Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 109 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
7,0 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

trygve,
Isdalstø

+
Fint basseng
-
Rense opp i sluk og nedløp i badet det lukta ille

Bekreftet gjest: 2019-07-02


9 av 10

Torill,
Bergen

+
Flott moderne rom, med gode senger og meget bra rengjøring hver dag.
-
Litt mer utstyr på kjøkken, f.eks. vannkoker, en brødkniv og et skjærebrett.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


8 av 10

Jostein,
Fjell

+
Rolig beliggenhet.Stort fint rom med god seng,stort kjø leskap med frysedel.Stor altan med fine utemøbler. Havutsikt
-
Hotellet var enmannsbetjent.Svært blid i 2 dager,så skifta humøret han var sur.Vi handla litt i butikken og på resturanten men det var nok for lite,Ville vi skulle være der hele tiden!

Bekreftet gjest: 2019-06-11


4 av 10

Sofie ,
Norge

+
-
En resepsjon/lobbi .Mjukere senger .Vannkoker.Kjøkkenutstyr.

Bekreftet gjest: 2019-06-04


10 av 10

Roar,
Skollenborg

+
Hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-10-09


6 av 10

Martin,
Arvika

+
Lågmält och lugnt i ett lugnt område. Trevlig personal.
-
Vattenlås i avloppsledningarna, luktade avlopp hela veckan. Information om att det ej går att använda papper i toaletten. Laga läckande vattenledningar, duschdrapperi, alt. vattenskrapa eftersom det blir "sjöblött" på hela golvet när man duschar. Inget att ta bort vattnet med.. Mer utrustning i köket. Sänglampor, krokar för upphängning.

Bekreftet gjest: 2018-08-13


7 av 10

Petra,
Oslo

+
Jentene som jobbet på hotellet var vennlige og man følte seg godt i vare tatt. Det var et overraskende fint basseng og fine rom.
-
Vaskedamene kom inn på rommet og begynte å vaske uten å banke på døra mens vi var på rommet.

Bekreftet gjest: 2018-08-13


5 av 10

Torben,
Moss

+
Beliggenhet og pool
-
Kaffetrakter / vannkoker burde være på hvert rom/leilighet. Brødfjel og brødkniv manglet og burde vært tilstede. Vannet blir borte fra bo-enhetene når svømmebassenget fylles/justeres, da er det kjedelig å stå i dusjen med hodet og kropp fulla va såpe.

Bekreftet gjest: 2018-08-13


5 av 10

Kristin,
Porsgrunn

+
Bassengområde
-
Litt mer utvalg av frokost. Spesielt grønnsaker.

Bekreftet gjest: 2018-08-06


10 av 10

Johanne,
molde

+
Nær strand, nær butikk, spiseplass
-

Bekreftet gjest: 2018-07-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

8 vurderinger
Utmerket
 
1
Veldig bra
 
7
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

03.07.2018

Innlegg av Essi V

Holiday in Parga, Exotico

We stayed in hotel Exotico last week. + nice pool area + hotel's own small market + so lovely girls working at the hotel, they were always friendly and talked with us - breakfast includes bread with cheese and ham, fruits, yoghurt, orange juice, coffee and tea. It was basic but not so good.

 
09.09.2019

Innlegg av Andersen20 Bjaeverskov, Danmark

Fint lille hotel

Hotellet ligger i smukke omgivelser i et roligt område. Værelserne er fine og der er meget rent. Sengene er gode og vi fik rene håndklæder og rent sengelinned flere gange. Vi spiste på hotellet 2 gange og det var velsmagende. Morgenmaden er udemærket, bortset fra at vi hver dag fik tørt hvidt brød. Venlig og imødekommende vært og personale.

 
25.08.2019

Innlegg av viktorolof Uddevalla, Sverige

Helt okej

Bodde på Exotico en vecka i Augusti. Hotellet låg en kortare promenad från Pargas bästa strand och cirka 2km från centrala Parga. I anslutning till hotellet finns en minimarket som var öppen långt in på kvällen. Frukosten som erbjuds bestod av lätt rostat bröd, ägg, yoghurt och lite frukt & grönt. Rummen var stora och relativt fräscha, dock läckte handfatet samt det var märken på väggar och tag efter ett stort antal ihjälslagna kryp. Överlag så var hotellet rätt bra med ett bra poolområde och städningen var mycket bra där städerskan till och med vek kläder. 4/5

 
21.07.2019

Innlegg av Agean N

Exotico, Parga - En Oase

Perfekt til os. Et meget roligt hotel der ligger i rolige omgivelser i hvad der stadig er en gammel citrus og oliven plantage, tæt på en dejlig SANDstrand. (Hvis du er til høj musik og fest, så gør dig selv og alle andre en tjeneste og find et andet sted) Der er en stor, både børne og voksenvenlig pool omgivet af 100 årige olivetræer. Hotellet ejes af Dimitris, der er af en lokal bonde familie. - (Familien har også en fin restaurant med den mest fantastiske udsigt oppe på bjerget) Dimitris er en meget venlig vært. Han er meget imødekommende og vil gerne fortælle om det omkringliggende land, - på sit gebrokne engelsk. men kun hvis man selv ligger op til det.Det er tydeligt at han nyder at være vært for folk der opføre sig som gæster. Er du ikke til luxus og fest, men ro og autencitet - med mulighed for massere af oplevelser (og fest) i det omkringliggende landskab og den smukke gamle by Parga. Så er dette perfekt! Floden Archeron/Styx er en oplevelse lige som byen Parga Meden er go. Morgenmaden er sparsom. men det er ok hvis man selv medbringer lidt. Morgenmaden bestod typisk af: Youghurt, honning, melon, ost, skinke, agurk, tomat, brød smør, syltetøj, kaffe, the, juice Rengørinen er rigtig god - men damen kan godt finde på at pakke ting væk i skuffer og skabe :D - vi morede os lidt med at finde dem igen. småpenge der ligger fremme regnes for drikkepenge, men jeg glemte en dag knap 100 Euro i sedler på bordet og de var ikke rørt. De små minusser er: lidt hårde senge og myg (så husk myggespray) Der er også et par små trapper for at komme til værelset hvis dette er et problem

 
20.09.2018

Innlegg av pirjohuuhka

Uusi, siisti hotelli Exotico

Kiva huoneisto ja erittäin siisti. Ihana iso ja syvä uima-allas, jossa voi pitkääkin matkaa uida. Aamiainen oli ihan riittävä ja monipuolinen (jukurttia, hunajaa&hilloja, kananmunia, juustoa, leikkelettä, paahtoleipää, hedelmiä, mehua ja kahvia). Rauhallinen ympäristö ja kuitenkin lyhyehkö matka rantaan. Ystävällinen henkilökunta. Omasta kaupasta sai juomat pienellä vaivalla jääkaappiin. Hyvä hinta-laatusuhde.