Thalero

Velkommen til hotell Thalero, et rolig og hyggelig hotell som består av flere bygninger, som ligger i en frodig hage. Slapp av ved bassenget dagen lang eller gå inn til den koselige, lille fiskerlandsbyen Ligia og smak på spesialiteter fra det greske kjøkkenet.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thalero er et hyggelig hotell i Ligia, ca. 5 kilometer fra Lefkas by. Her er det bassengområde med pool-/snackbar, som er det naturlige samlingspunktet for hotellets gjester. Rundt bassenget er det solsenger.

Hotellet ligger i den hyggelige fiskerlandsbyen Ligia, med restauranter og tavernaer. Gratis WiFi på hele hotellet. Ca. 200 meter fra Thalero ligger en liten steinstrand. 1 kilometer lenger bort ligger en større strand. Begrenset lokaltrafikk. Resepsjonen er åpen fra kl. 8-22.

Måltider

Frokost inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt