1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Christine,
Oslo

+
Beliggenhet med kort vei til strand og sentrum, fint bassengområde og rent
-
Mykere madrasser, altfor harde senger, bytte ut til koseligere lys på rommet(bare neonfarget på soverom), flere knagger til å henge fra seg klær, vesker etc, bør være mulig å velge rom ut ifra beliggenhet. Veldig stor forskjell på etg og utsikt etc..bør være bedre bilder på nettsiden og valgmuligheter mht pris

Bekreftet gjest: 2019-07-06


7 av 10

Astrid ,
Nessøe

+
Rolig atmosfære og bra frokost
-
Bytte ut madrassene og ikke minst putene (de var veldig store og klumpete). oppgradere møblene på rommet generelt (svarer ikke til 4 *)

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

May,
Røros

+
Beliggenhet,nærhet til sentrum og strand
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Per,
Oslo

+
Beliggenhet by/strand
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


9 av 10

Hans,
Herøysundet

+
-
Senere hjemreise, kortere venting på Santorini.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


6 av 10

Lene,
Stord

+
Beliggenhet
-
Alt for dyrt å handle mat og drikke på hotellet / ved bassenget i forhold til resten av byen. Utvalget til frokost ble litt ensformig

Bekreftet gjest: 2019-06-22


8 av 10

Knut,
Skarnes

+
Rolig og fin beliggenhet, eldre, men det funker greit. Rikelig med varmt vann på morgenen, veldig bra renhold.. blide og hyggelige renholdspersonal. God frokost, samme hver dag, men nok å velge i.
-
Oppussing generelt, gammeldags med bruk av dobøtte, gjelder for øvrig på hele NAXOS.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


10 av 10

Kristin,
Skien

+
God service, rent og god beliggenhet
-
Litt mykere madrasser hadde vært fint, men har også kjent hardere madrasser andre steder. Fler solsenger. De ble holdt av ganske tidlig på dagen, så vi måtte flere dager leie solsenger på stranda i stedet. Stranda var fin, men hadde vært fint å ha mulighet til å ligge ved bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


8 av 10

Arne,
Dalen

+
Nærme sentrum og sjø
-
Rommene bar preg av at det var eit gammelt hotell , lite bad og trenger ein oppgradering.alt for harde madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


8 av 10

Alejandra,
Høvik

+
Rengjøring , beliggenh
-
Personal som serveres frokost bør være litt mere hyggelige , må smile litt

Bekreftet gjest: 2018-09-08


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

530 vurderinger
Utmerket
 
234
Veldig bra
 
197
Bra
 
75
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

09.07.2019

Innlegg av Astrid N

Sentral beliggenhet

Koselig opphold her, rolig og sentral beliggenhet. God hygiene og rene håndklær hver dag. Vannkoker og kaffe på rommet. Bra frokost. Hyggelig betjening. Rommene trenger oppgradering, harde madrasser. Putene var alt for store etter min smak. WiFi var elendig, umulig å lese en nettavis.

 
02.07.2018

Innlegg av Kristoffer K

Under par..

Var gjest ved dette hotellet i 14-dager. Før vi reiste ned så dette hotellet ut som et hotell vi virkelig kunne like, men det endret seg fort da vi ankom. Hotellet sier de har WiFi, men den dekker ikke alle rommene og dekningen er så dårlig til tider at 3G nettet var mye raskere. Selv når vi oppholdt oss ved bassengkanten eller i resepsjonsområdet kunne WiFi-en falle ut. Rengjøringen av rommene var dårlig. Kanskje vi var ekstremt uheldig eller om dette er normalt det vet ikke jeg, men at rommet ikke var rengjort før klokken 15 (på det seneste) syntes vi var ekstremt dårlig. Normalt sett var rengjøringen av rommet vårt rundt kl14. Noe jeg synes er for sent. Badet ble heller ikke vasket hver dag, bare tørket over. Videre er det ikke nok solsenger ved bassenget til de fleste gjestene. Det var maks 30 solsenger og var du ikke oppe tidlig (før 0830) var du sjanseløs på solseng.

 
14.09.2017

Innlegg av Aasar

Vakkert hotellanlegg med flott beliggenhet

Et tipp topp hotellanlegg med flere bygninger og hyggelige uteområder. Måltider (vi hadde bare frokost) kan spises inne eller ute ved bassenget. Betjening var kjappe med å fylle på frokostbuffeen, rydde bord og å passe på at alle hadde det fint. Vi fikk litt trøbbel med verandadøren og safen på rommet, men dette ordnet vaktmester i løpet av kort tid. God og stillegående integrert aircondition. Ny flat-TV. Nok plasser til å parkere bil innenfor hotellets område. Vi hadde rom mot basseng og strand i toppetasjen og det var stille og fredelig. En kveld var det litt sen musikk fra baren. Sengene var litt harde - (som vanlig i Hellas) vi har hatt bedre men da på et dyrere hotell på Kreta. Badet var praktisk med skyvedør foran den avlange dusjnisjen. Oppholdet her var veldig behagelig, trygt og avslappende og betjeningen var helt topp!

 
09.07.2017

Innlegg av hakonvaga Sola, Norge

Fantastisk Plass

Her har vi hatt en fantastisk 3 uker feri,fint rom god standar på romma god utsikt fra rommet.Kjøleskap og safe.Hyggelig betjenin alltid smilene,og imøte kommende😁 Rent og pent ute velstelt. Fantastis flink kokk ved hotelle, godt utvalg til frokost,deilige og komme til dekket bord.😁

 
18.06.2017

Innlegg av John J Trondheim, Norge

Ferie

Ja dette hotell og sted kan jeg anbefale for både par,fam og eldre ektepar 👍Topp beliggenhet fine rom og flott bassengområde 👍Topp service imøtekommende ansatte 👍Flott og fin strand bare 100 meter unna.Bare et lite minus (De kunne godt ha byttet litt på frokostbuffen )Blir litt lei av eggerøre og bacon og ihjelkokte egg iløpet av 14 dager)Ikke alle liker søtsaker til frokost 😃Men alt i alt toppers 👍