1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
5,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Sven,
Larvik

+
Rengjøring
-
Frokosten, ferskt brød ville gjort mye

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Grethe,
Skien

+
Havutsikt og tilgjengelighet til gamlebyen
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

Ellen,
Stathelle

+
Beliggenheten
-
Bedre Wifi

Bekreftet gjest: 2018-09-22


7 av 10

Gerry,
Mo i Rana

+
Ble positiv overrasket ut fra at det var definert som 2+ hotell
-
Kunne vært vannkoker på rommet

Bekreftet gjest: 2018-09-15


8 av 10

Heidi,
Alta

+
Utsikten
-
Vaske oppå skap, speil, under senger og lister. Bytte lekk dusjarmatur. Tørkesnor på veranda. Flere hyller og knagger.

Bekreftet gjest: 2018-09-08


6 av 10

Gunhild,
Bærum

+
Personalet og eierne av hotellet. Beliggenheten, både sentralt og rolig . Formidabel utsikt og solnedganger
-
Stelle plantene utendørs så de ikke visner, gir et bedre førsteinntrykk. Reparere dusjen ved bassenget. Lage større dusjkabinett. Mangler skikkelig juice til frokost.

Bekreftet gjest: 2018-09-08


8 av 10

Kicki,
Karlstad

+
Ett fantastiskt läge !
-
charmkurs till hotellägaren inga glada miner där inte.

Bekreftet gjest: 2018-09-01


8 av 10

Alf ,
Åfarnes

+
Kort veg til alt. Taverner, strand etc
-

Bekreftet gjest: 2018-09-01


8 av 10

Tore,
Trondheim

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Lars,
Trondheim

+
Fantastisk familjehotell med utrolig god, og personlig, service. Beliggenheten med nærhet til både by og strand er super. Utsikten fra hotellets restaurang er enestående ut over havet med solnedgangen. Veldig hyggelig personal.
-
Man skal være bevisst over at hotellstandarden (nok) er litt lavere enn i Norge, så forvent deg ikke et hotell med luksus. Rommene er enkle, men med en fantastisk utsikt. Rengjøringen på rommene er svært god, og de har aircondition. Hvis man ikke er opptatt av luksus (på rommene) er dette hotellet godt. Det som kunne vært litt bedre er frukosten, som var litt for enkel for vår smak. Men det kanskje også er i tråd med gresk standard.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 3/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

37% anbefaler hotellet

166 vurderinger
Utmerket
 
19
Veldig bra
 
48
Bra
 
53
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

15.07.2018

Innlegg av Karievandt

Greit hotell med flott beliggenhet

Vi hadde booket tre netter, men ble i fem for vi likte oss så godt. Super beliggenhet like ved bystranda og med alle Parikias restauranter og butikker i gangavstand. 10 min å gå fra fergekaia. Fantastisk utsikt fra verandaen, pass på å få veranda med utsikt over havet og byen. Grei frokost. Spiste middag her en dag, noe overpriset og små porsjoner. Mor og barn ble dratt med i gresk folkedans, og irritasjonen over at spaghetti med reker til 15 € hadde fire reker ble da nesten glemt. Svært hyggelig personale. Visst er hotellet litt slitent, men god valuta for pengene. Kommer gjerne tilbake til Pandrossos en annen gang.

 
02.07.2018

Innlegg av elsemj52 Sandefjord, Norge

Utsikten du aldri kan se deg mett på

.Slitent hotell.Men du får hva du betaler for og litt til. Rommene var greie nok, litt liten dusj men ok.Følte at ikke rengjøringen var ikke så bra.Frokosten var grei nok.Men verandaen hadde en nydelig utsikt som var helt unik og en kunne sitte der time etter time og kikke på ferjer som kom og gikk. Verandaen lå heldigvis i skyggen på kvelden og i solen om morgenen,Sengene var gode.

 
31.07.2016

Innlegg av Jens Petter H Drammen, Norge

En positiv opplevelse

Dette var veldig bra i forhold til det vi hadde lest om på forhånd. Renhold av rommet var helt av det beste du kan forlange. Servicen vi fikk av personalet var skikkelig bra. Bassenget var veldig bra og klorinneholdet var noe av det beste vi har hatt i et basseng. Beligenheten i forhold til sentrum var ypperlig.

 
28.07.2015

Innlegg av Godmatsol Egersund, Norge

Utrolig utsikt☀️👍

Dette var et hotell med den vakreste utsikten man kan tenke seg👍🏻😉 hadde den flotteste solnedgangen du kan tenke deg hver kveld fra terrassen . Og ellers veldig flott å se på alle båtene og ferjene som kom og gikk . Kort vei til både Strand og sentrum. Litt harde madrasser, men det er det som regel på de fleste hoteller i syden. Så kommer nok til å bo der igjen.

 
21.07.2015

Innlegg av Sighag Gjøvik, Norge

Flott beligenhet med Kykladenes beste solnedgang.

Dette har blitt et fast sted når jeg reiser i Kykladene. Pandrossos har en fantastisk beligenhet med utsikt utover Egeerhavets trolig flotteste solnedgang samtidig som man kan hvile øyene på den flotte haveprominaden i Parikia. Hotellet er drevet av en hyggelig familie som er diskré tilgjengelig til alle døgnets tider. God mat og greit basseng med servering. Hotellet tilbyr arrangement og events. Personlig har min familie gjennomført tre store arrangement på Padrossos inklusiv bryllup og bursdager. Vi er strålende fornøyd og kommer tilbake neste gang vi er innom øya.