Reisemål – Hellas

reisemål sortert etter

Rhodos

Rhodos er en velkjent perle i det greske øyriket og et svært populært reisemål. At øya er en av de store, klassiske favorittene, er ikke vanskelig å forstå – øya har vakre strender som innbyr til late dager i sola, unike minnesmerker fra oldtiden og, ikke minst, et vell av fornøyelser og adspredelse...

Mer om Rhodos 50 hoteller fra 2 648 NOK

Kreta

På Kreta tilbyr vi alt fra enkle, små familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på kjente feriesteder og noen mindre kjente steder der du fremdeles opplever det genuine Kreta. Vi flyr til tre flyplasser – Chania, Heraklion og Sitia, som er årets nykommer fra Norge.

Mer om Kreta 188 hoteller fra 2 378 NOK

Parga

En reise til Parga er en reise til en romantisk småbyidyll. Byen er omgitt av frodige, grønne åser, strendene flotte og de mange uterestaurantene får byen til å glitre når mørket faller på.

Mer om Parga 40 hoteller fra 3 148 NOK

Lefkas

På Lefkas er det alltid noe å foreta seg. Langs vestkysten ligger faktisk noen av de beste strendene i Hellas! Om du ikke slapper av på stranden eller tar en dagsutflukt til en søvnig fjellandsby, kan du svinge deg i høysommeren på musikklubbene eller dra på seiltur på Det joniske hav.

Mer om Lefkas 15 hoteller fra 3 698 NOK

Lesvos

Lesvos, også kjent som Lesbos eller Mytilini, er ferieøya for deg som virkelig elsker Hellas! Med tidlig avgang fra Oslo søndag morgen i hele sommer får du maks ut av ferien fra første dag.

Mer om Lesvos 8 hoteller fra 4 448 NOK
Feriesteder:

Santorini

Mange mener at Santorini er den vakreste av alle de vakre øyene i den greske øyverdenen – kjent for sin dramatiske natur og den fortryllende solnedgangen.

Mer om Santorini 44 hoteller fra 3 598 NOK

Paros

Paros har en genuin sjarm og vakker natur, herlige sandstrender og krystallklart vann. Mellom småbyene går de gamle vandringsledene som innbyr til fine fotturer.

Mer om Paros 11 hoteller fra 4 348 NOK

Karpathos

En reise til Karpathos er en opplevelse utenom det vanlige. Her venter en genuin, gresk atmosfære på en rolig øy med vakker natur.

Mer om Karpathos 34 hoteller fra 3 748 NOK
Feriesteder:

Kos

Pittoreske byer, vakre strender og spennende severdigheter – en reise til Kos byr på det meste! Her ligger Kipriotis Maris, som er ett av våre aller beste familiehotell! I sommer flyr vi direkte fra Bergen til Kos!

Mer om Kos 24 hoteller fra 3 598 NOK

Ammoudia

I bilille Ammoudia venter roen. Her er det en vidstrakt strand som aldri synes å ta slutt og naturopplevelser som setter seg på netthinnen og blir der til lenge etter at ferien er over. Dette er stedet for strandferie og naturopplevelser i Epirus-området. Velkommen!

Mer om Ammoudia 4 hoteller fra 5 348 NOK

Athen

En reise til Athen er et møte med enestående arkeologiske utgravninger, herlig matkultur og en storbys uteliv og shopping. Dagens Athen er en moderne by hvor fortid og nåtid møtes og skaper en helt spesiell atmosfære.

Mer om Athen

Ios

Ios er den festligste øya i Hellas! En reise hit i høysesongen er et møte med andre ferierende på jakt etter fornøyelser, og du vil helt sikkert få det morsomt. Strendene er fantastiske, vannet krystallklart og utvalget innen vannsport godt.

Mer om Ios 4 hoteller fra 3 948 NOK

Zakynthos

Vidunderlige strender, frodig landskap og behagelig klima venter på Zakynthos. På nord- og vestkyst stuper klippene i havet, avbrutt av bukter med sandstrender som bare kan nås med båt.

Mer om Zakynthos 36 hoteller fra 2 848 NOK

Korfu

Korfu er en av de frodigste og aller vakreste øyene i det greske arkipelet. Øya byr på herlige strender og krystallklart vann, golf og dykking, men også en fascinerende venetiansk kultur, ikke minst i vakre Korfu by.

Mer om Korfu 16 hoteller fra 2 848 NOK

Naxos

Naxos, den største og frodigste øya i Kykladene, har variert natur med høye fjell og dype grønne daler. Innbyggerne lever godt av sine rike naturforekomster og er ikke så avhengige av turismen – her blir du møtt som en gjest og en venn.

Mer om Naxos 21 hoteller fra 3 848 NOK

Sivota

Lille Sivota passer for både for den reiselystne som vil ha litt mer enn soling og bading i ferien, og for den som er glad i roen og freden ute i naturen. Det er kanskje derfor par liker å reise hit? Kysten er svært vakker på begge sider av Sivota, og det er ikke mange steder i Europa som kan by på ...

Mer om Sivota 9 hoteller fra 4 448 NOK

Mykonos

Mykonos er en meget spesiell øy, og dens skjønnhet preges av et karrig og vakkert landskap. Fargespillet mellom hav, jord og himmel er et fengslende syn i alle de blå, grønne og gule fargene og nyansene.

Mer om Mykonos

Kefalonia

Reiser du til Kefalonia kan du nyte frodig natur, vakre strender, krystallklart vann og en avslappende gresk atmosfære.

Mer om Kefalonia

Alonissos

På pittoreske Alonissos kan den som er glad i naturen se fram til en uslåelig friluftsferie. Vakre åser dekket av pinjetrær med gode muligheter for utfordrende fotturer. Inspirerende dykking og med litt flaks kan det bli svært så morsomme møter med dyrelivet under vann.

Mer om Alonissos 8 hoteller fra 4 598 NOK

Antiparos

Denne lille øya i hjertet av Kykladene tiltrekker seg så vel barnefamilier som internasjonale kjendiser. Antiparos er en genuin og uberørt perle i den greske øyverdenen.

Mer om Antiparos 2 hoteller fra 4 448 NOK

Kalymnos

Vakre Kalymnos er en favoritt blant mange Hellasreisende som vil oppleve den livlige hovedstaden, det fargerike folkelivet og det vakre landskapet. Her er det mange fine og utfordrende klatreløyper. Apollos hotell ligger i Myrties & Massouri - to av Kalymnos' mest populære badebyer!

Mer om Kalymnos 7 hoteller fra 4 298 NOK

Paxos

Vil du feriere på en av Hellas' mer "hemmelige" øyer, så skal du dra til Paxos. Øya er den minste i Det joniske hav – relativt uberørt av turismen, fantastisk og frodig natur, og krystallklart vann. Ikke så rart at Poseidon valgte den som sitt kjærlighetsrede, skal man tro gresk mytologi.

Mer om Paxos 3 hoteller fra 5 948 NOK

Skiathos

Skiathos er velsignet med mer enn 60 badeviker og strender – den ene vakrere enn den andre. Her finner du alt fra lange, brede sandstrender til bortgjemte små bukter med bare et fåtall besøkende. 

Mer om Skiathos 28 hoteller fra 4 198 NOK

Skopelos

Skopelos er en frodig, ganske liten øy med flotte strender. I hovedstaden snor gatene seg mellom de hvitkalkede husene, som er så typisk for arkitekturen i denne delen av Hellas. En ferie på Skopelos betyr fred og ro med god mat og lange dager på stranden.

Mer om Skopelos 11 hoteller fra 4 698 NOK

Leros

Leros er en liten, pittoresk og vakker øy med en herlig atmosfære. Her venter en ferie i et flott klippelandskap, små badeviker og hyggelige landsbyer. Leros er et paradis for deg som søker det genuine Hellas!

Mer om Leros 6 hoteller fra 4 748 NOK

Milos

Vil du oppleve det genuine og naturskjønne Hellas, skal du bestille din neste reise til Milos. Øya passer godt for både livsnyteren og de eventyrlystne, og kysten består av kritthvite strender og dramatiske klippeformasjoner.

Mer om Milos 1 hoteller fra 6 798 NOK

Symi

Symi er utvilsomt en av de aller vakreste øyene av Tolvøyene, og mange velger å reise tilbake hit, år etter år. Den kalles gjerne "Eventyrøya", og det er virkelig pittoresk i den naturlige havna hvor pastellfargede hus klatrer i fjellskråningene.

Mer om Symi 5 hoteller fra 4 148 NOK

Pserimos

Pserimos er en fredelig gresk perle der geitene beiter i åssiden slik de alltid har gjort, og buktens klare vann møter de vakre sandstrendene. På dagtid legger badebåtene fra Kos og Kalymnos til i havnen, men når dagen er på hell senker roen seg atter over øya. En øy som er så liten at det tar deg e...

Mer om Pserimos 1 hoteller fra 6 068 NOK

Samos

Bli med til Pytagoras øy, en av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer. Her møter du det ekte Hellas i små og genuine fiskerlandsbyer, og en storslått natur med grønne dalfører og herlige strender som bukter seg kilometer etter kilometer. Blir du lei av strandlivet, er det enkelt å ta seg rundt på...

Mer om Samos 38 hoteller fra 4 098 NOK

Tilos

Lille Tilos ligger passe avsides i det greske øyriket, og til tross for at stadig flere finner veien hit, så er det fremdeles stille og fredelig. Tilos passer utmerket for den som vil slappe av og som liker å utforske omgivelsene til fots.

Mer om Tilos 5 hoteller fra 4 098 NOK

Halkidiki

Halkidiki, som ligger på det greske fastlandet i Nord-Hellas, er dramatisk vakker med hvite strender og en frodig og kupert natur. Ferieparadiset er et perfekt utgangspunkt for spennende utflukter.

Mer om Halkidiki

Kanali

Kanali er byen som byr på avslapning for hele familien. Rolig liten by i landlige omgivelser på det greske fastlandet. Hovedattraksjonen i Kanali er den 20 kilometer lange sandstranden som strekker seg langs med byen. Lei en bil og utforsk Epirfus-områdets historiske steder og frodige omgivelser. He...

Mer om Kanali 7 hoteller fra 4 998 NOK

Peloponnes

Legger du ferien til Peloponnes på det greske fastlandet får du herlige dager i vakre omgivelser og langt utenfor turisttråkket. Lei en bil og dra på oppdagelsesferd i et stykke ekte Hellas.

Mer om Peloponnes 17 hoteller fra 3 628 NOK
Feriesteder:

Thessaloniki

Thessaloniki - en fantastisk storby som kan tilby alt fra historiske severdigheter, hippe restauranter og butikker – til ett av Hellas beste natteliv. Lonely Planet har til og med kåret Thessaloniki til en av verdens ti heteste partybyer. Bestill din storbyferie til Thessaloniki allerede i dag - we...

Mer om Thessaloniki

Vrachos

Vrachos er en liten by med en tre kilometer lang og fin sandstrand. Tilbring ferien her med masse sol og bad eller lei en bil for å se deg omkring.

Mer om Vrachos 5 hoteller fra 5 098 NOK

Zagoria

Zagoria er destinasjonen for utendørsaktiviteter på alle nivåer. De sjarmerende byene er godt bevarte og er en kulturarv der de ligger høyt i Pindusfjellene ved en av verdens dypeste raviner. Dette er stedet for en aktiv ferie i rolige omgivelser og vakker natur. Fjellvandring, riding, rafting og j...

Mer om Zagoria 2 hoteller fra 5 898 NOK