1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Scorpios

  • • Fantastisk utsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Scorpios er bygd i terrasser og har en makeløs utsikt over Perigiali og skjærgården utenfor Lefkas. Her tas du vel i mot med ekte gresk atmosfære. Fra bassengområdet og restauranten kan du sitte dagen lang og langt ut på kvelden å nyte utsikten!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Renoverte toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Amazing utsikt som man ikke får nok av. Herlig personale som er hyggelig og hjelpsom. Alltid ledi...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Scorpios er et leilighetshotell i Perigali som ligger flott til ovenfor byen. Bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Restaurant med inne- og uteservering. Bar.

Gratis WiFi ved bassenget og i baren. Deponering i resepsjonen mot avgift. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 60 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres. Bratt bakke opp til hotellet. Store nivåforskjeller og mange trapper inne i hotellet. Ca. 1,7 kilometer til Nidri, ca. 2,2 kilometer til havnepromenaden og ca. 14 km til Lefkas by. Ingen trafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2020 ha toromsleiligheter i etasje, renoverte toromsleiligheter i etasje og noen toromsleiligheter balkong eller terrasse.