1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Lichnos Bay Village

  • • Omgitt av oliven- og sitrontrær
  • • Privat strand
  • • Havutsikt fra bassenget

Ikke langt fra Lichnos-stranden et stykke utenfor Parga, ligger Lichnos Bay Village mellom oliven- og sitrontrær. Med leiebil tar du deg enkelt inn til Parga.


Rom/leiligheter

1-romsleilighet for 2 personer. 2-romsleilighet for 2-5 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Sujperiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,5 av 10
Basert på 29 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Balkong og utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oppe i bakken ovenfor stranden ligger Lichnos Bay Village. Hotellet er fordelt på tre bygninger i skråningen og bassenget ligger ved en av bygningene. For å komme til stranden, resepsjonen, restauranten og frokostrestauranten må du gå de ca. 200 meterne ned fra hotellbygningene. Hotellområdet omfatter også en campingplass. På stranden nedenfor hotellet du kan leie solsenger og parasoller. Restaurant.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis deponering i resepsjonen. Ca. 3 kilometer utenfor Parga. Leiebil er et godt alternativ om man vil se seg omkring. Nivåforskjeller og kuperte omgivelser. Fra leilighetene til strandområdet, med resepsjon, restaurant og frokostområdet, er det ca. 200 meter i bakke. Minimarked. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokost.