Scorpios View

Scorpios View er et enkelt, nybygd hotell i Nidri på Lefkas. Dette er hotellet for deg som ikke trenger en mengde med fasiliteter, men heller ønsker å utforske Lefkas strender og severdigheter i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Scorpios View er helt nytt og har pene rom av god standard. Til stranden er det en kort spasertur, der du kan nyte deilige bad de dagene du ikke ønsker å være på farten for å utforske øya. Alle rommene har balkong med begrenset havutsikt, der du kan nyte den varme kvelden.

Utenfor hotellet er det parkering – lei en bil og begi deg ut for å utforske Lefkas på egen hånd! Til det kjente fossefallet Dimosari er det ca. 1,3 kilometer. Gratis WiFi. 1.5 kilometer til sentrum.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt