Naxos Magic Village

Velkommen til den greske øya Naxos og Naxos Magic Village, som er bygd i amfiteateret i skråningen nedenfor Stelida-høyden. Herfra har du en vakker utsikt over Egeerhavet og du har også kort vei til stranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Naxos Magic Village er bygd i tradisjonell kykladisk arkitektur, med steinlagte stier og hvitkalkede vegger, som er selve uttrykket for Naxos og de kykladiske øyenes skjønnhet, enkelhet og lokale identitet. Naxos Magic Village er et av de eldste hotellene på øya og kombinasjonen av komfort med den ekte greske gjestfriheten gjør hotellet til det perfekte stedet for en skikkelig avkobling på Naxos.

I bassengområdet er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift.

Naxos Magic Village ligger i det rolige området Stelida, bare 250 meter fra sandstranden og 1,5 kilometer fra stranden i Agia Prokopios. Ettersom hotellet er bygd i en skråning har du en spektakulær utsikt over havet og mot byen, og det ikke ukjente tempelet Apollo, også kjent som Portara.

Hotellet ligger 4,5 kilometer fra Naxos by og den livlige havna der du kan gå omkring blant fiskerbåtene, nyte den fine solnedgangen eller kose deg med noe godt på en lokal taverna.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Siden hotellet ligger i en skråning er det nivåforskjeller og trapper inne i hotellområdet, og hotellet egner seg derfor ikke for personer med bevegelseshindringer.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt