Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 26 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-05


9 av 10

+
Fantastisk rengjort rom. Herlig basseng og rolig.
-
Airconditioning kostet 40 euro hver uke. Ville vært fint hvis det ville vært litt tydeligere på nettsiden da jeg bestilte ferien.

Bekreftet gjest: 2019-07-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-08


10 av 10

+
Stille og rolig beliggenhet; utmerket vedlikehold av uteområdene.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

106 vurderinger
Utmerket
 
48
Veldig bra
 
37
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

10.08.2019

Innlegg av MeretheM31 Haugesund, Norge

Rolig hotell i utkanten

Har vært i Parga en gang før for ca.21 år siden. Dengang bodde vi i selve Parga, med mye støy. Har alltid sagt jeg vil tilbake og nå fikk vi muligheten sammen med mann og barn som har kommet til siden sist. Vi valgte Aristidis Garden fordi det hørtes ut som et rolig og lite idyllisk hotell. Vi fikk rom med havutsikt, som vi så på som en fantastisk bonus. Solnedgangene herfra var utrolig flotte. Vi hadde to 2 roms leiligheter som var både rene og pene. Hvis jeg skal trekke noe ned, var det at håndklærne burde skiftes oftere, særlig de blå som vi brukte ved bassenget. Stille og rolig ved bassenget og at vi slipper å sloss å Om solsenger var et stort pluss. En koselig liten snackbar. Veien ned til Parga er ørlite for lang, spesielt med en brukket lilletå. Men billig taxi, som man må bestille i god tid. Det lille familie eide hotellet kan på alle måter anbefales om man liker rolige omgivelser som vi. Parga på kvelden er yrende og herlig, så her fikk vi dekket de behov. Vi anbefaler Aristidis Garden.

 
20.07.2018

Innlegg av Merete N

Uærlige

Fant hotellet gjennom Apollo, hvor det stod 800m til stranden, det er i tilfelle i luftlinje. Det er et godt stykke og gå, opp igjen fra stranden er det bratt. Rommet ble fremstilt som leilighet, det er kun et bitte lite kjøkken i samme rom som sengen. Det er ingen sitte muligheter bortsett fra sengen, så dette er et hotell rom, ikke en leilighet. Det er wifi på hotellet, men dette er så ustabilt at man må beregne å bruke mobildata. Det vaskes ikke i helgene, eller var vaskingen ok. Det byttes ikke håndklær og sengeklær daglig, ca hver tredje dag og da måtte vi legge håndklærene våte i dusjen for å få nye. Oppvasken blir ikke tatt, og den bitte lille kjøkkenbenken blir ikke vasket. Det er vanskelig å få tak i hjelp, de som jobber der er sjeldent i resepsjonen, noen prater ikke engelsk og oppleves som lite hjelpsomme og imøtekommende.

 
06.11.2014

Innlegg av SarahJahangiry Oslo, Norge

De nye leilighetene er svært fine, men beligenheten er ikke best i Parga

Vi ankom hotellet og fikk leilighet med eget soverom og balkong der alt så bra, rent og pent ut. Vi skulle ha badekar, men fikk dusj. Ellers så var rommene vasket pent daglig, men vi hadde håndklemangel hele tiden. Rengjøringspersonalet forstod tydeligvis ikke at vi var to mennesker som trengte hvert vårt håndkle for hver ettermiddag måtte vi be om ekstra håndkle, men neste dag var det igjen bare ett håndkle på rommet. Beligenheten var ganske langt inn i skogen sør for Parga. Har vært i Parga en del ganger før og dette var litt i overkant langt å gå synes vi. Veien var mørkelagt om kveldene og vi var avhengige av lommelykt på telefonen. Ellers var selve hotellet rent og pent, kjøkkenkroken litt vell liten, men vi lagde aldri mat der. Wifi på rommet fungerte IKKE, vi hadde en del prosjekter vi måtte følge opp hjemme som ble svært vanskelig da wifi på rommet ikke virket, og vi måtte gå på cafe i Parga for å få gjort jobben.

 
18.08.2020

Innlegg av Bike_a_h0lic München, Tyskland

Fantastic!

Great experience overall! Very nice and clean rooms and a good location if you want to be close to Parga, but away from the overcrowded center. Amazing mornings in by the pool and lots of space for the kids to play. Also important that there is private parking area, which seems to be invaluable in Parga. We will surely come back the next time we visit Parga!

 
03.10.2019

Innlegg av nicalex72 Halifax, Storbritannia

Great apartments

We have just come back from a fantastic holiday in Parga staying at the Aristidis Garden apartments/studios. We booked a pool view studio & on arrival we were upgraded to a pool view apartment in the red block which was modern with a great sized balcony. The grounds & the pool were lovely. Due to it being towards the end of the season the pool was really quiet and there were plenty of sunbeds available. It was a 15/20 minute walk into town which was fine & shops within a 5 minute walk to get bread, water, beer, etc. Would definitely stay here again if we came back to Parga which I'm sure we will. Overall fantastic apartments, in a nice quiet position & excellent value for money.