1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Litsa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Litsa er et enkelt leilighetshotell med førsteklasses beliggenhet. Kort vei til stranden og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rent, hyggelig eier
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

I en liten sidegate i nærheten av stranden og sentrum i Agios Isidoros ligger Litsa. Her bor du i enkle leiligheter og passer bra for deg som foretrekker beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Det er et hyggelig hotellområde med hjemmekoselig atmosfære. I hagen er det en felles grillplass. Dette er et perfekt utgangspunkt for den som vil oppleve litt mer av Lesvos og leie bil.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Ingen resepsjon, men eieren bor i en av leilighetene på hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Ca. 200 meter til det lille sentrumet i Agios Isidoros og ca. 2,5 kilometer til Plomaris sentrum.

Ved ankomst stopper transferbussen ca. 200 meter fra hotellet. Bagasjen fraktes helt frem. Lokaltrafikk. I høysesong kan folkelivet og støy fra et nærliggende diskotek oppfattes som forstyrrende. Hovedveien må krysses for å nå stranden.

Måltider

Ingen måltider inkludert.