1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 167 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

,

+
Flott strand og fin beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


10 av 10

Paal,
Asker

+
Rent, mange tilbud og fine faseliteter (Sup, kajakk, tennis, sandvolley etc.
-
Rommet med spill (bordtennis, biliard etc. ble for lite brukt. Skulle kanskje vært billigere/gratis slik at det ble mer brukt. Ellers savnet jeg mulighet til å kjøpe vann/honningmelon samt pellegrino el. i minimarkedet/baren. Med seilbåt (små) som var avbildet fra tidligere hadde det vært perfekt.

Bekreftet gjest: 2019-07-22


8 av 10

Gunnar,
Oslo

+
Maten var utsøkt. Basseng- og strandområdet meget bra.
-
Skuffende lite strand- og vannaktiviteter tilgjengelig.

Bekreftet gjest: 2019-07-15


10 av 10

Christian ,
Bergen

+
Høy standard, rikelig med plass/solenger
-

Bekreftet gjest: 2019-07-09


10 av 10

Per,
Siggerud

+
Renslighet.
-
Et større minimarked slik at man kunne ha kjøpt inn til å lage lunsj selv. Ikke kjøpe alt av mat på restaurant.

Bekreftet gjest: 2019-07-08


10 av 10

Katrine,
Fredrikstad

+
Det var nok solsenger og at vi fikk badehåndklær under oppholdet+at de kunne byttes ut til nye rene håndklær. Utlån av kajakk og padle brett. Flott med hotellets som har egen strand. Stille og rolig et behagelig sted og være. Variert og god frokost.
-
Sofaen på rommet som skal være en ‘seng’ om natten vil jeg si var helt forferdelig og sove på. Sammenligner den med å ligge rett på en planke, hardt og vondt! Vondt i rygg og hofter under hele oppholdet,7netter. Uverdig for alle hotell gjester som må bruke sofaen til seng! DETTE MÅ DE GJØRE NOE MED!

Bekreftet gjest: 2019-07-08


10 av 10

Tonje,
Hop, Bergen

+
Kjempeservice, nydelig mat, rolig, delikat, herlig beliggenhet
-
Det var perfekt. Kun litt ustabilt internett...

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

Alf ,
Sand

+
Rent og pent! God service! Kjekt med gratis utleige av kajakk og sup brett. Alltid ledige solsenger.
-
Skulle vore bedre muligheter for shopping. Dyreste middage me hadde var på Porto Galini. Satt i lobbyen i 3 timar og venta på innsjekk. Dyrt minimarked.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


9 av 10

Torbjörn ,
Funäsdalen

+
Läget o miljön
-
Aktiviteter - ex grupp yoga

Bekreftet gjest: 2019-06-24


10 av 10

Randi,
Svelgen

+
Beliggenhet, utforming,service og spa.
-
Hadde vert behagelig med solsenger på terrassen.

Bekreftet gjest: 2019-06-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

571 vurderinger
Utmerket
 
354
Veldig bra
 
169
Bra
 
35
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

11.08.2018

Innlegg av Magneth

Skuffende og overpriset

Skuffende hotell som kunne ha vært så mye bedre og er overpriset i forhold til standarden på servicenivået. Det er nok en hotelledelse der som tydeligvis sparer inn på det meste. Slik som lav bemanning på restauranten som gir lang ventetid, de etterfylle sjeldent med såpe og sjampo på rommet, heller ikke kaffe/te til vannkokeren, for kaffe og te til rommet måtte man hente i resepsjonen osv... På stranden var det en gretten og sur badevakt som tydelig syntes gjestene var et ork, det samme var det med portvakten til hotellet. Det var ellers mange merkelige forbudsskilt rundt på hotellområdet, slik som at det ikke er lov å bade bassenget før det har gått fire timer etter man har spist! Men hotellrommene var rene og pene, kommer nok ikke til å bo på Porto Galini igjen, for det nok av andre hotell som har bedre standard i forhold til prisnivået.

 
16.08.2017

Innlegg av Kirsten M Bergen, Norge

Fantastisk hotell!!!

Nydelig hotell med en oppbygging som minnet om en gresk bitteliten landsby. Rolige og behagelige omgivelser rundt bygningene. Ulike inndelinger med bassenger, bar, restauranter, solplasser og med stranden som en naturlig ende på det hele. Aldri problem å finne skygge eller parasoller til tross for at behovet var stort i hetebølgen Lucifer. Personalet var bare opptatt sv å gjøre oppholdet behagelig og var veldig hyggelige, jordnære, smilende og seviceminded. Maten/frokosten var innbydende, rikholdig, variert og smakte bare godt. Mye som tydeligvis var skikkelig "hjemmelaget" Renholdet var perfekt uansett hvor vi befant oss.

 
16.08.2017

Innlegg av Travelglad Bergen, Norge

Helt strålende hotell og anlegg

Velholdt, rent og pent anlegg og svært god standard til Hellas å være. Det var smekk fullt da vi besøkte hotellet, men det føltes likevel rolig og det var god plass til alle. Veldig greit at det ikke er lov å reservere solsenger med håndklær! Og helt supert at solsenger er gratis, du kan låne SUP og kajakk uten ekstra kostnad. Stranden er privat, og det kan være greit med badesko, mest fordi de små rullesteinene blir varme - de er ikke skarpe. De har til og med servering på stranden. Herlig spa og flott treningsanlegg, og hyggelig game room for ungdommen. Eneste lille minuset er at prisnivået er litt høyt for mat og drikke. 2 euro for en kule is, ingen småis/saftis, 2,90 for en liten flaske brus. Anbefaler å kjøpe frokost og middag inkludert! Buffeten er allsidig og har alt du kan tenke deg - mye å velge i, både til forrett, hovedrett og dessert, og fantastisk frokost! Prøv både tavernaen og poolbaren til lunsj, og minst en middag på bistroen - fantastisk utsikt, rolig atmosfære, hvite duker og nydelig mat (men ingen barnemeny om kvelden, der!)

 
07.08.2017

Innlegg av BjRusten Brøttum

Ferie

Supert hotell, fine rom, god service , god mat, rent og pent, fine basseng og privat fin sandstrand. Kan absolutt anbefales. Vi reiste de fleste kveldene inn til Nidri for å spise middag. Lunch og frokost spiste vi på hotellet. Hyggelig betjening.

 
17.07.2017

Innlegg av Hilde L Voss, Norge

Hellas på sitt beste!

Flott hotell i gresk stil midt i stor hage med privat steinstrand og 2 bassengområder. God plass til alle. Flott opparbeidd område mellom strand og basseng. Store parasoller , gratis solsenger. Gratis utlån av kajakker og sup brett. Badevakt på strand og basseng. Utruleg god frukost. Smilande betjening. 3 tennisbaner. Må ta buss eller taxi til Nidri, for langt å gå. Ikke fortau eller gangveg. Stor parkeringsplass. Den beste ferien me har hatt ved Middelhavet!