Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 24 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Cecilie,
Lillesand

+
Beliggenhet
-
Det er mye støy ved bassenget, barn får leke helt ute av kontroll, hoppe fra kanten og mye skriking. Det blir derfor til at bassengområdet blir bare for barn og deres foreldre.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Birger,
Nesbyen

+
Beliggenheten,service fra vertskapet
-
Et bredere tilbud av enkle retter,ferske brød,rundstykker

Bekreftet gjest: 2019-07-21


10 av 10

Line,
Lier

+
Fin beliggenhet, stille og rolige omgivelser. Både eiere og ansatte var veldig imøtekommende og hyggelige.
-
La det være som det er for å beholde det flotte miljøet.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


9 av 10

Miriam,
Tønsberg

+
Fint hotell og velutstyrt rom. Veldig god service fra hotellansatte. Fint basseng og uteområde. Pluss for at air condition og safe var inkludert i prisen!
-
Kunne vært noe mer mattilbud fra snackbar. Litt harde madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

Jim,
Lyngen

+
Utsikten, bassenget og god service fra vennlige Maria.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-30


5 av 10

Anne,
Hammerfest

+
Bassengområdet, og den fine Hagen. Det var veldig fine håndkle på rommet.
-
Bortsett fra en familie fra Finland, så var vi de eneste gjestene på hotellet. Om ettermiddagen ble bassenget «invadert» av greske dag gjester. Da vi kom på hotellet var balkongen full av fugleskitt p.g.a at det var et fuglereir der. Vi tilbød å bytte til et annet rom, men hotellet ville isteden på noen til å fjerne reiret. Først tredje dag ble balkongen vasket. Etter denne dag var renholdet fra bra. Sengetøy å håndledd ble byttet en gang i løpet av uken.

Bekreftet gjest: 2019-06-23


8 av 10

Ole ,
Fredrikstad

+
Hyggelig betjening, stille og rolig nesten ikke trafikk,fint poolområde med gode solsenger og rett ved havet. Husk badesko. Enkle retter serveres ved poolbaren. Helt greit. Ca en kilometer til nærmeste landsby med en del spisesteder. Ca tre kilometer til en større landsby med bredere utvalg. Koselig plass for ro og avslapning.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-16


5 av 10

Kerstin ,
Oppegård

+
Beliggenheten og at det var rolige omgivelser.
-
Det bør ligge en info. i leiligheten hvor du kan finne matbutikker i nærheten. Lite matnyttigt i baren. Sengene, madrassene var allt for harde.

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

Hilde,
Nittedal

+
hyggelig betjening. fint hotel
-
en bedre meny. butikk handle dagligvarer

Bekreftet gjest: 2018-09-09


10 av 10

Nina og Frank,
Oslo

+
Nærheten til havet, området og renhold på høyt plan. Litt små rom, men når man åpnet dørene til balkongen ble den en forlengelse av rommet.
-
Litt langt til nærmete supermarked

Bekreftet gjest: 2018-09-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

17 vurderinger
Utmerket
 
12
Veldig bra
 
3
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.07.2019

Innlegg av G5201TUandres Tønsberg, Norge

Ferie

Hotellet ligger fint til ved sjøen. Merkelig at et så fint hotell nesten ikke har gjester. Vi var der i en uke og vi var nesten de eneste gjestene som bodde der. Rommene var velutstyrt og te-kjøkkenet hadde det meste en trenger på et te-kjøkken. At Ac. og safe var inkluderte i prisen trekker opp. Hotellet hadde tjent med å ha et bedre mattilbud da det ikke er noe spisesteder umiddelbar nærhet. Betjeningen var utrolig hyggelige. Renholdet pårommet var så som så. Veldi bra de 3 første dagene og ikke så bra de 3 siste. Hotellet ligger litt avsidesliggende til og det går ikke buss i området. Taxi fra hotellet kostet 8€. Hvis du er ute etter en utrolig rolig ferie med nesten uten gjester er sannsynligvis dette stedet for deg.

 
14.06.2018

Innlegg av Henrik N

Flott hotell.

Vakker beliggenhet, rolig og med trivelige og hjelpsomme ansatte. Dette hotellet tilbyr alt en avslappende ferie trenger. Hotellet ligger ca. 3km utenfor Plomari, og en taxitur koster ca. 8 Euro hver vei inn til byen. Hvis du vil bytte bort støy mot en litt roligere tilværelse, anbefales dette hotellet på det sterkeste.

 
16.06.2013

Innlegg av Reisegladenorboere

Beautiful and romantic!

Nydelig lite sted på Lesbos.Ypperlig for de som vil reise på kjærlighetsferie,og nyte fred og ro!Hyggelig personale,god service,og fine leiligheter:-) Strender kort vei unna.En med mye folk og en hvor vi faktisk var alene:-)Utrolig nydelig,lite sted. Eneste minus er at at du må gå langt for å få fylt kjøleskapet.Vi leide moped:-) Anbefaler dette stedet på det sterkeste!!!

 
02.10.2011

Innlegg av sveint_11 Karmøy, Norge

Total avkobling

Vi var 2 uker på Blue Waves i slutten av September 2011. Rommet var fint og kjøkkenkroken var bra utstyrt. Stedet er ideelt for avkobling, og har i tillegg til bassenget flere bademuligheter i sjøen bare få minutter unna. Til nærmeste Minimarket er det ca 15 minutter å gå, og innenfor 10-15 minutter fant vi flere Tavernaer med kjempegod mat. Vi kan spesielt anbefale Mirsinis som ligger ved krysset ned til Agia Varvara.

 
25.12.2010

Innlegg av tenlid Agios Isidoros, Hellas

Fantastisk fint opphold på Blue waves!

I august 2010 reiste vi 14 dager til Lesvos og Blue waves. Vi ble ikke skuffet! Hotellet var PERFEKT! Det var lite,ca 10 rom,hotellet var helt nytt,rommene fine med bra standard,det var billig,et herlig basseng med nydelig utsikt. Balkong med havutsikt. Det lå i stille og rolige omgivelser ved havet,og det lå mange tavernaer et par minutters spasertur unna. Her vil jeg anbefale The alternative,her spiste vi nesten hver kveld da maten var nydelig! Litt lengre bort lå blue sea som hadde en nydelig sovlaki. Dette stedet,og hotellet er perfelt for parferie,skikkelig romantisk! Jeg har bare positive ting å si,og vi hadde en herlig ferie. Selv om Blue waves lå litt usentralt,lå Plomari by 3 km unna. Her var det masse liv og røre. Det ble til at vi leide en scooter,noe alle andre også gjorde. Taxi og buss var det ikke så mange av,og det nyttet heller ikke gå ,da de ble langt og det ikke fantes gatebelysning. Dette var det eneste negative med stedet. Litt usentralt. Vi stortrivdes her,og var så fornøyde at vi helt sikkert vil dra tilbake hit. Anbefales på det varmeste!!