1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Anne ,
Bærums verk

+
Stille og fredelig . Romslig leilighet med bra kjøkken. Vakker utsikt !
-
Det meste var bra . Hvis ting er uorden , kan de være litt raskere med å fikse det . Savnet litt solskjerming over balkong . Litt kaldt vann I kjøkkenkran.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Hege,
Vestlandet

+
Bodde i 3 roms leilighet helt på toppen. Stor og fin med to bad og to store terrasser. Fantastisk havutsikt og solnedgang. Levering av middag på døra, veldig god mat og frokost. Kjempe fint basseng utenfor leiligheten med den utsikten. Blide og hyggelige ansatte. Stille og fredelig.
-
Utrolig vonde harde madrasser og knirkete senger.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Olaf,
Vestre

+
Fin beliggenhet. Rent og trivelig. Store og fine rom
-

Bekreftet gjest: 2019-05-25


9 av 10

Barbro,
Skedsmokorset

+
Frokosten, utsikten.
-
Bassenget burde ha vært oppvarmet. De kan ikke ta betalt for trening på treningsrommet når apparatene er sååå dårlige...

Bekreftet gjest: 2019-05-18


10 av 10

Guri ,
Ål

+
Har bodd her to ganger nå og det er kjempebra. Stort romsleg rom. Bra beliggenhet og fin service
-
Ikke noe egentleg men det vi opplevde denne gangen - ringte guiden og sa fra ) var at vi hadde noen små krypdyr på rommet de første dagene Gud vet hvor de kom fra To vanlige meitemarker. En åme og noen små tynne lange kryp med følehorn på veggene Vi ble ikke hysteriske !! Tok de vekk Det rare var at etter vi ringte guiden og sa fra var de borte.

Bekreftet gjest: 2019-05-18


10 av 10

Katrine,
Ridabu

+
Flott, romslig leilighet med delt basseng. Fantastisk utsikt. Rolig område.
-
Mykere senger og mer behagelig sofa.

Bekreftet gjest: 2019-05-18


10 av 10

Tina,
Drøbak

+
Stedet er råbra, med fine leiligheter og utrolig flott beliggenhet. Utsikten og omgivelsene er fantastisk.
-
Enda bedre skille mellom barnefamilier og par på kjærestetur - eventuelt. Men stedet er uansett supert og anbefalelsesverdig.

Bekreftet gjest: 2019-05-18


9 av 10

Halvard,
Vesterålen

+
Alt var ordentlig. Alle var hyggelige og stod på for service. Meget godt renhold. Store, flotte rom.
-
Kun en utgave av BBC var forståelig på TV. Knøtt liten flatskjerm. Senga var litt for hard

Bekreftet gjest: 2019-05-11


7 av 10

Jarl ,
Arendal

+
Stillhet, utsikt, god service.
-
Etter å ha spist rundt på de forskjellige resturanter i Stoupa, virker det som de har litt høyere priser på restauranten.

Bekreftet gjest: 2018-10-13


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

138 vurderinger
Utmerket
 
99
Veldig bra
 
32
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.07.2018

Innlegg av Bror P

Litt skuffet

En ukes opphold i deilige Stoupa. Hotellet ligger oppe i fjellsiden. Litt for langt unna strender og restauranter. Leiligheter er bygget slik at det er begrenset utsikt fra de fleste etter hva jeg kunne se. Liten plass til å sitte ute Vi bestilte 3 leiligheter, fikk ikke disse samlet. Ikke vant til dette fra liknende ferier i Hellas. Det var ledige leiligheter tilgjengelig etter sjekk på nettet. Ikke vilje til å gjøre noe med dette fra eier av hotellet. Dyrt nivå generelt på hotellet. Enkel toast 7 euro, nede i byen 2 euro som et eksempel. 8 euro pr dag for aircondition. Pass på kvitteringer, fikk regning ved avreise på 108 euro fra restaurant på mat vi ikke hadde bestilt. (dette løste seg). Bra renhold av rommene. Harde senger men det er det flere steder i Hellas. Gjerne tilbake til Stoupa men ikke til dette hotellet.

 
11.06.2018

Innlegg av alfjohann Sande, Norge

Et bra hotell.

Vi var her en uke og er godt fornøyd med oppholdet. Hotellet er spesielt hvor rommene er i mindre bygninger plassert rundt i området. Rommene er greit innredet med bl.a en kjøkkenkrok hvor det var muligheter for tilberedning av mat. Butikk var også like i nærheten. Vi kan anbefale dette hotellet, som har mange gjengangere blandet sine gjester. Dette sier jo sitt. Hotellet ligger i et bratt terreng som kan skape litt problemer for bevegelseshemmede.

 
27.05.2018

Innlegg av FrkDingo Oslo, Norway

Lykke nok en gang!

Vi har med stor glede tilbrakt ferien vår på hotellet i flere år og kommer så gjerne tilbake! Spatilbudene med Christa er bare så herlige, og kokken Christas vet ikke hva godt han kan gjøre for oss! Maria og Michaelis, vertskapet er bare blide og elskelige! Anbefales!

 
17.09.2017

Innlegg av Wenche N Lillehammer, Norge

Flott sommerferie

Flott hotell med flere små hytter. Hotellet har basseng og SPA. Det er kort gåavstand til stranden og restauranter. Rent og ryddig, og meget service innstilt betjening. Rolig og fin atmosfære. En ulempe for enkelte kan være at det er bratt terreng.

 
05.08.2017

Innlegg av LiseMetteS

Hotel med flott atmosfære og særpreg.

Kjempefint leilighetshotell bestående av småhus i stein og med flott beliggenhet i gangavstand til sjøen og byen/tettstedet Stoupa. Veldig hyggelige eiere og ansatte. Hotellet har også en utsøkt restaurant med veldig god mat. Vi har feriert her i 11 år og elsker stedet. Kan anbefales på det sterkeste❤