1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Elati

  • • Kort vei til havet
  • • Rolig beliggenhet
  • • Lag maten selv!

Hotellperlen Elati ligger midt i smørøyet i Nidri. På baksiden av hotellet strekker den deilige stranden seg ut – bare den lille hagen ligger i mellom – og byens mange spisesteder ligger bokstavelig talt rett rundt hjørnet. Velutstyrte leiligheter der du selv kan lage mat av gode, lokale råvarer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer (sommeren 2020). Større toromsleiligheter for 1-3 personer (sommeren 2020).

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 3 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elati er et hyggelig lite leilighetshotell ved stranden inne i Nidri, bare adskilt fra sjøen av en frodig, liten hage. Her fikser du det meste selv i de velutstyrte leilighetene og du kan nyte varme kvelder på uteplassen.

På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Mellom stranden og hotellet ligger en liten hage, der du kan sitte i skyggen en stund. Se på de fine båtene ute på havet og bad i det krystallklare vannet. Hotellets beliggenhet er optimal for å bli kjent med resten av Nidri og Lefkas. Hvorfor ikke leie en bil for en dag og oppdag øya, eller bli med på en utflukt ut i Lefkas skjærgård?

Vil du spise ute ligger det flere restauranter, tavernaer og barer kun noen minutter unna. Gratis WiFi i fellesområdene. Folkelivet rundt hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2020 kan man bo 1-3 personer i toromsleiligheter.