Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 43 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,5 / 10
Service
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
6,4 / 10
Mat og drikke
 
5,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

,

+
Beliggenhet. Ved stranden.
-
Frokost. Kunne vært bedre på å fylle på frokostbuffé. Stengetid i resepsjonen veldig Variabel.

Bekreftet gjest: 2019-10-15


8 av 10

,

+
avstand till sjøen
-

Bekreftet gjest: 2019-09-10


8 av 10

Ann-Kristin,
RÆLINGEN

+
Fantastisk beliggenhet og utsikt fra rommet.
-
Vi bestilte et hotell med 16-årsgrense, men det bodde 4 barn der i 1 uke. Det var også to par som kom med 4 litt større barn og var der en dag. Dette er ikke bra. Nabohotellet har små barn og ligger nærmest vegg-i-vegg. Dette bør man være klar over. Sengene er ekstremt harde Rengjøringen kan godt gjøres bedre, det samme gjelder vedlikehold på f.eks. badet. Servicen var ikke av den beste, men det kan ha med at det nærmet seg sesongslutt..??..

Bekreftet gjest: 2019-09-02


7 av 10

Øystein,
Sellebakk

+
Beliggenheten
-
I katalogen sto det at det var voksenhotel, men det var barn der!!!

Bekreftet gjest: 2019-08-26


8 av 10

,

+
Beliggenheten til sjøen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


9 av 10

Carsten,
OSLO

+
Avslappet og lun atmossfære, perfekt plassering. Fine rom.
-
De ønsket ikke å ta kort, ville ha kontanter. Kontantløse hotell bør være et krav for Apollo. Frokosten var ikke spennende og neste uten frukt (men vi fikk vannmelonbiter to ganger).

Bekreftet gjest: 2019-07-15


8 av 10

Malin,
Haugesund

+
Beliggenheten, utsikten, rene hotellrom og hyggelig personale.
-
Frokosten var elendig! Ingen utvalg... På tide å bytte dysjforheng (skittent og muglet, passet ikke inn i et ellers fint hotellrom)

Bekreftet gjest: 2019-06-24


9 av 10

Anna,

+
hadde dårlige forventninger til hotellet ettersom mye av anmeldelsene var negative fra tidligere gjester. Syns apollo kan gjøre en bedre jobb å reklamere for dette hotellet, for det er egentlig ganske bra!
-
gjøre gjestene oppmerksomme på at hotellet bare bytter håndkler annenhver dag ca 3 ganger for 1 uke. og at det er tax på hotellet.. bedre bilder på nettsidene ettersom det ser mye bedre ut i virkeligheten. utenom, burde apollo reklamere mer for lokale perler i lefkas og nidri. som for eksempel fossen der. vi fant utav den gjennom søk på instagram før reise. dere burde gjøre flere oppmerksomme på den, og ruten opp dit til fremtidige gjester.

Bekreftet gjest: 2019-06-24


8 av 10

Jens,
Moss

+
16 års alder. Beliggenhet med hyggelig hage og strand. Kort vei til sentrum
-
Såpe og dusjsåpe. Litt mer variert frokost

Bekreftet gjest: 2019-06-03


10 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 2/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

25 vurderinger
Utmerket
 
7
Veldig bra
 
4
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

15.06.2015

Innlegg av Olafsen

Flott hotell, resten er dårlig.

Magisk hotell med tidenes dårligste service/betjening. Synd, for beliggenheten er kjempe flott og ligger litt utenfor sentrum som er bra med tanke på støy. Bruker ca 15 min inn. De som jobber her er ikke så interessert i jobben sin eller i hotellet, ingen tar vare på hotellet. Pratet med flere av gjestene som deler min mening. Baren/restuaranten var heller ikke mye da flere ting var utsolgt eller at kokken ikke var på jobb( kokken er vaskedama) samt at frokosten var enkel, brød, syltetøy, ost og servelat. Ca 50% av solsengene er ødelagt. Kokken/vaskedamen kunne ha vasket bedre da vi var inne på flere av rommene hvor alle var like dårlig vasket. Under sengene var det hybelkaniner og veggene var fulle av knust mygg med blod rundt.samt at dorullen aldri ble fylt på.

 
14.06.2015

Innlegg av MieD8

Velg et annet hotell i nærheten

Hotell Marina Pansion ligger i vakre omgivelser og rett på stranden, ikke langt fra sentrum av Nidrid, på mange måter det perfekte hotelle for oss som skulle ha en uke med ferie, sol, bad og avslappning! Hotellrommet var ok, men sengene er fryktelig harde. Det er svært mye mygg her, så å ha verandadøren oppe her ikke helt heldig. På alle vegger på hotellrommet er det spor av gjester som har most mygg både i vegger og tak, uten at det er vasket bort. Servicen er elendig. De hadde minimalt tilgjengelig av det de hadde på menyen sin, og ofte var ikke personale å se, det ble også svært mye tull med betalingen i slutten av uken, da vi hadde satt noe vi hadde bestilt på rommet. Frokosten som er inkludert er ikke noe å skyte av og vi spiste ofte frokost et annet sted. Dessverre anbefales ikke dette hotellet, tross nydelige omgivelser. Velg er av hotellet i nærheten!

 
23.09.2014

Innlegg av ru4ha2 oslo

En liten perle

Lest litt av hvert om stedet men må bare si at dette er en skikkelig perle av et sted. Kort vei til strand, kjempehyggelig personale som alltid har ett smil på lur, god enkel mat, rent og pent, skikkelig vedlikeholdt. Alle balkonger vender mot havet, og for en utsikt utover det Ioniske hav...... Kort vei inn til Nidri by ( ca 5-600m ) med mange gode tavernaer også nede ved havnen ....Anne Maria og Fantastica er bare ett par av dem. Dette er absolutt ikke siste gang vi drar dit...................................

 
20.08.2019

Innlegg av YvonnevdBroek

Great place to stay right by the beach

I don't understand the bad reviews given here at all. We had a fantastic holiday staying in this pension! The location is perfect, right by the beach en thanks to the trees in the garden you can choose if you want to be in the sun or in the shade. The owner and the staff are ever so nice. Everyone telling otherwise needs to examine their own contribution to the dsicussion. Breakfast and the rooms are basic, but sufficient. You can't expect a 5*-hotel accommodation for this price. The beds are good, the airco is very welcome at night, the sheets and towels are clean. What more do you need. And the view from your room is beautiful! Nidri is at 15 minutes walking distance and is a lovely town. I would definitly love to come here again.

 
17.08.2019

Innlegg av Darius P Wien, Østerrike

Good place for the ones without any high expectations

The view from the room is awesome. The rooms are medium sized and the shower cabin had a dirty curtain with mold spots. The hotel has no elevator! You have to pay for air conditioning and there is no wi-fi. The bar is poorly equipped and a bit pricy. There is no parking! Breakfast is served only at 8:15 and it's very limited. What I want to highlight is that the hotel is 10m away from the beach. It was my first time in Greece so i don't have any other accomodation to compare with. Staff is friendly but their English requires improvement. Beds are comfortable and there are plenty of mosquitoes during the night. It's a bit stupid that you have to lock the door in complete darkness because electricity is not working without the card which is attached to the keys.