Nefeli Studios

Nefeli Studios er et familieeid hotell med bare 16 rom som ligger på stranden i Vassiliki på Lefkas. Her har du alltid havet i nærheten – hvil ut på en solseng eller hold deg i aktivitet med morsomme vannsporter på stranden. Hent noe godt å drikke eller spise i hotellets beach bar, eller kanskje tar du turen inn til Vassiliki og smaker deg rundt på tavernaene som ligger der.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nefeli Studios er et hyggelig, lite hotell som er blitt drevet av den samme familien i 30 år. Hotellet ligger på stranden i den koselige fiskerlandsbyen Vassiliki, og her kan du bade i havet. Både på stranden og i hotellets hage er det solsenger og parasoller.

I hotellets strandbar, Nefeli Beach Bar, kan du innta frokosten og middagen, eller bare ta noe forfriskende å drikke.

I Vassilikis sentrum er det restauranter og butikker. Parkeringsplass på hotellet hvis du vil leie en bil og utforske mer av Lefkas i ferien. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt