Christina Studios

Christina Studios er et hyggelig hotell i Ligia på Lefkas, der varme dager med fordel kan tilbringes i det herlige bassengområdet, ta den korte turen til stranden eller leie en bil og dra på utflukt til Lefkas mange severdigheter.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Stille og rolig atmosfære. Verten var veldig behagelig dame.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Christina Studios kretser ferielivet rundt bassengområdet. Fra det store bassenget har du utsikt over hagen, og det er et barnebasseng for de minste gjestene. Gratis solsenger og bassenghåndklær. Du kan også nyte drinker fra på hotellets pool/-snackbar. Det er ca. 500 meter til stranden.

Hotellet ligger 3,5 kilometer fra Lefkas by og 17 kilometer fra Nidri. Gratis WiFi. Gratis parkering. Rett ved hotellet er det et minimarked og et bakeri der du kan kjøpe rundstykker til frokost. Resepsjon med begrenset åpningstid. Apollos rom på dette hotellet ligger i en bygning på andre siden av gata.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt