Øyhopping: Athen-Paros-Naxos-Ios-Milos-Athen

Anbefalt reiselengde: 17-28 dager

Høydepunkter:

  • Athens mange severdigheter
  • Stille ro på Paros
  • Vakre strender og sjarmerende Naxos by
  • Ios' utvalg av restauranter og barer
  • Milos – snorkling og utflukter.

1) Athen
En storslagen hovedstad som er verdt noen ekstra dager. Her er et enestående utvalg av kulturelle og historiske severdigheter, og et uteliv der alle kan finne sin favoritt. 

2) Paros
Sjarmerende øy – hit reiser den som vil nye late dager i sakte tempo. Paros er relativt stor, med mange strender som venter på å bli utforsket.

3) Naxos
Badeparadis med gylne strender. Naxos by har et stort utvalg av gode spisesteder og isbarer. Du kan også leie bil og kjøre opp til de slumrende landsbyene oppe i fjellene eller finne en øde strand for deg selv. Gå ikke glipp av en av de lengste sandstrendene i Hellas – Plaka Beach.

4) Ios
Livlig party-øy med lokal sjarm. Ios var lenge kjent som partyøy, men i de senere år har man lagt vekt på å fremheve den fine blandingen av utmerkede strender, gode restauranter og barer, og en klassisk, gresk atmosfære.

5) Milos
Grekernes favoritt. Milos er en klassisk øy dit grekerne reiser for å nyte roen. Fantastisk snorkling og fine utflukter.

Reis på øyhopping fra Athen

Slik bestiller du øyhopping

Vi anbefaler at du bestiller flybilletter i god tid, så du får de beste prisene. For dette ruteforslaget flyr du til og fra Athen. Ønsker du å fly hjem fra en annen øy enn Athen må du gjøre to separate bestillinger: én for utreisen og én for hjemreisen. Hotell kan du legge til når du bestiller flybilletter, eller som egen bestilling i ettertid. Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling. Fergebilletter kjøper du direkte hos rederiet.

  • Finn flyreise

Velg fly for ut- og hjemreisen:

Søk flyavganger Oslo-Athen t/r
Søket er lagt inn for 2 personer – du kan endre det selv med dine egne kriterier

Du kan også legge til hotell etter å ha valgt fly.

  • Bestill hotell

Du kan ha opptil fire hoteller i samme bestilling, på ulike reisemål.

Søk hotell på det første reisemålet
• Etter å ha valgt hotellet du vil ha, klikk på "Legg til hotell" under handlekurven og start søk på det neste reisemålet.

 

Bestilling av båtbilletter
Du bestiller direkte hos rederiet, hvor du også henvender deg med evnt. spørsmål om båten(e), tider, priser og billetter:

www.directferries.no
www.ferryto.com

Tips: Kart over båtforbindelser fra Athen/Pireus
(Åpnes i nytt vindu hos Google Maps.)

Bestilling av utflukter
Utflukter bestiller du på stedet, enten på app'en vår eller hos reiselederne eller samarbeids-partnerne våre.