1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
6,1 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Liv,
Stavanger

+
Store rom og fantastisk beliggenhet
-
Tidenes hardeste seng, en overmadrass kunne hjulpet mye

Bekreftet gjest: 2018-07-30


8 av 10

Jan,
Stavanger

+
Servicen og beliggenhet
-
Mygglukt på rommet ved ankomst, litt slitt på toalettet

Bekreftet gjest: 2018-07-30


7 av 10

Trude,
Kristiansand

+
Stor leilighet med sentral beliggenhet og to toalett
-
Noe mer kopper og kar

Bekreftet gjest: 2018-07-02


7 av 10

Eveliina,
Toivakka

+
Sijainti, iso siisti huoneisto
-
Sängyt liian kovat, astiasto suppea

Bekreftet gjest: 2018-08-06


6 av 10

Mårten,
Göteborg

+
Bra städning och trevlig personal
-
Bör se till kylskåpet och el kontakt vid dörren. Lite bättre utrustning i köket och brand varnarare.

Bekreftet gjest: 2018-10-01


6 av 10

,

+
Bra storlek på lägenheten
-
Bäddmadrasser u de stenhårda sängarna

Bekreftet gjest: 2018-09-24


9 av 10

Gun ,
Lysekil

+
Familjärt Trevlig personal Bageri och supermarket alldeles utanför dörren
-

Bekreftet gjest: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Rent och enkelt
-
Bättre ventilation på toaletten

Bekreftet gjest: 2018-09-24


8 av 10

Sonja,
Stockholm

+
Storleken på lägenheterna och läget
-

Bekreftet gjest: 2018-09-17


8 av 10

Göran,
Kalmar

+
Läget !
-
Börjar bli rätt slitet har varit där 6 gånger och denna gång var det inte ens 2 lika glas i det lilla köket ! Trasig fjärkontroll till mini tvn, funkade inte ! trasig belysning i badrum, aircondition funkade inte heller när vi kom ! fick tejp att laga med !

Bekreftet gjest: 2018-09-03


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

415 vurderinger
Utmerket
 
276
Veldig bra
 
99
Bra
 
21
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

14.10.2018

Innlegg av Roy-Nord Skarnes, Norge

Sentralt og fin beliggenhet

Vi bodde på Gogozotos Residence og var veldig fornøyd med både beliggenhet, rom og renhold. Kort veg til alt, rett over gaten for The Green Bakery, et koselig bakeri med masse godt å spise. Rommet var stort og bra med tre balkonger. Renhold hver dag, og betjeningen var blide og trivelige. Anbefales. Vi var der i august 2017, den varmeste tiden, aircondition var veldig godt å ha.

 
08.03.2017

Innlegg av Hilde S Lillestrøm, Norway

Parga en perle

Hvis du vil ha en stille, rolig ferie med din kjære er dette stedet. Hotellet, Gogozotos Residence, vi valgte ligger tilbaketrukket fra sentrum, men allikevel er alt i gå avstand. Parga har nydelige strender. Den lille sjarmerende byen har et godt utvalg av restauranter.

 
02.09.2016

Innlegg av MonicaSRP Sarpsborg, Norge

En gresk perle

Dette er et av de mest fantastiske stedene jeg har besøkt. Jeg elsker Hellas fra før og fikk et tips om å reise til Parga, noe jeg ikke angrer på. Parga er virkelig et lite koselig sted med sjel, trange små gater og en gamlebydel du ikke må gå glipp av. Det er en del bakker i Parga, bratte, så du kan ikke være dårlig til bens hvis du ønsker å utforske litt. Valtos stranden er helt nydelig og festningen ligger på en topp like ovenfor stranden. Selve hotellet vi valgte ligger i perfekt gangavstand til både gamlebydelen, havnen og Valtosstranden. Ca fem minutter å gå til havnen og gamlebyen og ca et kvarter/tjue minutter til Valtosstranden. Rett over hotellet (Gogozotos residence) ligger et nydelig bakeri med bakervarer av alt mulig du kan forestille deg...Rundstykker, brød, kaker, boller, croissants med og uten sjokolade, syltetøy og store og små donuts, altså alt mulig godt...Renholderne på hotellet var utrolig søte og hyggelige, eneste minuset var at sengene var litt harde, men store fine rom med god skapplass. jeg skal absolutt tilbake til deilige Gogozotos residence og Parga...

 
06.07.2015

Innlegg av 9942015 Parga, Hellas

En deilig uke i Parga og Gogozotos.

Vi var seks damer som dro til Parga. Jeg hadde bestili to rom på Gogozotos. Da vi kom til hotellet, fikk vi to store leiigheter. Hver leilighet inneholdt to store soverom, et stort lekkert bad, et eget toilett og et stort oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Det var så rent og pent overalt, og godt med skap til klær. Gratis wi-fi var det også. Vi hadde egen balkong, og hyggelig uteplass ved inngangspartiet. Det ble skiftet sengetøy to ganger på en uke, og håndklær nesten daglig.Madrassene kunne vært mykere, men vi sov ganske bra. Rett over gaten ligger det et bakeri med ferske deilige bakervarer. Det tok oss bare et par minutter til sentrum, og en koselig resletur til stranden. Beliggenheten er helt perfekt, og jeg velger nok Gogozotos neste gang også.

 
15.06.2014

Innlegg av Runiii Stavanger, Norge

Gogozotos Residence

Fantastisk hotell med gratis internett på rommet. Fine rom, nær beliggenhet til både sentrum og den største stranden. Et koselig bakeri rett over gaten med et stort utvalg av brød og andre bakverk, og en liten frukt "butikk" litt lenger ned i gaten. Hotellet er også blandt annet nærme flere supermarkeder, iskrembarer, et apotek og en minibank. Ikke så langt å gå til den største stranden, men det er rett opp og så rett ned så en må være forberedt på å gå litt, hvis ikke så er det også noen små, fine bystrender i sentrum. Eneste minuset var at det nesten aldri er noen i resepsjonen på hotellet, men da er det bare å ringe til resepsjonen i Valtos Beach Hotel for å få dem til å sende noen ned. Veldig koselig personale, spesielt renholderene. Dette er definivt hotellvalget mitt neste gang jeg drar til Parga.