Leros – øyperle med små, fine hoteller

Leros

  • • En ekte gresk perle
  • • Små, familieeide hoteller

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Leros er en liten, pittoresk og vakker øy med en herlig atmosfære. Her venter en ferie i et flott klippelandskap, små badeviker og hyggelige landsbyer. Leros er et paradis for deg som søker det genuine Hellas!

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Leros

Chrithonis Paradise

Fra 5 254 NOK

Alea Mare

Fra 4 800 NOK

Villa Ostria

Fra 4 629 NOK
Restaurant på hotellet

Alinda

Fra 4 739 NOK

Fakta om Leros

Lokal tid

Norsk tid +1 time.

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 100 kroner, en øl ca. 25 kroner.

Transport t/r hotell

Detaljert informasjon om transfer finner du her.

Strender

Leros har mange vakre badeviker med krystallklart vann. Strendene består som regel av sand og småstein. De større badevikene og strendene har solstoler og parasoller. De fleste av øyas strender er fredelige og rolige. Alinda-stranden er langgrunn og en av de mest populære strendene på øya. I høysesong kan det være mye mennesker på denne stranden.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
des 15°c
8,3 av 10 Leros
Våre gjesters vurdering, Basert på 130 vurderinger