Utflukter – Agia Anna/Agios Prokopios/Plaka

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Iason BBQ-båt – sørlige Naxos

Går fra: Havna i Agia Anna (dit må du komme deg på egen hånd).

Bli med oss på båttur og opplev noen av de fineste strendene på Naxos, som bare kan nås med båt.

Båten går fra havna i Agia Anna og vi seiler langs øyas vestkyst. Etter en stund kommer vi til Aliko, der vi stopper en stund for å sole oss og bade. Deretter seiler vi til dagens hovedstopp, der en god BBQ-lunsj serveres. Vi fortsetter å seile videre, og det vil være ett eller to badestopp til. Båten legger til i buktene, så det er bare en kort svømmetur inn til de vakre strendene. Du får også mulighet til å snorkle i det krystallklare vannet.

Inkludert: BBQ-lunsj og gratis drikke hele dagen.

Viktig! Spar billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Voksne (12+ år): 494 NOK
Barn (2-11 år): 346 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Tirsdag
Bestill

Naxos rundt

Bli med oss på tur og opplev Naxos sine høydepunkter! Vi begynner dagen med å besøke fruktbarhetsgudinnen Demeters antikke tempel rett utenfor landsbyen Ano Sagri. Deretter besøker vi landsbyen Apiranthos, som er dekket av marmor. Underveis besøker vi også kitronbryggeriet i Chalki, hvor øyas egne likør lages. Vi stopper også på Manolis pottemakeri, som har vært i landsbyen Damalas i generasjoner. Utenfor landsbyen Apollonas finnes den enorme Kouros statuen, som sies å være en personifisering av guden Dionysos

Ikke inkludert: Lunsj og drikke

Viktig! Spar billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Badeutflukt med Apollon Katamaran

For dere som ikke kan få nok av sol, bad og hav anbefaler vi en tur med Apollon Katamaran. Her kan du tilbringe en herlig dag på havet, med mulighet for å bade og snorkle i det deilige vannet utenfor Naxos. Båtens rute avhenger av vær og vind, men du kan være sikker på at du kommer til å se flere fine strender og at vi stopper for å bade.

Inkludert: Vin, brus og snacks.
Ikke inkludert: Lunsj 
Snorkel og maske kan lånes på båten.

Viktig! Lagre billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten. Båten går fra havna i Naxos by.

Delos og Mykonos

Båten går fra havna i Naxos by (dit må du komme deg på egen hånd).

Bli med på båttur til historiske Delos og trendy Mykonos.

Vårt første stopp er øya Delos, som ifølge mytologien ble skapt av Zevs som et kjærlighetsrede for han og gudinnen Leto. Delos rolle som religiøst og kulturelt sentrum er for lengst forbi, men de arkeologiske utgravningene vitner om en tidligere storhetstid. Vi blir på Delos i ca. 2 timer og 45 minutter.

Fra Delos tar vi båten videre til Mykonos, som er Kykladenes tredje største øy. Her kan du ta en spasertur i de koselige gatene og shoppe i de trendy butikkene, eller slå deg ned ved havnepromenaden og se etter kjendiser. De siste årene har nemlig både den svenske kongefamilien og Madonna ferierte på øya. Vi blir på Mykonos i ca. 3 timer 30 og minutter.

Ikke inkludert: Inngangsbillett til Delos (12 euro pr. person). Det er mulig å få omvisning (koster ekstra). Mat og drikke.

Viktig! Spar billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Fottur i vakker natur

Turen starter ved byen Kinidaros der vi møter guiden vår på en typisk gresk kafé. Her får vi se en tradisjonell olivenpresse. Vi besøker også byens bakeri der du får mulighet til å kjøpe litt snacks og drikke for å ha med på turen. Vi går langs øyas lengste elv. Vannet i elven er rent og kan drikkes hele året. Området vi vandrer i er en oase av fred og ro der vi kan møte ulike dyrearter, krydder, planter og sesongens frukt. Vi får lære oss mer om Naxos natur og om livet til de som bor her.

Turen er ca. 11 kilometer lang og passer både nybegynnere og mer vante turgåere.

Iason BBQ-båt - Koufonissia

Utflukten går fra havna i Agia Marina, dit må du ta deg på egen hånd.

Stig om bord på Jason - en seilbåt i tre som tar deg med til Hellas' kanskje vakreste strender. Vi seiler til Koufonissiøyene sør for Naxos og tar et badestopp utenfor en ubebodde Kato Koufonissi. Her serveres det en god BBQ-lunsj på båten før vi seiler videre. Neste stopp på seilturen er Ano Koufonissi. Her får du sjansen til å gå i land på den lille øya og du kan besøke byen eller ta det med ro på stranden.

Inkludert: BBQ-lunsj og gratis drikke hele dagen.
Ikke inkludert: Transport til havna i Agia Anna.

Viktig! Last ned billetten i telefonen eller skriv ut og ta med billetten på utflukten.

Voksne (12+ år): 494 NOK
Barn (2-11 år): 346 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill

Iraklia og Koufonissi

Båten går fra havna i Naxos by (dit må du komme deg på egen hånd).

Opplev mer av Hellas: Bli med til Iraklia og Koufonissi, to av naboøyene til Naxos.

Vårt første stopp er den vakre havnebyen Agios Georgios på Iraklia, hvor det greske hverdagslivet går sin vante gang. Deretter går båten videre til Koufonissi. Her blir vi litt lenger, så benytt anledningen til å rusle rundt i den unike byen, spis en god lunsj på en koselig taverna eller utforsk det som kanskje er Hellas' beste strender!

Ikke inkludert: Mat og drikke

Viktig! Lagre billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Mykonos

Båten går fra havna i Naxos by (dit må du komme deg på egen hånd).

Bli med oss til Mykonos – den mest trendy øya i Hellas.

Mykonos er en moderne øy, som har klart å beholde sin tradisjonelle sjarm og blander gammelt og nytt. Vi går i land i Mykonos by, som både er luksuriøs og avslappende. På havnen står de berømte vindmøllene og tar oss i mot, og bare et kort stykke unna kan du sette deg ned på en av de mange kafeene i området "Lille Venezia" og se på de store cruiseskipene som legger til havn. Vil du heller tilbringe dagen på stranden har Mykonos flere velholdte strender.

Ikke inkludert: Mat og drikke

Denne utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Viktig! Spar billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Paros

Båten går fra havna i Naxos by (dit må du komme deg på egen hånd).

Tilbring dagen på Paros, naboøya til Naxos. Båtturen er kort – Paros ligger så nærme at du nesten kan vinke over til Naxos. Vi reiser fra den lille havnen i Naxos by og går i land i Naossa. Her kan du sette deg ned på en av de hyggelige tavernaene i havnen, rusle rundt i de små smugene – eller hva med å leie en bil fra Sixt og utforske øya? Å besøke hovedstaden Parikia og shoppe i gamlebyen er et must.

Ikke inkludert: Mat og drikke

Viktig! Spar billetten på telefonen eller skriv den ut og ta den med på utflukten.

Øya Amorgos

Øya Amorgos, den østligste av Kykladene, er vakker, gjestfri og full av kulturell arv. Du ankommer øya i Katapola og har ca. 5 og en halv time til å oppdage øya på egen hånd.

Overalt på øya er det eseltråkk som snor seg mellom oliventrærne og du vil oppdage flere koselige badeviker. En berømt badeplass er det dype, blå vannet ved Agia Anna Beach, på øyas østkyst. På østkysten ligger også det fasinerende klosteret Hozoviotissa. Klosteret har klamret seg til fjellveggen 300 meter over havet siden det ble bygd på 1000-tallet.  Herfra er det en fabelaktig utsikt mot Egeerhavet. Hovedstedet Chora er vel verd et besøk. Byen i fjellet ser ut som et postkort med de hvitkalkede husene og blåmalte dørene. Sørg for å smake på den ferske, lokale maten i løpet av dagen. Kanskje drikker du rakomelo til - det er øyas egen raki med honning. Båten går fra havna i Naxos by.

Ikke inkludert: Mat og drikke