Red Tower

På Red Tower bor du i vakre omgivelser i Nikiana på Lefkas. Hotellet er utført i varme fargetoner for å gå i ett med naturen. Her venter et hyggelig bassengområde der du kan se ut over Det joniske hav. Vil du ut og se deg omkring i nærområdet venter både strender, severdigheter og vakker natur.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer. Kampanjerom for 1-2 personer. Familiesuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På fine Red Tower er det lett å komme i feriemodus. Beliggende på en høyde har hotellet en fantastisk utsikt over havet, og du ser det både fra bassengområdet og restauranten. For de små er det et barnebasseng og en lekeplass, og rundt bassengområdet er det både solsenger og parasoller. Ved bassenget ligger poolbaren der du kan bestille god drikke til solsengen. Stranden ligger bare et steinkast bortenfor og frister med friske bad i det krystallklare havet.

Hotellets restaurant er den naturlige møteplassen og byr på vakker utsikt over havet. Her serveres alt fra tradisjonelle retter til grillede spesialiteter. På Red Tower føler man seg virkelig velkommen og hotellets personale er meget serviceinnstilt og gjør oppholdet til en sann fornøyelse.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.