1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 88 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Annika,
Bergen

+
Ekte gresk. Sjarmerende. Vakre trær. Lite og rolig og avslappet. Rolig men likevel sentral beliggenhet. Nær strand.
-
Badet på vårt rom var ikke funksjonelt for det fløt vann på gulvet etter hver dusj. Hadde vært bedre med dusjhjørne med vegg enn badekar. Madrassene burde skiftes, de er slitt. Aircondition også, den bråkte.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Thomas ,
Stavanger

+
Nærhet til sjø. Frodig, grønt og trivelig bassengområde.
-
Trange bad.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


3 av 10

Marit,
Trondheim

+
Nærhet til strand og by
-
Bad må oppgraderes og bassengområdet var slitt. Bassengområdet og uteområdet var skittent og trengte vask, burde gjøres daglig.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


8 av 10

Anette ,
Lørenskog

+
Flott beliggenhet, rent og pent, frodig, fint rom og hyggelig personale (stort sett...)
-
De to jentene som jobbet i baren var ikke spesielt imøtekommende. De var lite oppmerksomme, såvidt vi kunne se et smil, og de hadde en åpenlys krangel seg i mellom en dag. De bør lære seg gjestfrihet og service.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


8 av 10

Marianne,
Trondheim

+
Bassenget
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

Sonja,
Oslo

+
Fantastisk beliggenhet, flott basseng, god mat og rent og godt vedlikeholdt.
-
Internett var nokså dårlig.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

Morten ,
Oslo

+
Sentralt, nær stranden - kort vei inn til byen. Hyggelig betjening.
-
Standard rommene trenger nok litt oppgradering

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

Terje,
Tønsberg

+
Beliggenhet og basseng
-
Ingen.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

ANN KRISTIN,
DRØBAK

+
Beliggenhet, hyggelig betjening, atmosfære
-
Bedre utvalg til frokost. ferskpresset juice, mer grovt brød og bedre glutenfri brødalternativ

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

Gro,
Stord

+
Kort vei til stranden. Flott uteområde. God frokost
-
Slitt rom

Bekreftet gjest: 2019-06-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

251 vurderinger
Utmerket
 
96
Veldig bra
 
108
Bra
 
34
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

16.05.2018

Innlegg av Tone D Arendal, Norge

Beliggenhet og basseng samt hyggelig betjening

Dette hotellet gir jeg svært bra pga beliggenheten og fint bassengområde. Rommet vårt var vi ikke helt fornøyd med. Lite rom, lite bad, dårlig med varmt vann og uteplassen var ikke særlig privat og vendt mot bakhagen. Vi spurte om et bedre rom og kunne antakelig fått det om vi ikke hadde chilla for lenge på stranda den dagen vi ble bedt om å kontakte resepsjonen. Noen andre fikk det før oss.. Hotellet har en perfekt beliggenhet rett ved stranda og bassengområdet er hyggelig og rolig. Frokosten er grei, men de serverer ikke frisk appelsinjuice.. noe jeg syns er underlig når man er i et middelhavsland. Ellers er maten helt grei på hotellet. Typisk gresk stil og vakkert hageanlegg. Sengene er noe harde, men vi sov likevel godt. Man han låne badehåndklær og rommene blir stelt hver dag. Få et rom med utsikt og privat uteplass så er dette et glimrende hotell. Og ikke minst er det bare 50 meter til stranda og den superhyggelige strandkaféen Flisvos som serverer utrolig god mat.

 
09.08.2017

Innlegg av Svevikoe Bergen

Flott og hyggelig hotell

Ble møtt av en koselig dame når vi ankom hotellet. Viste oss rommet som var helt ok. Etter en uke ble vi oppgradert til en juniorsuite uten at Vi hadde bedt om det. God stemning, stiller rolig hotell. Fint basseng, god frokost, grei bar og et fint uteområde. Vi spiste en lunsj og en middag på hotellet. Helt greit men var nok bedre mat til lunsj på de nærmeste Strand restaurantene.

 
16.07.2016

Innlegg av arile2013 Bergen, Norge

Beligenhet&Beligenhet!

Alkyoni Beach Hotel er bygget i 1996 og ligger 50 meter fra stranden. Beligenheten er veldig bra, både i forhold til byen og stranden. det er et fint basengområde, med bar og hyggelig betjening. Det er ok frokost, men du bør være tidlig ute, da de ikke fyller på med egg/omelett osv. Det er muligheter for å spise middag og lunsj også, men det er nokså dyrt. Rommene, er svært variable, små men rene. dusjene på noen rom, er feilkonstuert, slik at det renner vann utover hele badet. det er en fin plass å være om dagen, om du bare vil lese og slappe av ved basenget. wifi er utbedret nå i juli 2016, da det var svært svakt. man kan også låne store badehandklær, om dette trengs. bartender er dyktig, og du kan trygt bestille hos ham. Alt i alt, et veldig hyggelig sted å ha ferie.

 
21.08.2012

Innlegg av Per Erik B Oslo, Norge

Bra beliggenhet!

Koselig og rolig familiedrevet hotell med hovedsaklig familier som gjester. Hotellet ligger i enden av St.Georges beach, 200 meter fra vannkanten, med gangavstand inn til Chora. Vi hadde rom mot bakhagen uten at dette var noe stort problem. Fra basseng- og restaurantområdet har man utsikt til stranden og en vakker solnedgang. Air-condition fungerte bra. Litt harde senger og lytt mellom rommene uten at dette utgjorde et stort problem for oss. Nesten kun kaldt vann i dusjen. Internett fungerer greit ved bassenget eller i resepsjonen. Restauranten var helt ok. Frokosten kunne vært mer variert. Hyggelig og serviceminded personale. Alt i alt over gjennomsnittet i forhold til pris.

 
23.07.2012

Innlegg av anneh137 Asker, Norge

Hyggelig familiedrevet hotell nær Naxos by

Dette er et av Apollos hoteller i Naxos by. Vi valgte det pga andre positive anmeldelser på Tripadvisor, og ikke minst pga alle nydelige bilder som var lagt ut fra hotellområdet. Vi ble ikke skuffet! Vi likte at hotellet ligger så fritt og med direkte utsikt og tilgang til stranden. Det er det siste hotellet på strandpromenaden, og derfor et veldig rolig område. Det tar ca 15 min å gå til gamlebyen. God frokost og lunsj, litt begrenset meny om kvelden. De fleste gjestene spiste uansett middag i byen. Noen sa det var mygg i hagen om kvelden, men vi merket det ikke. Renholdet var supert og hagen ble stelt fra morgen til kveld av en gartner. Solstoler rundt bassenget, men ønsker man liggestoler, går man ned på stranden. Der kostet 2 stoler 7 Euro pr dag.