Stoupa

  • • Kort vei til klassiske severdigheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Stoupa er stedet for den som ønsker stille dager i fine omgivelser. To flotte sandstrender og en livlig strandpromenade frister til late badedager.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Fakta om Stoupa

Mat og drikke

Gjennomsnittspris for en toretters middag er ca. 160,-.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hotell i Stoupa tar det ca. 1 time, avhengig av trafikken kan det ta kortere/lengre tid. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

De flotteste sandstrendene området klan by på ligger i Stoupa. Den praktfulle bystranden er hyggelig med strandpromenade mens Kalogriastranden ligger nord for sentrum og har myk, finkornet sand, og er kanskje den mest barnevennlige.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c