Palataki

  • • Fint bassengområde
  • • Kort vei til stranden
  • • Gratis WiFi

Hyggelige Palataki klassisk Mani stil ligger i en deilig hage og bare en kort spasertur fra stranden og byen. Her kan du kose deg ved bassenget og nyte hotellets gratis WiFi.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/1-3 personer/2-3 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-2 personer. Toromsleilighet i etasje for 4-5 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten, utsikten, store verandaer. Hyggelig familie.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 450 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Palataki ligger fint til i naturskjønt område og i en deilig hage med basseng med gratis solsenger og parasoller. Felles grillplass for hotellets gjester.

Gratis WiFi på hotellområdet. Resepsjonen er åpen nå og da, men eieren befinner seg stort sett på hotellet hele dagen. Gratis deponering i resepsjonen hvor du også kan kjøpe kald drikke samt leie sykkel. Det er trapper inne på hotellområdet.

For å komme til stranden må man krysse hovedveien og gå langs denne før man kommer til en sti som fører ned til stranden. Inn til sentrum går man langs denne hovedveien. Støy fra veien kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.