Bilde av: Hellas – reisetips før du drar

Hellas – reisetips

Vi i Apollo er ekstra glade i Hellas. Det var hit våre aller første reiser gikk og siden den gang har de klassiske øyene blitt et favorittreisemål for nordmenn. Mange har funnet sine helt spesielle steder og reiser tilbake år etter år, og vi fortsetter å lete etter nye steder slik at du kan finne ditt ferieparadis. Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.
  
Bestille ferie til Hellas»

Bilde av: Poseidon tempel i Hellas

Gresk mytologi

Gresk mytologi er i høyeste grad til stede den dag i dag. Mange strender, restauranter, butikker og barer har fått navn etter de greske gudene. Kan du dine greske guder? Her har vi laget en kvikkguide til de viktigste greske gudene og sagnheltene.

Les mer
Bilde av: Naxos

Bare med Apollo

Vi skulle gjerne slå oss selv på brystet og ta deg med til tre herlige greske reisemål – Sivota, Naxos og Paleochora. Tre greske destinasjoner med stor personlighet og sjarme – og liker du det enkle og vil reise på pakketur – ja, da er det bare Apollo som tilbyr det.

Les mer
Bilde av: Hellas

Øyhopping i Hellas

Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner. Se våre tips og som gjør det enkelt å bestille en innholdsrik reise, enten om du reiser med venner eller familie.

Finn ut mer
Bilde av: Elafonissi-stranden på Kreta

De 10 beste strendene i Hellas

Her kommer en liste for deg som elsker langstrakte strender og krystallklart vann! Strendene er blitt valgt ut av et tusentalls besøkende og vunnet TripAdvisors Travellers’ Choice for 2016. Du kan reise til  9 av 10 av disse strendene med Apollo!

De beste strendene
Bilde av: Santorini, i øygruppen Kykladene

Bli kjent med Kykladene

Øygruppa Kykladene ligger sydøst for det greske fastlandet og består av i overkant av 200 hundre øyer. Med Apollo kan du reise til Kykladene og de ni vakre øyene: Antiparos, Ios, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Syros og Tinos.

Våre øyer i Kykladene
Bilde av: Båt som ligger på vannet

Reisetips for Kreta

Den største øya er Kreta og har et vell av tilbud og aktiviteter, severdigheter, vakker natur og god mat. Her har vi samlet noen tips om hva du kan oppleve på Kreta og hvor du finner de fineste strendene og koseligste restaurantene.

Se tips om Kreta
Bilde av: Monolithos

Reisetips for Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med deilige strender, vakker natur, trendy byliv og mange kulturelle minnesmerker. For å gi deg litt inspirasjon før du reiser har vi satt sammen noen av våre beste tips for Rhodos ferien.

Se tips om Rhodos
Bilde av: Kefalonia

Reisetips for Kefalonia

Fengslende vakre småbyer, en frodig, vakker natur og strender du helst ikke vil forlate. For deg som er ute etter en reise som skiller seg fra den vanlige pakketuren bør du sjekke ut Kefalonia!

Se våre tips
Bilde av: Zakynthos

Reisetips for Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan man vel ønske seg? Om du svarer spennende utflukter og morsomme aktiviteter så anbefaler vi varmt Zakynthos – et utmerket reisemål for såvel familier som partyfolket.

Se tips om Zakynthos
Bilde av: Korfu

Reisetips for Korfu

For deg som søker vakker natur, unike små byer og herlige strender er Korfu det perfekte valget for ferien. Sjekk ut våre tips om hvor du finner den beste maten og de stedene du bør se.

Se våre tips
Bilde av: Skopelos

Reisetips for Skopelos

Gjør som Meryl Streep i Mamma Mia og ta trappene opp til en av øyas små kirker, bad naken eller bestill inn verdens beste oste pai. Skopelos har mye å tilby sine gjester.

Se våre tips for Skopelos
Bilde av: Skiathos

Reisetips for Skiathos

På jakt efter det perfekte ferieparadiset? Prøv Skiathos! Her finner du det greske øylivet i sin mest rendyrkede form, med fornøyelser og vakre sandstrender. Få inspirasjon før reisen her.

Se våre tips for Skiathos