Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

apollo mondo one of a kind

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

 • • Vakker beliggenhet ved stranden
 • • I Pargas eldste bygning
 • • Boutiquehotell med unike innredningsdetaljer

Velkommen til Villa Rossa Area Boutique Beach Resort! Ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell, som ligger ved stranda i sjarmerende Parga. Hotellet er nylig renovert, og med varsom hånd har eierne gjenskapt den opprinnelige stilen av dette historiske landemerket. Den unike beliggenheten gir deg tilgang til stranda rett nedenfor hotellet og kort vei inn til Pargas pittoreske havnepromenade og folkeliv.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter deluxe for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 3 personer/3-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort verner familien om både gjestene og miljøet. Under renoveringen har de benyttet resirkulerte materialer og innredningen er en blanding av lokalt håndverk og vintagedetaljer. Rommene er ulikt innredet og en sjarmerende detalj ved hotellet er at de tre bygningene former den greske bokstaven π (pi).

Drikkevannet på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er av beste kvalitet. Hotellets drikkevann, isbiter, kaffe- og tevann er destillert i en egenutviklet filtreringsprosess. Her smaker Pargas vann best!

Hotellet ligger mellom de to strender Krioneri og Piso Krioneri med havet som nærmeste nabo. Som gjest kan du bestille solsengen din på den private stranda om du samtidig bestiller noe i strandbaren. Baren er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og her serveres enkle retter og salater, juice og smoothies på lokalprodusert frukt, lokal premiumvin og champagne.

Hotellets restaurant har en stor terrasse som vender mot havet og utsikt mot Pargas glitrende silhuett. Her serverer de en hjemmelagd frokost hver morgen med nybakt brød, paier og bakverk. Til lunsj og middag lager de lokale delikatesser, fersk fisk og skalldyr på kullgrillen, under overoppsyn av hotellets prisbelønte kokk. Den greske atmosfæren er påtagelig, her er det hjemmekoselig og rolig.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spennende historie. Den vakre røde hovedbygningen, Villa Rossa, vender mot havet og var tidligere hjemmet til en rik tobakkseier og hans familie. Der de andre to bygningene står var det på den tiden et tobakklager og staller. De tre husene er ligger i en frodig hage som i dag er et område for lek og aktivitet. På hotellet er det et lite museum som vise husets historie, samt et lite galleri som med gjesteutstillinger.

Nærområdet
Parga er på mange måter Hellas hjerte. Med sjarm, vakker natur og fantastiske strender er det den perfekte plassen for både avkobling og aktivitet. På Villa Rossa bor du nært naturen men allikevel kun et steinkast fra shopping og restauranter. Start dagen med en tur i middelhavs-hagen, oppover i olivenlundene og langs stranden inn mot Pargas sentrum. Villa Rossa ligger i gangavstand til den koselige havnen. Her ligger tavernaene tett og i de trange smugene slåss små butikker om plassen med koselige små barer.

Fra Parga kan du ta utflukter helt til Albania! Apollo har et stort utfluktsprogram fra Parga og du kan lese mer her om hvordan du enklest opplever Epirus-områdets ekte gullkorn.

Mot avgift
Solsenger og parasoller på stranda mot avgift (kjøp noe i strandbaren). Badehåndkle er inkludert i prisen for solsengen.

Måltider

Frokost inkludert.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 200 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.
 • Det er kun heis i Roseana-bygningen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unike hotellopplevelser
 • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
 • Nøye utvalgt av Apollo
 • Alltid minst 3 stjerner