Paros Bay

Paros Bay

  • • På stranden
  • • Frokostbuffé inkludert

Paros Bay lokker med en perfekt beliggenhet ved den populære stranden Parasporos Beach. I bassengområdet har du havutsikt fra solsengen og restauranten serverer retter med en smak av Middelhavet. For litt ekstra avkobling hvorfor ikke unne deg en massasje i spaavdelingen eller en styrkende yogatime. Fra hotellet har du kort vei til Parikia og den koselige lille byen Naoussa, som begge har et hyggelig utvalg av restauranter og butikker.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paros Bay har en herlig beliggenhet ved stranden Parasporos Beach. Fra bassengområdet ser du rett ut på havet og her er det et stort basseng, solsenger og parasoller. Ved stranden er det solsenger og parasoller til leie, og et par strandbarer der du kan bestille noe å drikke.

Hotellets restaurant har en herlig utsikt over stranden og havet, og de serverer retter fra Hellas og Middelhavet som f. eks. fiske- og skalldyrsretter. I spaet kan du unne deg massasje, yoga eller en rolig stund i jacuzzien (mot avgift). Du surfer med gratis WiFi og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen kvelder tilbyr hotellet underholdning i amfiteateret og bordtennis har de–helt gratis.

Vil du utforske Santorini med leiebil er det gratis parkering på Paros Bay. Ca. 2,5 kilometer fra hotellet ligger sentrum og havna i Parikia, der du finner en koselig agora med trange smug og sjarmerende små butikker. Den sjarmerende byen Naousa ligger ca. 5 kilometer unna og der er det flere hyggelige restauranter.

Paros Bay etterstreber å være et miljøvennlig hotell og benytter bl. a. LED-teknologi, nøye utvalgte rengjøringsprodukter og 90 % av varmtvannet varmes opp av solceller.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt