1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Magdas

  • • Lite og sjarmerende
  • • Populært blant våre gjester

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Det sjarmerende leilighetshotellet Magdas ligger i utkanten av Parga og her kan du tilbringe en rolig ferie. Hotellet har en fin hage og et hyggelig bassengområde. Fra bassenget har du en flott utsikt og det er ikke langt å gå til den fine Valtosstranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

ALT :) - Stedet, atmosfæren, menneskene, maten...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Magdas er et leilighetshotell med mye sjarm og god beliggenhet i nærheten av den fine Valtosstranden i Parga. Hotellet ligger i en velstelt hage og har et bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Snackbar med enkel matservering.

Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00. Gratis badstue samt vaske- og strykefasiliteter. Det er ca. 800 meter til den grovkornede sand-/steinstranden Krioneri og Pargas havnepromenade. Det er gratis hotellbuss til Valtosstranden to ganger pr. dag. Gangavstand til sentrum av Parga med restauranter, tavernaer, butikker og barer. Nivåforskjeller. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen. Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Ved ankomst og avreise stopper transferbussen ved restauranten MED. Derfra er det ca. 50 meter til hotellet hvor man selv må transportere bagasjen. Merk at det finnes trapper på området.

Sjarmerende hoteller skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Lojale kunder
  • Personlig og vennlig atmosfære