Gogozotos

Hyggelige Gogozotos er et leilighetshotell som ligger midt i Parga, så her kan du kombinere sene utekvelder på byen med late dager under parasollen uten å forflytte deg over større områder. De hyggelige tavernaene, de sjarmerende bakgatene og stranden er alle like ved.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gogozotos er et hyggelig og enkelt leilighetshotell som ligger sentralt i Parga med shopping, restauranter og barer. Til Valtosstranden er det ca. 250 meter. Resepsjonen er åpen på dagtid, kl. 8.00-16.00. Hotellets gjester kan benytte bassenget på Valtos Beach, som ligger ca. 1 kilometer unna. Der er det solsenger og parasoller mot avgift.

Gratis WiFi i fellesområdene. Kort vei til shopping, restauranter og barer. Resepsjonen er åpen på dagtid mellom kl. 8.00 og 16.00. Lokaltrafikk. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 350 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2020 kan det bo 2-6 personer, hvorav 2 barn i treromsleilighetene i etasje.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt