Vekios

Vekios

  • • Rett ved Valtosstranden
  • • Lyse leiligheter

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, utsikt og balkong. Og standard på leiligheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vekios er et hyggelig leilighetshotell som ligger ca. 1 kilometer fra Parga sentrum. Hotellet har et bassengområde med basseng og barnebasseng samt en poolbar. Det er ikke solsenger i bassengområdet kun bord og stoler med utsikt over stranden. Det er en á la carte-restaurant på hotellet som er åpen for allmennheten.

Gratis WiFi i bassengområdet. Restauranter, barer og minimarked i nærområdet. Taxibåter til Parga sentrum flere ganger om dagen. Kuperte omgivelser og nivåforskjeller på hotellet. Gjennomgangstrafikk på hovedveien, samt støy fra baren og restauranten kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranda.

Sesongvariasjoner

.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt