Molyvos Queen

Leilighetshotellet Molyvos Queen ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her bor du i tradisjonelle leiligheter. For å komme til steinstranda kan du enten spasere eller leie en sykkel på hotellet. Den koselige lille havnen i Molyvos hvor du finner flere tavernaer og barer, ligger kun en spasertur fra hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 3 personer/3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Molyvos Queen er et lite leilighetshotell med bare 10 leiligheter som ligger i tradisjonelle steinhus et stykke opp i den gamle delen av Molyvos. Her finnes det en liten hage med palmer og blomster hvor du kan nyte utsikten over Middelalderborgen og Egeerhavet.

Hotellet har ikke basseng, men det er kun 300 meter til den fine steinstranda med sitt klare vann. Gratis WiFi på hele hotellet. Mulig å leie sykkel på hotellet. Gratis parkering.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt