Chrithonis Paradise

  • • Populært hotell
  • • Frodig bassengområde
  • • Legg til halvpensjon med drikke

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Chrithonis Paradise på Leros er et elegant hotell der du kan velge å bestille rom med havutsikt. Bassengområdet er omkranset av en frodig hage, men foretrekker du stranden ligger det en liten strand i gangavstand. Ønsker du å trimme litt er det treningsrom på hotellet, og for en deilig avslutning på treningen er det jacuzzi i bassengområdet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Sentral beliggenhet. Fin utsikt, ingen innsyn. Gode senger. Rolig om natten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Chrithonis Paradise er et moderne hotell, men i tradisjonell stil. Det består av fire treetasjes bygninger som ligger rundt et hyggelig bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Restaurant og bar, og kaffebar i deler av sesongen.

Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis bruk av trimrom; badstue og jacuzzi mot avgift. Bibliotek og spillrom. Suvenirkiosk (juni-oktober). Et fåtall tavernaer i nærområdet. Det ligger et lite sentrum ca. 300 meter fra hotellet. Ca. 800 meter til Agia Marina og Platanos med et større utvalg av restauranter, butikker og barer. Det ligger en liten strand ca. 400 meter fra hotellet, men det er ca. 900 meter til den større og populære Alinda Beach. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon eller helpensjon inkludert drikke mot tillegg.

Verdt å vite

En liten vei må krysses for å nå stranden.