1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Basseng/beliggenhet/strand
-
Bedre valg eller mer variasjoner på frokost buffet De var tomt på mange retter og drikke for de var klar for stenging av hotellet for vinter

Bekreftet gjest: 2018-10-06


10 av 10

Knut,
Vinterbro

+
Fantastisk betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


9 av 10

Anne,
Ås

+
God og variert frokost. Flinke og hyggelige ansatte. Trivelig atmosfære på hele hotellet. Fint hageområde.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


9 av 10

Fred ,
Lørenskog

+
Frokosten
-

Bekreftet gjest: 2018-09-08


10 av 10

Pelle,
Drammen

+
Rengjøring, Frukost, Pool
-

Bekreftet gjest: 2018-09-01


9 av 10

,
Oslo

+
Hyggelig og hjelpsom betjening. Rene rom. Spafailiteter. Rolig og behagelig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


10 av 10

Veronica,
Førde

+
Hyggelig personale, god frokost, god mat i strandbaren, veldig rent rundt hotellet, veldig bra renhold på rommet, nye håndklær hver dag, strandhåndklær og vaskeriservice for 10 euro per pose.
-
Bedre kjøkkenutstyr på rommet, synes også at leiligheten bør ha en spiseplass inne. Er ikke logisk at det skal hete leilighet hvis det ikke er mulighet til å lage enkel mat på rommet. Veldig tungvindt når man reiser med små barn. Apollo bør oppdatere seg på informasjon om hotellet. Når jeg spurte Apollo om det var strandhåndklær på hotellet før avreise fikk jeg til svar at det hadde de dessverre ikke. Det viste seg at hotellet har strandhåndklær som kan nytes hver andre dag. Heldigvis tok jeg ikke med håndklær hjemmefra.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


8 av 10

Olaf,
Hordaland

+
Bra beliggenhet ift strand. Kjempeflott at der var strandhåndkle.
-
Tydelige regler og oppfølgning mot dem som oppholdt solstoler ved å kaste håndkle over, for så å la dem være ubrukte i flere timer mens de var borte fra bassengområde i ulike ærend.

Bekreftet gjest: 2018-08-04


10 av 10

Tone,
Trondhein

+
Servicen og personalet.
-
Det var veldig lytt, spesielt gjennom dørene, de kunne vært tykkere/lydtette. Harde madrasser i sengene. Kunne vært mykere. Litt utenfor allfarvei.

Bekreftet gjest: 2018-08-04


10 av 10

Eva,
Bergen

+
Alt. Vi er kjempefornøyde. Rolig, instrumental musikk ved måltidene. Personalet ved måltidene som beveget seg rolig rundt og ryddet diskre, veldig høflige. Kjempegod mat, rikt utvalg og stadig noe nytt. Godt utvalg med drikke, flere kaffevarianter. Gode senger. Romslig terasse. Flott bassengområde. Flott restaurant/spiseplass. Kort vei til strand.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-21


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

222 vurderinger
Utmerket
 
146
Veldig bra
 
52
Bra
 
18
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

31.08.2018

Innlegg av Viktoria E

Vakkert hotell

Et vakkert og moderne hotell som har alt man trenger for en fin ferie. Det at hotelrommet hadde utgang rett ut til bakgården til hotellet var et herlig pluss, det er kort til stranden der man kan få servert drinker og buss inn til Naxos by går relativt ofte. Vil virkelig anbefale!

 
18.08.2018

Innlegg av VeronicaM1150

Flott hotell ved plaka stranden

Veldig pent hotell noen få meter fra Naxos fineste strand, Plaka. Hyggelig personale, god frokost, rent og pent bassengområde. Vaseriservice 10 euro for en stor pose, strandhåndklær. Gratis solstoler på stranda rett nedenfor hotelle ved kjøp av drikke. Syns derimot at det er litt trangt der. Man finner solstoler med bedre plass bare litt lengre bort. De siste dagene lå vi på solstolene nedenfor nabohotellet 3 brothers, betalte 7 euro, men fikk mye bedre plass. Plaka Beach er en av de fineste strendene jeg har vært på i Hellas. Noe trange rom for en familie, men det går helt greit. Blir fort vant til det. Lite utstyr på kjøkkenet, og ingen spiseplass inne. Lite skapplass. Nye håndklær hver dag. Renholdet er helt topp. Aldri vært så fornøyd med det før. Busstopp rett nedenfor hotellet. Bussen går hver halvtime til sentrum. Tar va 30 min alt ettersom. Tungvint med barnevogn på bussen, da man ikke kan ta med vognen inn, men må ha den i lasterommet. Reiste med Apollo. Fly til Santorini og båt derfra. Mener at det er lettere å reise på egenhånd da båten som apollo har ikke er å anbefale. Liten båt, trangt og folk kastet opp. Reise på egenhånd i 2014 og tok da ferge fra Athen. Mye mer behagelig reise.

 
20.07.2018

Innlegg av IreneHEge Siem Reap, Kambodsja

Fantastiskt på mange måter

Dette var eit hotell å anbefale! Koselige omgivelser både ute og inne. Fantastiskt reint og fint. Hyggelige servitører. Kjempegod og variert frokost. Fint med rom m terassen vendt mot bassenget. Det som trakk ned var for høg musikk(klang) under frokosten og grusom musikk ved bassenget nærmast stranda. Høyrte endatil musikken nede på stranda. Flott med gåavstand til en kjempeflott og krystallklar sjø med strand og strandsenger tett i tett.

 
16.07.2018

Innlegg av Gitte H

Flott familiested

Greie rom, meget bra renhold, eget nettverk på rommet, gode balkonger med utsikt, 2 flotte pool områder, god restaurant i forbindelse med pool. Hyggelig og hjelpsom betjening. Nydelig frokost med grovt og fint ferske brød, korn, eggeretter, frisk frukt, søte godbiter, pannekaker og kaffe og te servert ved bordet. En følelse av luksus

 
26.06.2018

Innlegg av Merete B

Fine omgivelser og hyggelig personale

Flott hotell med beliggenhet i rolige omgivelser rett på stranden. Super service fra alle som jobber på hotellet, spesielt damene i resepsjonen og de i restauranten gir veldig god service. Det er rent og fint over alt, god frokost med masse utvalg, småretter og middag også bra. Det eneste vi ikke likte var madrassene, vi sov dårlig denne uken alle fire. Men man kan jo alltids slappe av på stranden.