Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 63 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

kari,
ringsaker

+
fin beliggenhet-- rolig god mat
-
tiltak mot mygg---fikk minst 100 stikk

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

Kristin ,
Oslo

+
Det ligger nydelig til, er rent med gode senger og er godt utstyrt.
-
Hotellet ligger litt vanskelig til for de som ikke kan gå mye og veien til hotellet er dårlig belyst om kvelden. Ønsker man frokost eller middag, måtte det avtales på forhånd. Vi la merke til at de som spiste frokost måtte vente lenge under serveringen, og det kostet mindre med like mye mat og raskere servering andre steder inne i byen.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Inger,
Fredrikstad

+
Frokosten var relativt dyr
-
La airconditionen stå på når vi betaler for den

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

,

+
Beliggenheten og det hyggelige vertskapet
-
Oftere skifte av håndklær.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

Sture,
Mjøndalen

+
Beliggenheten miljøet omgivelsene rolighteten
-
Dere kan med fordel ta nye bilder og bedre bilder som viser det unike ved dette stedet.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

Karoline,
Gausdal

+
Hotellet var mye finere Og i bedre standard enn det jeg fikk inntrykk av bildene av hotellet. Eieren var veldig hyggelig og serviceinnstilt.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

Hamar,
Hamar

+
Det var overraskende bra hotell. Både beliggenhet , service, mat var utmerket! Det er familieeid hotel og de er der til hjelp og service helle tiden.
-
Jeg måtte betale for AC, som jeg var ikke klar over at det skulle bli ekstra kostnad ved bruk. Jeg kan ikke huske at jeg har lest om det noe sted, men i så fall bør det stå om det mer tydelig.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

Kjell,
Loen

+
Stilt og roleg. Vertskapet er veldig kjekke.
-
Passe på å fornye seg litt på små ting, t.d handkle

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

Evelyn,
Trondheim

+
Ikke en helt korrekt beskrivelse av hotellet i Apollo. Hotellet og omgivelsene var mye bedre enn beskrivelsen og det bildene viste. Bildene som ligger på Apollo yter ikke Pierides full rettferdighet. Et fantastisk sted. Et nydelig oppusset sted i gamlebyen. Rolig, genuin gresk atmosfære og et utrolig hyggelig vertskap som ønsker deg alt godt. Det er forresten den beste maten vi noen gang har spist i Hellas.
-
Ja, hva kan det være mon tro. kanskje myggnetting!? Enten i form av myggnetting i vinduene eller myggnett over sengen.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

Thomas,
Gjøvik

+
Det beste med hotellet er helt klart servicen, maten og beliggenheten. Det er også et helt utrolig stilig sted - mye bedre enn det som kommer frem på apollo.no
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

18 vurderinger
Utmerket
 
14
Veldig bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

02.08.2019

Innlegg av karolinett2019 Lillehammer-området, Norge

Vakkert hotell og hyggelige drivere

Hotellet er kjempefint og er en del av gamle byen i Kardamilli. Rommene er store og vedlikeholdte. Vi bodde i kjellerleiligheten, som gjorde at det var svalt og godt uten bruk av AC. Godt vanntrykk i dusj og vask med gode muligheter for justering av varmt/kaldt vann. Sengene er noe harde, men vi har sovet godt uansett. Hotellet ligger i kort avstand fra sentrum, strand og serverdigheter. Eierne av hotellet er kjempe hyggelige og imøtekommende. Anna serverer god hjemmelaget mat med mye smak. Vi hadde ikke mulighet til å betale med bankkort, men nærmeste ATM er 300 m unna. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet, hvis du er ute etter et hotell med sjarm, historie og hyggelige serviceinnstilte folk.

 
12.07.2019

Innlegg av Thomasssssssss2017

Trolig det triveligste hotellet jeg har bodd på.

Et hotell oppført i gammel stil, men fullstendig modernisert innvendig. En herlig utsikt og byen gir en fin ramme for frokosten. Frokosten er forøvrig en opplevelse i seg selv, og det samme gjelder middagen. Trolig beste kokken i byen. Hele betjeningen er også fantastiske mennesker som virkelig står på for at oppholdet skal bli så trivelig som mulig.

 
12.09.2018

Innlegg av NetteOslo Oslo

Pierides er som et annet hjem, men på den greske måten:-)

Jeg hadde en flott romslig leilighet, som ble holdt skinnende ren. Ekstra pluss for eget tørkestativ! Frokost i hagen var et stort pluss, og det var deilig med sunn mat som egg, skinke og gresk salat i tillegg til brød. Det at stedet ligger litt opp i terrenget fra byen brakte en deilig bris hele dagen. Fra hagen er det også nydelig utsikt til solnedgangen. Det er et rolig sted, men kun 10 min å gå til sentrum i Kardamili og 10 min til stranda. Men først og fremst er Pierides spesielt pga av skjønne Ana som driver det. Hun lager mat om kvelden til de som ønsker det og da er ekte gresk bondekost. Kleftiko, nam nam. Jeg skal absolutt tilbake til Pierides

 
07.08.2018

Innlegg av odin g

Rustikk

Her kan man føle seg hjemme. Blir vartet opp med ekte gresk hjemmelaget mat. Hyggelig familie som driver hotellet og er hjelpsomme med alt det måtte leilighetene har grei størrelse, men det er jo ikke akkurat derfor man drar på ferie. Kardamili er en rolig by som passer for familier i alle aldre

 
12.07.2018

Innlegg av Marit H

Vi kommer igjen, år etter år!

Jeg har skrevet om dette lille hotellet tidligere. Nå vil jeg skrive om den skjønne tavernaen og den gode maten. Dette er ekte saker. Langtidsstekt kylling, saftig og god. Kleftiko. Stifado. Succini boller. Fylte paprika, kjøttboller i tomatsaus.... det er noe av det jeg og min familie har spist. - Eller den flotte frokosten med baconomelett, nypresset appelisnjuive (appelsiner fra egen hage), gresk salat.. Veldig godt og tradisjonelt, og veldig snille priser. Fint for en familie. hvor også noen er vegetarianere. Rettene varierer gjennom uka. Et sted jeg vil anbefale varmt til deg som søker det greske i Hellas!