1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Parga Beach

 • • Barn spiser for 1 krone
 • • På Valtosstranden
 • • Flere mindre bassengområder

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Sjarmerende Parga Beach er et Apollo Selected-hotell som ligger i en olivenlund ved stranden. Her finner du kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, Club Polly & Mino, barnebasseng, svømmeskole, treningsrom og gratis morgenyoga.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage full av vakre blomster og trær. Som på alle Selected-hotell, er det gratis WiFi i fellesområdene.

Basseng og perfekt beliggenhet ved stranden
Hotellet har tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et barnebasseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan synke noen grader på morgenen, om kvelden og hvis været er dårlig. Gratis badehåndklær.

Hotellet har sin egen del på Valtosstranden, som har fått EUs blå flagg for rent vann. Solsenger og parasoller til leie. Vannsport ved stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Båttaxi til Parga by fra hotellet (ca. 2 euro pr. person pr. vei), eller drosje ca. 5 euro.

Middag med havutsikt
På stranden, hvor du har utsikt til den venetianske borgen som ligger mellom Valtos og Parga, ligger baren og hotellrestauranten, som har både buffé- og à la carte-servering av tradisjonell gresk mat og et utvalg internasjonale retter.

Baristakaffe og familiekos
Det er også en splitter ny kaffe- og juicebar på hotellet. På Mondo Coffee kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og is – alt av god kvalitet! Baristaer fra Johan Damgaard fra Johan & Nyström, har lært personalet vårt kunsten å lage en perfekt kaffe latte, og kaféen er perfekt for en avslappende stund med litt familiekos.

Sport og trening
På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet.

I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes i resepsjonen (mot depositum). Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
På Parga Beach tilbys et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. På Club Polly & Mino står morsomme aktiviteter i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Parga Beach. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. 

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Frokostbuffé eller halvpensjon.
Halvpensjon mot tillegg. Når voksne kjøper halvpensjon, spiser barna for kun 1 krone.

Sesongvariasjoner

Deluxerom med halvpensjon gjelder fra sommeren 2019.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Jogge- og sykkelløyper

Her kan du se kartene over de ulike sykkelløypene; Long East 1,3 mil og Long West 1,9 mil, samt joggeløypene på henholdsvis 2,9 kilometer, 4,5 kilometer og 5,5 kilometer.