Aphrodite

Vil du bo nært havet er Aphrodite hotellet for deg. Med sin rolige beliggenhet i Eftalou-området har du både basseng og strand å velge blant. Når kvelden kommer du kan velge å bli på hotellet og spise middag i en av de to restaurantene eller dra inn til Molyvos der du har mange restauranter å velge blant i den hyggelige havnepromenaden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell Aphrodite ligger i frodige og grønne omgivelser nær stranden i utkanten av Molyvos på nordre Lesvos. Her er det et bassengområde med et stort basseng, gratis solsenger og parasoller. Nedenfor hotellet ligger den private steinstranden med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift.

Hotellet har en restaurant med stor terrasse der alle måltider serveres. Nede på stranden ligger en taverna hvor du kan spise middag til lyden av bølgene som slår mot stranden.

Hotellet tilbyr gratis tennis og det er mulig å leie sykkel. Massasje mot avgift. Gratis hotellbuss inn til sentrum 4 ganger om dagen. Gratis parkering.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt