1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 126 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
6,1 / 10
Fasiliteter
 
6,1 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,8 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

Anja,
Oslo

+
-
Air condition bør være inkludert. Hotellbestyrer hadde en meget utrivelig holdning, og gjorde at vi følte oss uønsket ved hotellet/bassenget. Valgte derfor å tilbringe minst mulig tid på hotellet og ved bassengområdet. Velger definitivt ikke dette hotellet igjen.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


3 av 10

Solveig,
Sperrebotn

+
Kort vei til sentrum .
-
Viktig å få gjestene til å føle seg velkommen .

Bekreftet gjest: 2019-07-15


10 av 10

Kirst,
Lillehammer

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-15


5 av 10

,

+
Lokasjon
-
Air condition var ikke inkludert i bestillingen. Det må opplyses på nettsiden når man bestiller. Det var en irriterende overraskelse å få servert ved innsjekking.

Bekreftet gjest: 2019-07-08


4 av 10

Mari,
Stavanger

+
Grei størrelse på rom, ballkong, rent
-
Eieren av hotellet var helt forferdelig. Utrolig dårlig service og lite behjelpelig

Bekreftet gjest: 2019-07-01


10 av 10

,

+
Imøtekommende personale
-

Bekreftet gjest: 2019-06-18


6 av 10

Lena ,
Eikelandsosen

+
Sentralt, reint.
-
Utrolig sur og frekk eiger uten verken evne el vilje til å yte et visst minimum av service. I tillegg burde det ha vært wifi i begge bygningene.

Bekreftet gjest: 2019-06-18


4 av 10

Sylvi ,
Bergen

+
Sentralt i forhold til sentrum og strand.
-
Rommene var små med dårlig plass til oppbevaring av ting.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


3 av 10

Siw,
Bergen

+
Beliggenhet
-
Serviceinnstilling til eieren av hotellet må forbedres!

Bekreftet gjest: 2019-06-11


6 av 10

,

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

133 vurderinger
Utmerket
 
83
Veldig bra
 
19
Bra
 
12
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

11.06.2019

Innlegg av ingbirk52 Bergen, Norge

Kan anbefales på det Varmeste.

Vi var tre venner som koste oss godt på dette hotellet.Alt var ordentlig ryddige og rent, nye håndklær og rydding på rommene hver dag. God frokost og svært hyggelig betjening og god service. Et stort fint basseng og uteområdet rundt, kort vei til det meste av alle fasiliteter for voksne og barn. 10 min å gå til stranden, rent og krystallklart. I alt hadde vi en trivelig uke, kan anbefales til andre i alle aldre. Dette er et sted og hotell en kan reise til igjen, vi skal reise til neste år til Cosmopol. :-):-):-)

 
09.07.2018

Innlegg av kjersti0 Tønsberg, Norge

Veldig fint og billig hotell

Vi bodde på Cosmopol i 2 uker og var veldig fornøyd. Vi ble godt mottatt på en god måte og servicen var bra. Rommet ble rengjort annenhver dag, det ble ryddet og hentet søppel osv hver dag, og vi var veldig fornøyd med rengjøring generelt. Bassenget og området rundt er rent og pent, og det er alltid ledig solsenger. Hotellet ligger sentralt og det er kort vei til matbutikker, havn og hovedgate. Rommet var lite, men det gjorde oss ingenting. Alt i alt et veldig fint hotell.

 
02.09.2017

Innlegg av Nina S

trivelig

Vi var 2 veninner som reiste.Vi synes at cosmopol var et trivelig,pent, rolig og alltid rent og ryddig hotel.Også ved bassenget,og rundt hotelet .Perfekt beliggenhet.Nerme til butikker,resturanter,buss,og nidri marina.Gangavstand til feks vakker og idyliske nidri watherfalls.Annbefaler om man skal gå dit,så gå tidlig på morgenen,og ta på joggesko til waterfalls.Rommene var veldig rene og de byttet hånduker vær 3 dag.Eneste som ikke er +,er at på rommet vi lå på ,så var det litt harde madrasser.Men ellers,tommeln opp for cosmopol.Damen som eier hotelet er kjempekoslig.God service,kjapp og veldig hyggelig.Ved bassenget kan man kjøpe diverse i poolbaren.Ikke alle som respekterer at de må kjøpe noe.For blir det kontrol,så er det hotelet som får boten.Så annbefaler og vise hennsyn/respekt for det.Skal vi tilbake til nidri,så det det absolutt cosmopol hotel på oss.Takk for at dere gorde vårt opphold så trivelig.

 
03.08.2016

Innlegg av Ingvild69 Mandal, Norge

Familieferie

Familien består av to godt voksne og to ungdommer. Vi hadde bestilt to ettroms og fikk rom ved siden av hverandre. Rent og pent da vi sjekket inn. Hele uken ble det daglig redd senger og tømt søppel. Håndkleskift annen hver dag, og rent sengetøy en gang. Det var nokså lytt i bygningen, men med rolige gjester var det ikke sjenerende støy. Bassengområdet med tilhørende bar stengte ved 23-tiden, så ingen støy derfra om natten. En feil med vannlekkasje fra airconditionen ble rettet umiddelbart etter at vi meldte fra om den. I kjøkkenkroken var det kun kaldt vann, men med vannkoker gikk det fort å varme. Ta med egne kluter og såpe til oppvask.Maten i snackbaren var helt ok. Vi hadde utsikt mot gata som var veldig trafikkert. Ingen plagsom støy fra trafikken med døra igjen og airconditionen på. Eneste negative med oppholdet var mygg og masse myggstikk. Blir du stukket og plages av kløe, kjøp FENISTIL gel på apotek der. Den virker. Ellers anbefaler vi å prøve søtsaker og bakervarer fra et av de mange bakerier i Nidri.

 
03.08.2016

Innlegg av Line93 Oslo, Norge

Ok hotell

Jeg og kjæresten min var her 1 uke i Juli. Positiv - Beliggenhet - God mat - Bassengbar - Internett ved bassengområdet - Greit basseng Negativ - Sengene var forferdelige. Harde som murstein, det samme gjelder putene. - Air conditioner kostet 40 euro for 1 uke - Veldig lite solsenger - Toalettet bråkte noe helt ekstremt Et veldig OK hotell viss du er ute etter noe billig og greit. Beliggenheten var fantastisk. Nærme supermarked, baker, resturanter og strand. Hun som eier hotelle enten liker eller hater deg. Det var ikke låv med medbrakt på bassengområdet, di solgte ikke pinneis der så jeg tok med en is å fikk streng beskjed om å gå vekk.