1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Alejandra,
Høvik

+
Rengjøring , beliggenh
-
Personal som serveres frokost bør være litt mere hyggelige , må smile litt

Bekreftet gjest: 2018-09-08


8 av 10

Jan ,
Stathelle

+
-
Bedre utvalg ved frokost, ferskt brød,loff eller rundstykker

Bekreftet gjest: 2018-08-18


8 av 10

Arlen,
Dale

+
Beliggenhet og reinhold
-

Bekreftet gjest: 2018-08-04


9 av 10

Eirik,
Stavanger

+
Flott beliggenhet nær strand og gode restauranter. Rent og ryddig -velhold område. Trivelig personale.
-
Kunne ha vært bedre tørkemuligheter for badetøy/strandhåndklær. Og drikke til frokost burde ha vært juice (og ikke saft).

Bekreftet gjest: 2018-08-04


8 av 10

Helge,

+
-
Bedre Service og mere variert frokost

Bekreftet gjest: 2018-07-21


8 av 10

Steinar,
Todalen

+
Rent, rolig atmosfære, beliggenhet mot Chora by og stranden,
-
Internett forbindelse var for dårlig til å brukes. Både på rom, balkong og endatil ved vestibylen ..... Mer grønt / pålegg til frokost.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


6 av 10

Kristoffer ,
Bergen

+
Trengte ikke gå igjennom resepsjonen for å komme til rommet.
-
*Variasjon i frokosten; var der i nesten to uker. Når det samme lille utvalget av frokost er der hver dag så blir man lei. Ikke var det spesielt godt heller. 2 Typer brød, et lyst og et mørkt. Samme utvalget av eggerøre, bacon, småpølse. Samme utvalg av Hvitost, griseskinke og skinke. 3 forskjellige frokostblandinger. Juicen var ikke "fersk" presset slik de lot det se ut som, kom rett fra store pappflasker. Kun Appelsin og Grape. *Vaskingen av rommet/leiligheten; Ble ikke utført før utpå dagen. Rommet vårt ble vasket rundt 1400/1430. Det er altfor sent. Føltes som vaskepersonalet hadde dårlig tid, for det var ikke godt vasket. Dusj og bad ble bare skylt/tørket over, hår og såperester ble igjen. Her burde de ha vært fra kl10 til ca1230. *Det var kanskje 30 solsenger ved bassenget, stod du ikke opp grytidlig så fikk du ikke solseng. Ved et slikt hotell så forventet jeg at de hadde flere solsenger. *Bassenget var i minste laget. *Følte ikke hotellet var til den standarden stjerner skulle tilsi.

Bekreftet gjest: 2018-06-30


8 av 10

Fredrik,
Bergen

+
-
Servicen på ansatte i bar og resturant

Bekreftet gjest: 2018-06-23


10 av 10

Jon ,
Stavanger

+
Alt fra mottakelse til hjem reise. God mat rene rom meget hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-06-23


8 av 10

Bjørn,
Mo i Rana

+
Hyggelige betjening, alle som vi var i kontakt med.
-
Ensformig frokost, samme hver dag

Bekreftet gjest: 2018-06-16


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

519 vurderinger
Utmerket
 
231
Veldig bra
 
193
Bra
 
71
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

02.07.2018

Innlegg av Kristoffer K

Under par..

Var gjest ved dette hotellet i 14-dager. Før vi reiste ned så dette hotellet ut som et hotell vi virkelig kunne like, men det endret seg fort da vi ankom. Hotellet sier de har WiFi, men den dekker ikke alle rommene og dekningen er så dårlig til tider at 3G nettet var mye raskere. Selv når vi oppholdt oss ved bassengkanten eller i resepsjonsområdet kunne WiFi-en falle ut. Rengjøringen av rommene var dårlig. Kanskje vi var ekstremt uheldig eller om dette er normalt det vet ikke jeg, men at rommet ikke var rengjort før klokken 15 (på det seneste) syntes vi var ekstremt dårlig. Normalt sett var rengjøringen av rommet vårt rundt kl14. Noe jeg synes er for sent. Badet ble heller ikke vasket hver dag, bare tørket over. Videre er det ikke nok solsenger ved bassenget til de fleste gjestene. Det var maks 30 solsenger og var du ikke oppe tidlig (før 0830) var du sjanseløs på solseng.

 
14.09.2017

Innlegg av Aasar

Vakkert hotellanlegg med flott beliggenhet

Et tipp topp hotellanlegg med flere bygninger og hyggelige uteområder. Måltider (vi hadde bare frokost) kan spises inne eller ute ved bassenget. Betjening var kjappe med å fylle på frokostbuffeen, rydde bord og å passe på at alle hadde det fint. Vi fikk litt trøbbel med verandadøren og safen på rommet, men dette ordnet vaktmester i løpet av kort tid. God og stillegående integrert aircondition. Ny flat-TV. Nok plasser til å parkere bil innenfor hotellets område. Vi hadde rom mot basseng og strand i toppetasjen og det var stille og fredelig. En kveld var det litt sen musikk fra baren. Sengene var litt harde - (som vanlig i Hellas) vi har hatt bedre men da på et dyrere hotell på Kreta. Badet var praktisk med skyvedør foran den avlange dusjnisjen. Oppholdet her var veldig behagelig, trygt og avslappende og betjeningen var helt topp!

 
09.07.2017

Innlegg av hakonvaga Sola, Norge

Fantastisk Plass

Her har vi hatt en fantastisk 3 uker feri,fint rom god standar på romma god utsikt fra rommet.Kjøleskap og safe.Hyggelig betjenin alltid smilene,og imøte kommende😁 Rent og pent ute velstelt. Fantastis flink kokk ved hotelle, godt utvalg til frokost,deilige og komme til dekket bord.😁

 
18.06.2017

Innlegg av John J Trondheim, Norge

Ferie

Ja dette hotell og sted kan jeg anbefale for både par,fam og eldre ektepar 👍Topp beliggenhet fine rom og flott bassengområde 👍Topp service imøtekommende ansatte 👍Flott og fin strand bare 100 meter unna.Bare et lite minus (De kunne godt ha byttet litt på frokostbuffen )Blir litt lei av eggerøre og bacon og ihjelkokte egg iløpet av 14 dager)Ikke alle liker søtsaker til frokost 😃Men alt i alt toppers 👍

 
11.08.2016

Innlegg av campingpappa

Veldig veldig flott

Her har vi hatt en utrolig fin ferie- rommene har vært passe gode, sengene bra etter gresk standard, veldig rent og pent hotell! Greie treningsfasiliteter, bra basseng, fin bar, veldig god hotellfrokost og restauranten på hotellet er også ypperlig! Her er også en spa-avdeling jeg ikke har testet. Wifi er også bra her, og ingen begrensning på enheter! Det er 100m til fantastisk strandlinje på Saint George Beach, og massevis av restauranter og butikker kun minutters gange unna. Elsker det!