Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,6 av 10 Basert på 14 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,6 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Service
 
9,9 / 10
Fasiliteter
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Jan,
Tønsberg

+
Suiten vi bodde i var flott. Service og vennlighet.
-
Vi var nær på å la være å bestille da det framgår av beskrivelsen at suiten har delt uteplass. Den hat privat terrasse og hage, det bør presiseres.

Bekreftet gjest: 2019-06-03


9 av 10

Tove,
Horten

+
Fantastisk service, vi ble tatt veldig godt vare på. Har heller aldri opplevd et hotell hvor rommet blir ryddet to ganger om dagen. Flotte rom, rent og lekkert overalt på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-24


10 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2018-08-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

97 vurderinger
Utmerket
 
76
Veldig bra
 
10
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

11.07.2019

Innlegg av Bananjan Tønsberg, Norge

En ny favoritt!

Vi besøkte Racconto Boutique Design Hotel i to uker i mai/juni 2019. Da vi er godt voksne og vi har lest om den bratte bakken, spurte vi om de kunne arrangere en transfer ved ankomst og vi ble kjørt både opp ved ankomst og ned ved avreise med taxi. Vi bodde i en elegant suite med stor, flott uteplass med terrasse og hage, møblert med bord, stoler og solsenger. Vi tilbrakte mye tid her. Vi ble veldig godt behandlet av snille og supervennlige ansatte, Areti og Stella i resepsjonen gjorde alt for å hjelpe oss, Spiros fant god vin og var blid hele dagen og kokken lagde veldig god mat. Og vi må ikke glemme renholderen som gjorde en flott jobb og smilte til oss hver gang hun så oss. Sophia, som eier hotellet, var veldig hyggelig og gjorde det hun kunne for at vi skulle ha det best mulig. Det var enkelt å spasere inn til Parga som er en veldig koselig by. Vi spiste mest på Perivoli og Yannis taverna som begge ligger nær hotellet. Begge er flotte, greske tavernaer. Selvfølgelig skal vi reise tilbake til Parga og like selvfølgelig skal vi bo på Racconto Boutique Design Hotel.

 
13.08.2017

Innlegg av Kai N Skien, Norge

Upersonlig m Monsterbakke !

"Want-to-be" design Hotell; uten helt å lykkes.... Ligger isolert, "mega-bakke" opp til hotellet; fin for intervall-bakketrening(💪)ellers noe upraktisk. Greie rom, men lytt... Betjening lite personlig, men bra renhold. Bar OK med Gresk tempo. Reiste m Apollo; velg noe annet i Parga; byen har så utrolig mange andre sentrumsnære/fine plasser å by på. Positivt for oss "voksne" med 16 års aldersgrense. Kommer ikke til Racconto igjen... Vi leide moped; supert; sparte oss for masse svette!!!

 
11.07.2017

Innlegg av eyvindf Alicante, Spania

En lite oase i Parga

En av de hyggeligste hotel opplevelser jeg har vært med på. Gjennomført konsept, fantastisk service og nydelig mat. Vertskapet var alltid tilstede, og sørget for en totalopplevelse som overgår det meste.

 
06.01.2016

Innlegg av HAmundsen Sandnes, Norge

Opplevelse

Dette hotellet fikk virkelig prøvd seg.. Premiere midt under finanskrisen med alt av utfordringer det skulle føre med seg. Greide det med stående applaus fra meget reisevante gjester. Lekkert og gjennomført. Ha carservice for extra VIP feeling og latskap.

 
07.09.2015

Innlegg av trymb2015 Stavanger, Norge

Lekkert hotell - Veldig serviceinnstilte og hyggelige eiere/ansatte

Flott hotell, var akkurat åpnet etter ombygging og renovering når vi var der i sommer. Det var noen få ting som ikke var ferdige ennå (vi var de første gjestene), men det brydde vi oss ikke om da eierne/ansatte var langt over gjennomsnittet serviceinnstilte og gjorde oppholdet vårt meget bra. Store rom i skandinavisk stil. Skjermet bassengområde. Kan absolutt anbefales!