Vekios

  • • Rett ved Valtosstranden
  • • Lyse leiligheter

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranden. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Vekios er et leilighetshotell som ligger ca. 1 kilometer fra Parga sentrum. Hotellet har et bassengområde med basseng og barnebasseng samt en poolbar. Det er ikke solsenger i bassengområdet kun bord og stoler med utsikt over stranden. Det er en á la carte-restaurant på hotellet som er åpen for allmennheten.

Gratis WiFi i bassengområdet. Restauranter, barer og minimarked i nærområdet. Taxibåter til Parga sentrum flere ganger om dagen. Kuperte omgivelser og nivåforskjeller på hotellet. Gjennomgangstrafikk på hovedveien, samt støy fra baren og restauranten kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen. Enkel frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranden.

Sesongvariasjoner

.