Kostas And Sophies

Vil du bo sentralt og enkelt i Nidri på Lefkas passer hotell Kostas and Sophies perfekt! Her venter et lite bassengområde og stranden ligger omtrent 500 meter fra hotellet. Rett rundt hjørnet venter Nidri med mange restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kostas and Sophies er et enkelt og koselig hotell på en rolig gate i det sentrale Nidri. Her ordner du det meste selv i leiligheten og kan nyte varme kvelder på balkongen eller terrassen.

På Kostas and Sophies kan du slappe av i det lille bassengområdet med gratis solsenger og parasoller. I poolbaren kan du ta en pause i skyggen og ta noe godt å drikke. Vil du gå til stranden og havet ligger Nidri Beach en kort spasertur unna. Til Nidri sentrum er det bare 50 meter, der ligger havna og det er flere restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt