med Apollo!

Se de beste strendene i Hellas her
Gresk mat

Det greske kjøkkenet

Oliven, olivenolje og fetaost – er noen av grunnsteinene i den helseriktige Middelhavskosten. Spis noe du aldri har smakt tidligere, nipp til prisbelønte viner og avslutt med en ”søtsak på skje”. Vi har samlet noen deilige tips om mat du bør prøvesmake i Hellas, og oppskrifter så kan lage litt gresk stemning i heimen.

Les våre tips fra det greske kjøkkenet
Utflukter i Hellas

Utflukter i Hellas

En utflukt er den perfekte måten å oppleve litt mer av reisemålet på. Du kan sole deg på en bortgjemt strand, gå deg vill i små, trange gater eller kravle deg opp på et SUP-brett. Med utflukter skaper du ferieminner for livet.

Se et utvalg av våre utflukter i Hellas
Ditt Hellas

Øyhopping i Hellas

Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner. Se våre tips og som gjør det enkelt å bestille en innholdsrik reise, enten om du reiser med venner eller familie.

Finn ut mer om øyhopping
Santorini i øygruppen Kykladene

Bli kjent med Kykladene

Øygruppa Kykladene ligger sydøst for det greske fastlandet og består av i overkant av 200 hundre øyer. Med Apollo kan du reise til de vakre øyene Antiparos, Ios, Milos, Naxos, Paros og Santorini i Kykladene. 

Våre øyer i Kykladene

 

Se våre tips for Kalamata

Reisetips for Kalamata

Kalamata på den greske halvøya Peloponnes lokker med en deilig kombinasjon av by og bad. Her er finner du trendy butikker og hyggelige torg med kaféer og tavernaer.

Se våre reisetips for Kalamata
Klatring på Kalymnos

Reisetips for Kalymnos

Kalymnos er nope helt for seg selv. Du kommer helt sikkert til å gjøre dine egne oppdagelser, men vi gir deg gjerne litt hjelp på veien og har samlet noen av våre beste reisetips her!

Se våre reisetips for Kalymnos
Reisetips for Karpathos

Reisetips for Karpathos

Vakre sandstrender, nydelige fjellandsbyer og genuint gresk øyliv. Alt dette og så mye mer finner du på ferieøya Karpathos. Finn inspirasjon til reisen her.

Se våre reisetips for Karpathos
Kefalonia

Reisetips for Kefalonia

Fengslende vakre småbyer, en frodig, vakker natur og strender du helst ikke vil forlate. For deg som er ute etter en reise som skiller seg fra den vanlige pakketuren bør du sjekke ut Kefalonia!

Se våre reisetips for Kefalonia
Korfu

Reisetips for Korfu

For deg som søker vakker natur, unike små byer og herlige strender er Korfu det perfekte valget for ferien. Sjekk ut våre tips om hvor du finner den beste maten og de stedene du bør se.

Se våre reisetips for Korfu
Kos by

Reisetips for Kos

En reise til Kos kan inneholde det meste - vakre småbyer, kritthvite strender, interessante severdigheter og massevis av fornøyelser samt minneverdige måltider.  

Se våre reisetips for Kos
Fra Kreta

Reisetips for Kreta

Den største øya er Kreta og har et vell av tilbud og aktiviteter, severdigheter, vakker natur og god mat. Her har vi samlet noen tips om hva du kan oppleve på Kreta og hvor du bader og spiser best!

Se våre reisetips for Kreta
Reisetips for Lefkas

Reisetips for Lefkas

Lefkas er kjent for sine fantastisk fine strender og vakre natur.Opplev det genuine, greske øylivet og prøve morsomme vannsporter samt populære favoritter og bortgjemte perler på Lefkas.

Se våre reisetips for Lefkas
Kirke på Leros

Reisetips for Leros

Vil du oppleve det genuine Hellas er Leros øya for deg. Her får du det vakre turkise vannet, øde badeviker, pittoreske fiskehavner og tavernaer med havets delikatesser.

Se våre reisetips for Leros
Naxos

Reisetips for Naxos

Naxos, den største og frodigste øya i Kykladene, har variert natur med høye fjell og dype grønne daler. Her lever de godt av sine rike naturforekomster og er ikke så avhengige av turismen!

Se våre reisetips for Naxos
Parga

Reisetips for Parga

Parga er en koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste tips!

Se våre reisetips for Parga
Monolithos på Rhodos

Reisetips for Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med deilige strender, vakker natur, trendy byliv og mange kulturelle minnesmerker. Vi inviterer deg til å lese våre beste tips for Rhodos ferien.

Se våre reisetips for Rhodos
Reisetips Samos

Reisetips for Samos

På den grønne øya og frodige øya Samos er det små og genuine fiskerlandsbyer og storslått natur med grønne dalfører og herlige strender Her kan du lese mer om våre beste tips!

Se våre reisetips for Samos
Santorini

Reisetips for Santorini

Santorini er nok Hellas mest fotograferte øy. Besøk spennende steder som Kamari, Fira og Oia – som visstnok har øyas vakreste solnedgang. Her kan du ta del av noen av våre beste reisetips!

Se våre reisetips for Santorini
Skiathos

Reisetips for Skiathos

På jakt efter det perfekte ferieparadiset? Prøv Skiathos! Her finner du det greske øylivet i sin mest rendyrkede form, med fornøyelser og vakre sandstrender. Få inspirasjon før reisen her.

Se våre reisetips for Skiathos
Skopelos

Reisetips for Skopelos

Gjør som Meryl Streep i Mamma Mia og ta trappene opp til en av øyas små kirker, bad naken eller bestill inn verdens beste oste pai. Skopelos har mye å tilby sine gjester.

Se våre reisetips for Skopelos
Zakynthos

Reisetips for Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan man vel ønske seg? Om du svarer spennende utflukter og morsomme aktiviteter så anbefaler vi varmt Zakynthos.

Se våre reisetips for Zakynthos